ZANNINI, DOMENICO

ZANNINI, DOMENICO  

Istituto di Scienze e Tecnologie Chimiche "Giulio Natta" - SCITEC  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cardoon seed oil cake proteins as substrate for microbial transglutaminase: Their application as matrix for bio-based packaging to extend the shelf-life of peanuts 1-gen-2024 Mirpoor, S. F.; Zannini, D.; Santagata, G.; Giosafatto, C. V. L.
Physicochemical Characterization of Chitosan/Poly-γ-Glutamic Acid Glass-like Materials 1-gen-2023 Hejazi, S.; Restaino, O. F.; Sabbah, M.; Zannini, D.; Di Girolamo, R.; Marotta, A.; D'Ambrosio, S.; Krauss, I. R.; Giosafatto, C. V. L.; Santagata, G.; Schiraldi, C.; Porta, R.
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. V SAL 1-gen-2023 Pace, B; Cefola, M; Santagata, G; Agustin Salazar, S; Cerruti, P; Epifani, M; Zannini, D; Ricci, I; Palumbo, M; Franchi, M; Pelosi, S; Valerio, P; Caputo, L Quintieri L
Progress report on ageing, transformation and fragmentation of agricultural plastics. Deliverable D1.2 PAPILLONS project 1-gen-2023 Demetres Briassoulis; Christina Pyromali; Christos Briassoulis; Antonis Mistriotis; Anastasios Giannoulis; Evelia Schettini; Giuliano Vox; Fabiana Convertino; Anna Chiara Dell'Acqua; Sabrina Carola Carroccio; Pierfrancesco Cerruti; Sandro Dattilo; Luca Gargiulo; Paolo Maria Riccobene; Andrea Antonio Scamporrino; Domenico Zannini
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. II SAL 1-gen-2022 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Immirzi, Barbara; Epifani, MAURO SALVATORE; Zannini, Domenico; Corvino, Antonia; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Franchi, Massimo; Pelosi, Sergio; Valerio, Paolo
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. III SAL 1-gen-2022 Pace Bernardo; Cefola Maria; Immirzi Barbara; Epifani Mauro; Zannini Domenico; Corvino Antonia; Ricci Ilde; Palumbo Michela; Franchi Massimo; Pelosi Sergio; Valerio Paolo
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. IV SAL 1-gen-2022 Pace, B; Cefola, M; Santagata, G; Agustin Salazar, S; Cerruti, P; Epifani, M; Zannini, D; Ricci, I; Palumbo, M; Franchi, M; Pelosi, S; Valerio, P; Caputo, L Quintieri L
Ulomonoides dermestoides coleopteran action on TPS/PLA films biodegradation 1-gen-2022 del Rosario Salazar Sanchez, Margarita; Immirzi, Barbara; Fernando Solanilla Duque, Jose; Zannini, Domenico; Malinconico, Mario; Santagata, Gabriella
Citrus Pomace Biomass as a Source of Pectin and Lignocellulose Fibers: From Waste to Upgraded Biocomposites for Mulching Applications 1-gen-2021 Zannini, Domenico; Dal Poggetto, Giovanni; Malinconico, Mario; Santagata, Gabriella; Immirzi, Barbara
Nutritional and Chemical-Physical Characterization of Fresh Gnocchi 1-gen-2021 Santagata, Gabriella; Zannini, Domenico; Mallardo, Salvatore; Boscaino, Floriana; Volpe, MARIA GRAZIA