The seeds of camelina are a rich source of polyunsaturated fatty acids (33% omega-3) and antioxidants and, therefore, potentially able to fortify foods.

Performance and eggs quality in layers fed with different percentage of Camelina sativa meal

G Battelli;I Galasso;R Reggiani
2018

Abstract

The seeds of camelina are a rich source of polyunsaturated fatty acids (33% omega-3) and antioxidants and, therefore, potentially able to fortify foods.
2018
BIOLOGIA E BIOTECNOLOGIA AGRARIA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Camfeed
Camelina
Layers
Eggs quality
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/20.500.14243/375051
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact