MONACI, LINDA
MONACI, LINDA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
A RAPID SOLUTION FOR TOMATO PUREES AUTHENTICATION BY FLOW INJECTION AND HIGH-RESOLUTION MASS SPECTROMETRY DETECTION
2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Caratterizzazione proteomica di Tritordeum e valutazione del suo potenziale allergenico
2024 De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Luparelli, A.; Quintieri, L.; Monaci, L.
Casein: allergenicity and molecular properties
2024 Monaci, L.; Pilolli, R.; Quintieri, L.; Caputo, L.; Luparelli, A.; De Angelis, E.
Characterization of process dependent Maillard adducts and chemical modifications in wholemeal pasta by untargeted HR-MS/MS
2024 Nitride, C.; Luparelli, A.; Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Cross-Sensitisation Between Sesame and Other Seeds in Children
2024 Mori, F.; Trippella, G.; Valleriani, C.; Giovannini, M.; Barni, S.; Ricci, S.; Liccioli, G.; Sarti, L.; Tomei, L.; Pessina, B.; Paladini, E.; Pertile, R.; De Angelis, E.; Monaci, L.
DART-MS per l’autenticazione dello zafferano: studi preliminari per lo sviluppo di metodi “untargeted” e “targeted” per la rivelazione di adulterazioni da curcuma e cartamo
2024 De Angelis, E.; Pilolli, R.; Monaci, L.
DEVELOPMENT AND VALIDATION OF A RAPID AND GREEN ANALYTICAL TOOL FOR TOMATO PUREES AUTHENTICATION BY HIGH RESOLUTION MASS SPECTROMETRY BASED FLOW INJECTION ANALYSIS
2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
IDENTIFICATION OF PROCESS-DEPENDENT MAILLARD ADDUCTS IN WHOLEMEAL DRY PASTA BY UNTARGETED HIGH RESOLUTION TANDEM MASS SPECTROMETRY: A COMPARATIVE ANALYSIS OF DIFFERENT DRYING CYCLES AND SEMOLINA COMPOSITION
2024 Nitride, C.; Luparelli, A.; Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Milk and Its Derivatives as Sources of Components and Microorganisms with Health-Promoting Properties: Probiotics and Bioactive Peptides
2024 Quintieri, Laura; Fanelli, Francesca; Monaci, Linda; Fusco, Vincenzina
One shot-proteomic profiling, allergenicity assessment and varietal discrimination of lentils seeds by discovery high resolution tandem mass spectrometry
2024 Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Produzione e caratterizzazione di un prodotto da forno a base di frumento duro con potenziale ipoallergenico
2024 Pilolli, Rosa; Lamonaca, Antonella; DE ANGELIS, Elisabetta; Monaci, Linda
Proteomic profiling of lentil varieties by discovery high-resolution tandem mass spectrometry: nutritional, safety and authenticity perspectives
2024 Lamonaca, Antonella; DE ANGELIS, Elisabetta; Monaci, Linda; Pilolli, Rosa
Recent Development on the determination of allergens in food
2024 Nitride, C.; Ferranti, P.; D'Auria, G.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Software assisted approach to identify authenticity and adulteration markers for saffron quality control.
2024 De Angelis, E.; Luparelli, A.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Monaci, L.
SVILUPPO E VALIDAZIONE DI UN METODO RAPIDO UNTARGETED BASATO SU FIA-HRMS PER L'AUTENTICITÀ DI PASSATE DI POMODORO DATTERINO
2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Time-of-Flight Secondary Ion Mass Spectrometry Coupled with Unsupervised Methods for Advanced Saffron Authenticity Screening
2024 De Angelis, E.; Al-Ayoubi, O.; Pilolli, R.; Monaci, L.; Bejjani, A.
Alternative Protein Sources and Novel Foods: Benefits, Food Applications and Safety Issues
2023 Quintieri, Laura; Nitride, Chiara; DE ANGELIS, Elisabetta; Lamonaca, Antonella; Pilolli, Rosa; Russo, Francesco; Monaci, Linda
Caratterizzazione proteomica di varietà di frumento finalizzata allo sviluppo di prodotti per consumatori con disturbi glutine correlati
2023 Pilolli, Rosa; DE ANGELIS, Elisabetta; Lamonaca, Antonella; Monaci, Linda
Comprehensive proteomic and metabolomics characterization by HR-MS of lentil hulls for by-products valorization in a circular economy perspective
2023 Lamonaca, Antonella; Pilolli, R; DE ANGELIS, Elisabetta; Cavalluzzi, Mm; Monaci, L
Dalla scienza alla tavola: Nutribox eathinking, la piattaforma e-commerce di alimenti salutistici e sicuri a tutela dei consumatori vulnerabili
2023 Quintieri L.; De Angelis E.; Lamonaca A.; Pilolli R.; Luparelli A.; Caputo L.; Monaci L.