PIEMONTESE, LUCA

PIEMONTESE, LUCA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A chemical modification of a peroxisome proliferator-activated receptor pan agonist produced a shift to a new dual alpha/gamma partial agonist endowed with mitochondrial pyruvate carrier inhibition and antidiabetic properties 1-gen-2024 Laghezza, A.; Cerchia, C.; Genovese, M.; Montanari, R.; Capelli, D.; Wackerlig, J.; Simic, S.; Falbo, E.; Pecora, L.; Leuci, R.; Brunetti, L.; Piemontese, L.; Tortorella, P.; Biswas, A.; Singh, R. P.; Tambe, S.; Sudeep, C. A.; Pattnaik, A. K.; Jayaprakash, V.; Paoli, P.; Lavecchia, A.; Loiodice, F.
Deep Eutectic Solvents as Novel and Effective Extraction Media for Quantitative Determination of Ochratoxin A in Wheat and Derived Products 1-gen-2017 Piemontese, Luca; Maria Perna, Filippo; Logrieco, Antonio; Capriati, Vito; Solfrizzo, Michele
Effetto di trattamenti con ozono gassoso su DON, DON-3-Glc, contaminanti microbici e parametri tecnologici in frumento duro, semola e pasta 1-gen-2017 Solfrizzo, Michele; Cristina Messia, Maria; Marconi, Emanuele; Piemontese, Luca; Falasca, Luisa; Zivoli, Rosanna; Gambacorta, Lucia; Epifani, Filomena; Perrone, Giancarlo
Processo e impianto per il trattamento di mosti e vini 1-gen-2016 Michele Solfrizzo; Giancarlo Perrone; Luca Piemontese; Rosanna Zivoli; Massimo Ferrara; Lucia Gambacorta; Donato Magistà; Rocco Fracchiolla; Raffaele Leo
Reduction of Aflatoxins in Apricot Kernels by Electronic and Manual Color Sorting 1-gen-2016 Zivoli, Rosanna; Gambacorta, Lucia; Piemontese, Luca; Solfrizzo, Michele
DETECTION OF CONTAMINATION BY AFLATOXINS ON APRICOT KERNELS USING NIR-HYPERSPECTRAL IMAGING 1-gen-2015 Calvini, R; Zivoli, R; Piemontese, L; Ferrari, C; Foca, G; Perrone, G; Ulrici, A; Msolfrizzo,
Food Coloring Agents and Plant Food Supplements Derived from Vitis vinifera: A New Source of Human Exposure to Ochratoxin A 1-gen-2015 Solfrizzo M.; Piemontese L.; Gambacorta L.; Zivoli R.; Longobardi F.
Making traditional italian almond sweets: effects on aflatoxins levels and distribution in final and waste products 1-gen-2015 Zivoli, Rosanna; Gambacorta, Lucia; Piemontese, Luca; Perrone, Giancarlo; Solfrizzo, Michele
Messa a punto di un prototipo per la rimozione dell'ocratossina A (OTA) nel vino mediante la tecnica del ripasso continuo su vinacce/buccette 1-gen-2015 Solfrizzo, M; Zivoli, R; Piemontese, L; Gambacorta, L; Perrone, G; Ferrara, M; Epifani, F
Natural plant food supplements and food coloring agents derived from Vitis Vinifera: a new source of human exposure to ochratoxin A 1-gen-2015 Piemontese, L; Gambacorta, L; Zivoli, R; Solfrizzo, M; Longobardi, F
OZONE TREATMENT AS A POSSIBLE STRATEGY FOR REDUCTION OF MYCOTOXINS, PESTICIDES AND MICROBIAL CONTAMINATION IN DURUM WHEAT 1-gen-2015 Piemontese, L; Divella, D; Divella, F jr; Messia, M C; Marconi, E; Epifani, F; Zivoli, R; Gambacorta, L; Magistà, D; Perrone, G; Solfrizzo, M
PLANT FOOD SUPPLEMENTS AND FOOD COLORING AGENTS DERIVED FROM VITIS VINIFERA, A NEW SOURCE OF HUMAN EXPOSURE TO OCHRATOXIN A 1-gen-2015 Zivoli R.; Piemontese L.; Gambacorta L.; Longobardi F.; Solfrizzo M.
Processing of almonds and apricot kernels: new insights on evolution of aflatoxins 1-gen-2015 Zivoli R.; Gambacorta L.; Piemontese L.; Perrone G.; Solfrizzo M.
DETECTION OF CONTAMINATION BY AFLATOXINS ON APRICOT KERNELS USING NIR-HYPERSPECTRAL IMAGING 1-gen-2014 Calvini, R; Zivoli, R; Piemontese, L; Ferrari, C; Foca, G; Perrone, G; Ulrici, A; Msolfrizzo,