STRAZZULLO, GIUSEPPE
STRAZZULLO, GIUSEPPE
Istituto di Geoscienze e Georisorse - IGG - Sede Secondaria Torino
Quality of ready to eat swordfish fillets biopreserved by the probiotic Lactobacillus paracasei IMPC 2.1
2016 Giribaldi, M; Gai, F; Peiretti, PIER GIORGIO; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; G, M; Strazzullo, G; Lavermicocca, P; Lonigro, STELLA LISA; Valerio, F; Cavallarin, Laura; L,
Adverse effects in broiler chickens fed a high lycopene concentration supplemented diet
2013 Pozzo, L; Tarantola, M; Biasibetti, E; Capucchio, ; M, T; Pagella, M; Mellia, E; Bergagna, S; Gennero, ; M, S; Strazzullo, Giuseppe; G AND, Schiavone; A,
Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol
2013 Meineri, G; Medana, C; Gai, F; Peiretti, Pg; Strazzullo, G; Caretti, A; Ghidoni, R; Signorelli, P; Rossi, D
Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol.
2013 Meineri, G; Medana, C; Gai, F; Peiretti, Pg; Strazzullo, G; Caretti, A; Ghidoni, R; Signorelli, P; Rossi, D
Relazione finale Progetto POR FESR 2007/2013 - Asse I INNOVAZIONE E TRANSIZIONE PRODUTTIVA Regione Piemonte ATTIVITÁ I.1.3 Innovazione e PMI Progetto di Ricerca industriale e di sviluppo A.QU.A (Alta Qualità Alimentare)
2012 Cavallarin, L; Di Biase, M; Ortoffi, ; M, F; Lonigro, STELLA LISA; L, S; Valerio, F; Palmegiano, GIOVANNI BATTISTA; B, G; Peiretti, PIER GIORGIO; G, P; Strazzullo, G; Antoniazzi, S; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; G, M; Sisto, A; De Bellis, P; Lavermicocca, Paola; P,
Natural anti-oxidants from agricultural by-products used in organic fish flesh.
2011 Ortoffi, M; Gai, F; Lembo, G; Palmegiano, Gb; Peiretti, Pg; Strazzullo, G
Natural antioxidants for Italian organic aquaculture.
2011 Palmegiano, Gb; Gai, F; Lembo, G; Ortoffi, M; Strazzullo, G
Adverse effect of high dietary lycopene supplementation in broiler chicken.
2010 Pozzo L.; Pagella M.; Strazzullo G.; Biasibetti E.; Capucchio M.T.; Schiavone A.
Effect of a tomato extract-supplemented diet on egg yolk pigmentation and lycopene transfer efficiency.
2010 Rotolo, L; Strazzullo, G; Pagella, M; Brugiapaglia, A; Pozzo, L; Schiavone, A
Antiossidanti e conservazione dei mangimi.
2008 Meineri, G; Mussa, Pp; Strazzullo, G; Peiretti, Pg
Antioxidant Compounds Studies in Different Tomato Cultivars.
2008 Tommonaro, G; Nicolaus, B; DE PRISCO, R; DE GIULIO, A; Strazzullo, G; Poli, A
Bioactive Polysaccharides from Tomato
2008 Tommonaro, G; De Giulio, A; Strazzullo, G; De Rosa, S; Nicolaus, B; Poli, A
Chemical-physical characterization of polyhydroxyalkanoates recovered by means of a simplified method from cultures of Halomonas campaniensis.
2008 Strazzullo, G; Gambacorta, A; Vella, FILOMENA MONICA; Immirzi, B; Romano, I; Calandrelli, V; Nicolaus, B; Lama, L
Comparative Studies of Antioxidant Compounds in Different Tomato s Cultivars
2008 Tommonaro, G; Nicolaus, B; De Prisco, R; De Giulio, A; Strazzullo, G; Poli, A
Anti-oxidative activity in different cultivars of tomato (Lycopersicon esculentum)
2007 Strazzullo, G; De Giulio, A; Tommonaro, G; Poli, A; Nicolaus, B; De Prisco, R; Saturnino, C
Antioxidative activity and lycopene and ß-carotene contents in different cultivars of tomato (Lycopersicon esculentum)
2007 Strazzullo, G; De Giulio, A; Tommonaro, G; La Pastina, C; Poli, A; Nicolaus, B; Di Prisco, R; Saturnino, C
Anti-oxidative activity and lycopene and b-carotene contents in different cultivars of tomato (Lycopersicon esculentum)
2006 G. Strazzullo; A. De Giulio; G. Tommonaro; A. Poli; B. Nicolaus; R De Prisco
Bioactive Exopolysaccharides from the Cultured Cells of Tomato, Lycopersicon esculentum var. San Marzano
2006 Poli, A; Manca, Mc; DE GIULIO, Alfonso; Strazzullo, G; DE ROSA, Salvatore; Nicolaus, B
Chemical identification of polysaccharides from solid wastes of tomato processing
2006 Strazzullo G.; Poli A.; Lama L.; De Prisco R.; La Pastina K.; Nicolaus B.;
New bioproducts from solid waste of tomato processing industry
2006 Poli A.; Strazzullo G.; De Giulio A.; Tommonaro G.; De Prisco R.; Nicolaus B.; Immirzi B.; Malinconico M.;
