MONTEMURRO, MARCO

MONTEMURRO, MARCO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A chestnut-hemp type-II sourdough to improve technological, nutritional, and sensory properties of gluten-free bread 1-gen-2023 Montemurro, Marco; Beccaccioli, Marzia; Perri, Giuseppe; Rizzello, Carlo Giuseppe; Reverberi, Massimo; Pontonio, Erica
Design of a Plant-Based Yogurt-Like Product Fortified with Hemp Flour: Formulation and Characterization 1-gen-2023 Montemurro, Marco; Verni, Michela; Rizzello Carlo, Giuseppe; Pontonio, Erica
Exploitation of sprouted barley grains and flour through sourdough fermentation 1-gen-2023 Perri, Giuseppe; Minisci, Andrea; Montemurro, Marco; Pontonio, Erica; Verni, Michela; Rizzello, Carlo G.
The Weissella and Periweissella genera: up-to-date taxonomy, ecology, safety, biotechnological, and probiotic potential 1-gen-2023 Vincenzina Fusco; Daniele Chieffi; Francesca Fanelli; Marco Montemurro; Carlo Giuseppe Rizzello; Charles M. A. P. Franz
Use of Selected Lactic Acid Bacteria and Carob Flour for the Production of a High-Fibre and "Clean Label" Plant-Based Yogurt-like Product 1-gen-2023 Demarinis, Chiara; Montemurro, Marco; Torreggiani, Andrea; Pontonio, Erica; Verni, Michela; Rizzello Carlo, Giuseppe