LINSALATA, VITO
LINSALATA, VITO
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Impact on Health of Artichoke and Cardoon Bioactive Compounds: Content, Bioaccessibility, Bioavailability, and Bioactivity
2018 Isabella D'Antuono; Francesco Di Gioia; Vito Linsalata; Erin N. Rosskopf; Angela Cardinali
Plant Phenolics: A Biochemical and Physiological Perspective
2012 Lattanzio, Vincenzo; Cardinali, Angela; Linsalata, Vito
Evoluzione Dei Polifenoli, Capacità Antiossidante Ed Attività Enzimatiche Durante La Frigo-Conservazione Di Scarola E Radicchio Preparati Per La IV Gamma
2009 Di Venere D; Linsalata V; Sergio L; Cardinali A; Pieralice M; Vanadia S; Bianco V.V.
Antinutritional factors and insect resistance in Vigna seeds
1998 Cardinali, A; Cicco, N; Di Venere, D; Linsalata, V; Lattanzio, ; V,
Plant phenolics as natural biocides in postharvest fungal disease
1998 Di Venere, D; Cardinali, A; Linsalata, V; Bertolini, P; Ippolito, A; Nigro, F; Salerno, M; Lattanzio, V
Flavonoid HPLC fingerprints of wild Vigna species
1997 Lattanzio, V; Cardinali, A; Linsalata, V; Perrino, P; Ng, Nq
Phenolic compounds as an alternative defence method that controls postharvest diseases in strawberry fruits
1995 Lattanzio, V; Di Venere, D; Linsalata, V; Lima, G; Ippolito, A; Salerno, M
Phenolics in Golden Delicious apples with reference to infection of Phlyctaena vagabunda during storage
1995 Lattanzio, V; Cardinali, A; Di Venere, D; Linsalata, V; Lima, G; Bertolini, P; Pratella, Gc
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Impact on Health of Artichoke and Cardoon Bioactive Compounds: Content, Bioaccessibility, Bioavailability, and Bioactivity | 1-gen-2018 | Isabella D'Antuono; Francesco Di Gioia; Vito Linsalata; Erin N. Rosskopf; Angela Cardinali | |
Plant Phenolics: A Biochemical and Physiological Perspective | 1-gen-2012 | Lattanzio, Vincenzo; Cardinali, Angela; Linsalata, Vito | |
Evoluzione Dei Polifenoli, Capacità Antiossidante Ed Attività Enzimatiche Durante La Frigo-Conservazione Di Scarola E Radicchio Preparati Per La IV Gamma | 1-gen-2009 | Di Venere D; Linsalata V; Sergio L; Cardinali A; Pieralice M; Vanadia S; Bianco V.V. | |
Antinutritional factors and insect resistance in Vigna seeds | 1-gen-1998 | Cardinali, A; Cicco, N; Di Venere, D; Linsalata, V; Lattanzio, ; V, | |
Plant phenolics as natural biocides in postharvest fungal disease | 1-gen-1998 | Di Venere, D; Cardinali, A; Linsalata, V; Bertolini, P; Ippolito, A; Nigro, F; Salerno, M; Lattanzio, V | |
Flavonoid HPLC fingerprints of wild Vigna species | 1-gen-1997 | Lattanzio, V; Cardinali, A; Linsalata, V; Perrino, P; Ng, Nq | |
Phenolic compounds as an alternative defence method that controls postharvest diseases in strawberry fruits | 1-gen-1995 | Lattanzio, V; Di Venere, D; Linsalata, V; Lima, G; Ippolito, A; Salerno, M | |
Phenolics in Golden Delicious apples with reference to infection of Phlyctaena vagabunda during storage | 1-gen-1995 | Lattanzio, V; Cardinali, A; Di Venere, D; Linsalata, V; Lima, G; Bertolini, P; Pratella, Gc |