MEDORO, CHIARA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 24
AS - Asia 12
NA - Nord America 1
Totale 37
Nazione #
IT - Italia 22
CN - Cina 6
KR - Corea 5
SE - Svezia 1
SG - Singapore 1
UA - Ucraina 1
US - Stati Uniti d'America 1
Totale 37
Città #
Bologna 6
Seoul 5
Naples 3
Rome 3
Aversa 2
Arezzo 1
North Charleston 1
Sala Baganza 1
Singapore 1
Totale 23
Nome #
Exploring Eating Habits, Healthy Food Awareness, and Inclination toward Functional Foods of Italian Elderly People through Computer-Assisted Telephone Interviews (CATIs) 14
Turning Wastes into Resources: Red Grape Pomace-Enriched Biscuits with Potential Health-Promoting Properties 8
Food Involvement, Food Choices, and Bioactive Compounds Consumption Correlation during COVID-19 Pandemic: How Food Engagement Influences Consumers' Food Habits 3
."Effect of Fenbuconazole formulations, GF-1339 and GF-2671, on the taste of treated stone fruits after processing." 2
Gusto, olfatto e nuove tecnologie 2
Progetto di collaborazione per attività di analisi di laboratorio ed analisi sensoriale per la valutazione di bevande energetiche (Energy Drink) a base vegetale 2
"Evaluation of non-intentional effects on processed carrot taste of A13224M (Force 0.5 G) formulation (Frozen carrots and heated carrots).Evaluation of the effects of A13224M on phytotoxicity, yield and quality in absence of the target pest" 2
Development of Sensory Lexicon for Edible Jellyfish 1
Le analisi di caratterizzazione dei tessuti: risultati delle analisi sui tessuti FAST e dell'analisi sensoriale 1
Realizzazione di panel test per l'individuazione delle caratteristiche sensoriali di MAJESTY e diverse varietà di mele tramite test sensoriali descrittivi e analisi chimico-fisiche di laboratorio 1
L' olio di oliva nella prevenzione delle principali malattie degenerative .Modello di intervento formativo e divulgativo nei luoghi di lavoro 1
Analisi sensoriale per la valorizzazione dello zafferano (Crocus Sativus L.) 1
Senior consumer involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients 1
Sensory Profile of Italian Craft Beers, Beer Taster Expert versus Sensory Methods: A Comparative Study 1
Italian Consumers' Awareness of Climate Change and Willingness to Pay for Climate-Smart Food Products 1
Influence of the Physical State of Two Monofloral Honeys on Sensory Properties and Consumer Satisfaction 1
"Study on unintentional effect of two fungicide formulations in oil olives". 1
Analisi sensoriale per la valutazione dello zafferano 1
Virgin olive oil sensory properties: comparing trained panel evaluation and consumer preferences 1
Totale 45
Categoria #
all - tutte 479
article - articoli 167
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 21
Totale 667


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202432 0 0 0 0 0 0 0 0 16 3 12 1
2024/202513 13 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 45