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Quality of ready to eat swordfish fillets biopreserved by the probiotic Lactobacillus paracasei IMPC 2.1 | 1-gen-2016 | Giribaldi, M; Gai, F; Peiretti, PIER GIORGIO; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; G, M; Strazzullo, G; Lavermicocca, P; Lonigro, STELLA LISA; Valerio, F; Cavallarin, Laura; L, | |
Adverse effects in broiler chickens fed a high lycopene concentration supplemented diet | 1-gen-2013 | Pozzo, L; Tarantola, M; Biasibetti, E; Capucchio, ; M, T; Pagella, M; Mellia, E; Bergagna, S; Gennero, ; M, S; Strazzullo, Giuseppe; G AND, Schiavone; A, | |
Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol | 1-gen-2013 | Meineri, G; Medana, C; Gai, F; Peiretti, Pg; Strazzullo, G; Caretti, A; Ghidoni, R; Signorelli, P; Rossi, D | |
Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol. | 1-gen-2013 | Meineri, G; Medana, C; Gai, F; Peiretti, Pg; Strazzullo, G; Caretti, A; Ghidoni, R; Signorelli, P; Rossi, D | |
Relazione finale Progetto POR FESR 2007/2013 - Asse I INNOVAZIONE E TRANSIZIONE PRODUTTIVA Regione Piemonte ATTIVITÁ I.1.3 Innovazione e PMI Progetto di Ricerca industriale e di sviluppo A.QU.A (Alta Qualità Alimentare) | 1-gen-2012 | Cavallarin, L; Di Biase, M; Ortoffi, ; M, F; Lonigro, STELLA LISA; L, S; Valerio, F; Palmegiano, GIOVANNI BATTISTA; B, G; Peiretti, PIER GIORGIO; G, P; Strazzullo, G; Antoniazzi, S; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; G, M; Sisto, A; De Bellis, P; Lavermicocca, Paola; P, | |
Natural anti-oxidants from agricultural by-products used in organic fish flesh. | 1-gen-2011 | Ortoffi, M; Gai, F; Lembo, G; Palmegiano, Gb; Peiretti, Pg; Strazzullo, G | |
Natural antioxidants for Italian organic aquaculture. | 1-gen-2011 | Palmegiano, Gb; Gai, F; Lembo, G; Ortoffi, M; Strazzullo, G | |
Adverse effect of high dietary lycopene supplementation in broiler chicken. | 1-gen-2010 | Pozzo L.; Pagella M.; Strazzullo G.; Biasibetti E.; Capucchio M.T.; Schiavone A. | |
Effect of a tomato extract-supplemented diet on egg yolk pigmentation and lycopene transfer efficiency. | 1-gen-2010 | Rotolo, L; Strazzullo, G; Pagella, M; Brugiapaglia, A; Pozzo, L; Schiavone, A | |
Antiossidanti e conservazione dei mangimi. | 1-gen-2008 | Meineri, G; Mussa, Pp; Strazzullo, G; Peiretti, Pg | |
Antioxidant Compounds Studies in Different Tomato Cultivars. | 1-gen-2008 | Tommonaro, G; Nicolaus, B; DE PRISCO, R; DE GIULIO, A; Strazzullo, G; Poli, A | |
Bioactive Polysaccharides from Tomato | 1-gen-2008 | Tommonaro, G; De Giulio, A; Strazzullo, G; De Rosa, S; Nicolaus, B; Poli, A | |
Chemical-physical characterization of polyhydroxyalkanoates recovered by means of a simplified method from cultures of Halomonas campaniensis. | 1-gen-2008 | Strazzullo, G; Gambacorta, A; Vella, FILOMENA MONICA; Immirzi, B; Romano, I; Calandrelli, V; Nicolaus, B; Lama, L | |
Comparative Studies of Antioxidant Compounds in Different Tomato s Cultivars | 1-gen-2008 | Tommonaro, G; Nicolaus, B; De Prisco, R; De Giulio, A; Strazzullo, G; Poli, A | |
Anti-oxidative activity in different cultivars of tomato (Lycopersicon esculentum) | 1-gen-2007 | Strazzullo, G; De Giulio, A; Tommonaro, G; Poli, A; Nicolaus, B; De Prisco, R; Saturnino, C | |
Antioxidative activity and lycopene and ß-carotene contents in different cultivars of tomato (Lycopersicon esculentum) | 1-gen-2007 | Strazzullo, G; De Giulio, A; Tommonaro, G; La Pastina, C; Poli, A; Nicolaus, B; Di Prisco, R; Saturnino, C | |
Anti-oxidative activity and lycopene and b-carotene contents in different cultivars of tomato (Lycopersicon esculentum) | 1-gen-2006 | G. Strazzullo; A. De Giulio; G. Tommonaro; A. Poli; B. Nicolaus; R De Prisco | |
Bioactive Exopolysaccharides from the Cultured Cells of Tomato, Lycopersicon esculentum var. San Marzano | 1-gen-2006 | Poli, A; Manca, Mc; DE GIULIO, Alfonso; Strazzullo, G; DE ROSA, Salvatore; Nicolaus, B | |
Chemical identification of polysaccharides from solid wastes of tomato processing | 1-gen-2006 | Strazzullo G.; Poli A.; Lama L.; De Prisco R.; La Pastina K.; Nicolaus B.; | |
New bioproducts from solid waste of tomato processing industry | 1-gen-2006 | Poli A.; Strazzullo G.; De Giulio A.; Tommonaro G.; De Prisco R.; Nicolaus B.; Immirzi B.; Malinconico M.; |