REALE, ANNA

REALE, ANNA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Treasures of Italian Microbial Culture Collections: An Overview of Preserved Biological Resources, Offered Services and Know-How, and Management 1-gen-2024 Moretti, M.; Tartaglia, J.; Accotto, G. P.; Beato, M. S.; Bernini, V.; Bevivino, A.; Boniotti, M. B.; Budroni, M.; Buzzini, P.; Carrara, S.; Cerino, F.; Cocuzza, C. E.; Comunian, R.; Cosentino, S.; D'Acierno, A.; De Dea, P.; Garzoli, L.; Gullo, M.; Lampis, S.; Moretti, A.; Natale, A.; Perrone, G.; Persiani, A. M.; Perugini, I.; Pitti, M.; Poli, A.; Pollio, A.; Reale, A.; Ricciardi, A.; Sbrana, C.; Selbmann, L.; Settanni, L.; Tosi, S.; Turchetti, B.; Visconti, P.; Zotti, M.; Varese, G. C.
Microbial and Qualitative Traits of Quinoa and Amaranth Seeds from Experimental Fields in Southern Italy 1-gen-2023 Reale, Anna; Cristina Messia, Maria; Pulvento, Cataldo; Lavini, Antonella; Nazzaro, Stefania; DI RENZO, Tiziana
Essential Oils from Indigenous Iranian Plants: A Natural Weapon vs. Multidrug-Resistant Escherichia coli 1-gen-2022 Pajohi Alamoti, Mohammadreza; Bazarganigilani, Behnaz; Mahmoudi, Razzagh; Reale, Anna; Pakbin, Babak; DI RENZO, Tiziana; Kaboudari, Ata
Innovative technologies optimizing the production process of "Castagne del Prete": Impact on microstructure and volatile compounds 1-gen-2022 Santagata, Gabriella; DI RENZO, Tiziana; Mallardo, Salvatore; Reale, Anna; Cascone, Giovanni; Boscaino, Floriana; Volpe, MARIA GRAZIA
Selection of Non-Saccharomyces Wine Yeasts for the Production of Leavened Doughs 1-gen-2022 Teresa Zotta; Tiziana Di Renzo ; Alida Sorrentino; Anna Reale;Floriana Boscaino
Surface Layer Protein Pattern of Levilactobacillus brevis Strains Investigated by Proteomics 1-gen-2022 Mazzeo, Mf; Reale, A; Di Renzo, T; Siciliano, Ra
Unfolding microbiota and volatile organic compounds of Portuguese Painho de Porco Preto fermented sausages 1-gen-2022 Luca Belleggia; Ilario Ferrocino; Anna Reale ; Maria Rita Corvaglia; Vesna Milanovi c; Cristiana Cesaro; Floriana Boscaino; Tiziana Di Renzo; Cristiana Garofalo; Federica Cardinali; Lucia Aquilanti; Luca Cocolin; Andrea Osimani;
Unravelling microbial populations and volatile organic compounds of artisan fermented liver sausages manufactured in Central Italy 1-gen-2022 Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Reale, Anna; Naceur Haouet, M; Rita Corvaglia, Maria; C, Vesna Milanovi; Boscaino, Floriana; DI RENZO, Tiziana; Di Bella, Sara; Borghi, Monica; Farneti, Silvana; Cesaro, Cristiana; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Musari, Evan; Cocolin, Luca; Osimani, Andrea
Utilizzo di lieviti non-Saccharomyces per la produzione di impasti per prodotti da forno 1-gen-2022 Reale, Anna; DI RENZO, Tiziana; Boscaino, Floriana; Sorrentino, Alida; Zotta, Teresa
Alginate-Assisted Lemongrass (Cymbopogon nardus) Essential Oil Dispersions for Antifungal Activity 1-gen-2021 Cofelice, Martina; Cinelli, Giuseppe; Lopez, Francesco; DI RENZO, Tiziana; Coppola, Raffaele; Reale, Anna
Bacteria do it better! Proteomics suggests the molecular basis for improved digestibility of sourdough products 1-gen-2021 Reale A.; Di Stasio L.; Di Renzo T.; De Caro S.; Ferranti P.; Picariello G.; Addeo F.; Mamone G.
Exploitation of sea fennel (Crithmum maritimum L.) for manufacturing of novel high-value fermented preserves 1-gen-2021 Maoloni, A; Milanovic, V; Osimani, A; Cardinali, F; Garofalo, C; Belleggia, L; Foligni, R; Mannozzi, C; Mozzon, M; Cirlini, M; Spaggiari, M; Reale, A; Boscaino, F; Di Renzo, T; Haouet, Mn; Staccini, B; Di Bella, S; Aquilanti, L
Paraprobiotics: A new perspective for functional foods and nutraceuticals 1-gen-2021 Siciliano R.A.; Reale A.; Mazzeo M.F.; Morandi S.; Silvetti T.; Brasca M.
Stimulatory effect of Allium ampeloprasum L. ssp. iranicum Wendelbo on the probiotic Bifidobacterium bifidum in Iranian white cheese 1-gen-2021 Mehdizadeh, T; Kaboudari, A; Reale, A
A holistic review on euro-asian lactic acid bacteria fermented cereals and vegetables 1-gen-2020 Ashaolu, Tj; Reale, A
Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks 1-gen-2020 Roncolini, Andrea; Milanovic, Vesna; Aquilanti, Lucia; Cardinali, Federica; Garofalo, Cristiana; Sabbatini, Riccardo; Clementi, Francesca; Belleggia, Luca; Pasquini, Marina; Mozzon, Massimo; Foligni, Roberta; Trombetta, Maria Federica; Haouet, M. Naceur; Altissimi, M. Serena; Di Bella, Sara; Piersanti, Arianna; Griffoni, Francesco; Reale, Anna; Niro, Serena; Osimani, Andrea
Portuguese cacholeira blood sausage: A first taste of its microbiota and volatile organic compounds 1-gen-2020 Belleggia L.; Ferrocino I.; Reale A.; Boscaino F.; Di Renzo T.; Corvaglia M.R.; Cocolin L.; Milanovic V.; Cardinali F.; Garofalo C.; Clementi F.; Aquilanti L.; Osimani A.
Production of low-calorie apricot nectar sweetened with stevia: Impact on qualitative, sensory, and nutritional profiles 1-gen-2020 Reale, Anna; Di Renzo, Tiziana; Russo, Antonio; Niro, Serena; Ottombrino, Antonio; Pellicano, Mario Paolo
Selection criteria of lactic acid bacteria to be used as starter for sweet and salty leavened baked products 1-gen-2020 Reale, A; Zotta, T; Ianniello, Rg; Mamone, G; Di Renzo, T
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: Microbial dynamics and volatilome profile 1-gen-2020 Garofalo C.; Ferrocino I.; Reale A.; Sabbatini R.; Milanovic V.; AlkicSubasic M.; Boscaino F.; Aquilanti L.; Pasquini M.; Trombetta M.F.; Tavoletti S.; Coppola R.; Cocolin L.; Blesic M.; Saric Z.; Clementi F.; Osimani A.