DE GIULIO, BEATRICE
DE GIULIO, BEATRICE
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Giacco R, De Giulio B (2017). Metabolismo glicidico. In: Rivellese; Annuzzi;Capaldo; Vaccaro; Riccardi. Nutrizione Umana. p. 245-257, Napoli:Idelson-Gnocchi, ISBN: 978-88-7947-649-2
2017 Giacco R; De Giulio B
Evaluation of the antioxidant activity and ascorbic acid content during the RT storage of apple subjected to combined preservation technologies
2001 Nazzaro, F; Maurelli, L; Tedesco, Idolo; I, ; De Giulio, B; Nappo, A; Barone, ; C, ; De, Rosa; M,
Influence of trehalose pre-treatment on some parameters of dried apples
2000 Maurelli, L; De Giulio, B; De Rosa, M; Nazzaro, F
Chemical composition of soppressata molisana as affected by different starters
1998 Luongo, D; Fiume, I; De Giulio, B; Maurelli, L; Maurano, F; Nazzaro, F; Giagnacovo, B; Iorizzo, M; Coppola, R
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Giacco R, De Giulio B (2017). Metabolismo glicidico. In: Rivellese; Annuzzi;Capaldo; Vaccaro; Riccardi. Nutrizione Umana. p. 245-257, Napoli:Idelson-Gnocchi, ISBN: 978-88-7947-649-2 | 1-gen-2017 | Giacco R; De Giulio B | |
Evaluation of the antioxidant activity and ascorbic acid content during the RT storage of apple subjected to combined preservation technologies | 1-gen-2001 | Nazzaro, F; Maurelli, L; Tedesco, Idolo; I, ; De Giulio, B; Nappo, A; Barone, ; C, ; De, Rosa; M, | |
Influence of trehalose pre-treatment on some parameters of dried apples | 1-gen-2000 | Maurelli, L; De Giulio, B; De Rosa, M; Nazzaro, F | |
Chemical composition of soppressata molisana as affected by different starters | 1-gen-1998 | Luongo, D; Fiume, I; De Giulio, B; Maurelli, L; Maurano, F; Nazzaro, F; Giagnacovo, B; Iorizzo, M; Coppola, R |