CONSONNI, ROBERTO

CONSONNI, ROBERTO  

Istituto di Scienze e Tecnologie Chimiche "Giulio Natta" - SCITEC  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 22 (tempo di esecuzione: 0.052 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Capitolo 14. Aceto balsamico e Aceto Balsamico Tradizionale 1-gen-2023 Consonni, R; Cagliani, Lr
Spezie: il caso studio dello zafferano 1-gen-2023 Consonni, R; Cagliani, Lr
Determination of the origin of tomato products 1-gen-2019 Consonni, Roberto; Cagilani Laura, Ruth
Flax cell cultures for the production of bioactive compounds 1-gen-2018 Locatelli, F; Mascheretti, I; Cusano, E; Consonni, R; Mapelli, S; Lauria, M; Genga, A; Mattana, Monica; M,
NMR Spectroscopy 1-gen-2018 Cagliani, Lr; Scano, P; Consonni, R
NMR Applications in Food Analysis: Part A 1-gen-2017 Petrovich Sobolev, Anatoly; Mannina, Luisa; Aru, Violetta; Bellomaria, Alessia; Bertocchi, Fabio; Botta, Bruno; Cagliani, LAURA RUTH; Caligiani, Augusta; Capozzi, Francesco; Çela, Dorisa; Cesare Marincola, Flaminia; Ciampa, Alessandra; Del Coco, Laura; Consonni, Roberto; Corsaro, Carmelo; Delfini, Maurizio; DI TULLIO, Valeria; Paolo Fanizzi, Francesco; Gallo, Vito; Ghirga, Francesca; Gianferri, Raffaella; Roberta Girelli, Chiara; Ingallina, Cinzia; Laghi, Luca; Latronico, Mario; Longobardi, Francesco; Luchinat, Claudio; Mallamace, Domenico; Mammi, Stefano; Mandaliti, Walter; Marini, Federico; Mastrorilli, Pietro; Mazzei, Pierluigi; Miccheli, Alfredo; Micozzi, Alessandra; Milone, Salvatore; Mucci, Adele; Nepravishta, Ridvan; Paci, Maurizio; Palisi, Angelica; Piccolo, Alessandro; Picone, Gianfranco; Proietti, Noemi; Randazzo, Antonio; Righi, Valeria; Rotondo, Archimede; Salvo, Andrea; Savorani, Francesco; Scano, Paola; Schievano, Elisabetta; Sciubba, Fabio; Tenori, Leonardo; Trimigno, Alessia; Turano, Paola; Vasi, Sebastiano; Capitani, Donatella
NMR Applications in Food Analysis: Part B 1-gen-2017 Anatoly Petrovich Sobolev; Luisa Mannina; Violetta Aru; Alessia Bellomaria; Fabio Bertocchi; Bruno Botta; Laura Ruth Cagliani; Augusta Caligiani; Francesco Capozzi; Dorisa Çela; Flaminia Cesare Marincola; Alessandra Ciampa; Laura Del Coco; Roberto Consonni; Carmelo Corsaro; Maurizio Delfini; Valeria Di Tullio; Francesco Paolo Fanizzi; Vito Gallo; Francesca Ghirga; Raffaella Gianferri; Chiara Roberta Girelli; Cinzia Ingallina; Luca Laghi; Mario Latronico; Francesco Longobardi; Claudio Luchinat; Domenico Mallamace; Stefano Mammi; Walter Mandaliti; Federico Marini; Pietro Mastrorilli; Pierluigi Mazzei; Alfredo Miccheli; Alessandra Micozzi; Salvatore Milone; Adele Mucci; Ridvan Nepravishta; Maurizio Paci; Angelica Palisi; Alessandro Piccolo; Gianfranco Picone; Noemi Proietti; Antonio Randazzo; Valeria Righi; Archimede Rotondo; Andrea Salvo; Francesco Savorani; Paola Scano; ; Elisabetta Schievano; Fabio Sciubba; Leonardo Tenori; Alessia Trimigno; Paola Turano; Sebastiano Vasi;Donatella Capitani
NMR Methodologies in Food Analysis 1-gen-2017 Mannina, Luisa; Petrovich Sobolev, Anatoly; Aru, Violetta; Bellomaria, Alessia; Bertocchi, Fabio; Botta, Bruno; Cagliani, LAURA RUTH; Caligiani, Augusta; Capozzi, Francesco; Çela, Dorisa; Cesare Marincola, Flaminia; Ciampa, Alessandra; Del Coco, Laura; Consonni, Roberto; Corsaro, Carmelo; Delfini, Maurizio; DI TULLIO, Valeria; Paolo Fanizzi, Francesco; Gallo, Vito; Ghirga, Francesca; Gianferri, Raffaella; Roberta Girelli, Chiara; Ingallina, Cinzia; Laghi, Luca; Latronico, Mario; Longobardi, Francesco; Luchinat, Claudio; Mallamace, Domenico; Mammi, Stefano; Mandaliti, Walter; Marini, Federico; Mastrorilli, Pietro; Mazzei, Pierluigi; Miccheli, Alfredo; Micozzi, Alessandra; Milone, Salvatore; Mucci, Adele; Nepravishta, Ridvan; Paci, Maurizio; Palisi, Angelica; Piccolo, Alessandro; Picone, Gianfranco; Proietti, Noemi; Randazzo, Antonio; Righi, Valeria; Rotondo, Archimede; Salvo, Andrea; Savorani, Francesco; Scano, Paola; Schievano, Elisabetta; Sciubba, Fabio; Tenori, Leonardo; Trimigno, Alessia; Turano, Paola; Vasi, Sebastiano; Capitani, Donatella
Authenticity of Food 1-gen-2016 Consonni R; Astraka K; Cagliani; L R; Nenadis N; Petrakis E; Polissiou M
NMR Spectroscopic studies in saffron authenticity and quality (Within the frame SAFFRONOMICS Cost action FA1101). 1-gen-2015 Consonni, R; Cagliani, Lr; Polissiou, M; Petrakis, E; Tsimidou, M; Ordouidi, S
La scienza è in tavola 1-gen-2013 Consonni, R
NMR Screening Methods in Fragment-Based Drug Discovery 1-gen-2011 Consonni, Roberto; Veronesi, Marina
NMR studies in food authentication 1-gen-2011 Consonni, Roberto; Cagliani, LAURA RUTH
Plant Metabolomics: A Characterization of Plant Responses to Abiotic Stresses 1-gen-2011 Genga, A; Mattana, M; Coraggio, I; Locatelli, F; Piffanelli, P; Consonni, R
Nuclear Magnetic Resonance and Chemometrics to Assess Geographical Origin and Quality of Traditional Food Products 1-gen-2010 Consonni, Roberto; Cagliani, LAURA RUTH
n-type Molecules and Polymers based on Perylene bisimide and thiophene moieties for photovoltaic applications. 1-gen-2009 Kozma, E; Kotowski, D; Grieco, G; Consonni, R; Luzzati, S; Catellani, M
Aceto balsamico DOP sotto risonanza magnetica nucleare 1-gen-2006 Consonni, R; Cagliani, Lr
Le piante sotto la lente del cnr, indagato l oro liquido del garda 1-gen-2006 Consonni R.;
PDO Balsamic vinegar is under investigation by means of NMR spectroscopy 1-gen-2006 Consonni R.; Cagliani L.R.
Applications of NMR to Thermostable Proteins 1-gen-2003 ALBERTI E.; CONSONNI R.; ZETTA L.