SORRENTINO, ALIDA

SORRENTINO, ALIDA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comprehensive study of the extracellular proteins of different strains of Staphylococcus aureus 1-gen-2003 G. Pocsfalvi; G. Cacace; P. Kacer; M. Kuzma; G. Renzone; A. Sorrentino; A. Malorni
A novel beta-glucosidase from Rhodotorula sp. of oenological origin 1-gen-2008 Sorrentino A.; Esposito G.; Santomauro F.; Volpe M.G.; Ionata E.; Pellecchia R.; Castellano I.; La Cara F.
Active edible coating effectiveness in shelf-life enhancement of trout (Oncorhynchusmykiss) fillets 1-gen-2015 M.G. Volpe ; F. Siano; M. Paolucci; A. Sacco; A. Sorrentino; M. Malinconico; E. Varricchio
Active Edible Polysaccharide-Based Coating for Preservation of Fresh Figs (Ficus carica L.) 1-gen-2020 Paolucci, Marina; DI STASIO, Michele; Sorrentino, Alida; La Cara, Francesco; Volpe, MARIA GRAZIA
Aglianico and Fiano wines obtained with an autochthonous non-Saccharomyces yeast. 1-gen-2011 Calabretti A; Volpe MG; Sorrentino A; Ionata E; Santomauro F; La Cara F.
Analisi dell'Immagine di Pani Prodotti con Differenti Starter Microbici e Tecnologie di Cottura 1-gen-2003 A d'Acierno; A Reale; R. Coppola; L. Cipriano; A. Sorrentino; F. Addeo
Analisi dell'Immagine di Pani Prodotti con Differenti Starter Microbici e Tecnologie di Cottura 1-gen-2003 A d'Acierno; A Reale; R. Coppola; L. Cipriano; A. Sorrentino; F. Addeo
Application of mass spectrometry in the control of food safety: Enterotoxins of Staphylococcus aureus 1-gen-2003 Pocsfalvi, G; Cacace, G; Renzone, G; Sorrentino, A; Malorni, A
Autochthonous Fermentation Starters for the Production of Aglianico Wines 1-gen-2012 A. Sorrentino; F. Boscaino; R. Cozzolino; M. G. Volpe; E. Ionata; F. La Cara
Biotransformation of piceid to resveratrol by a ?-glucosidase from Rhodotorula spp 1-gen-2009 Volpe, Mg; Cuomo, D; Ionata, E; Sorrentino, A; La Cara, F
Biotrasformation of piceid to resveratrol by a beta-glucosidase from Rhodotorula spp. 1-gen-2009 G Volpe, M; Cuomo, D; Ionata, E; Sorrentino, A; La Cara, F
Characterization of Free Volatile Compounds in Fiano Wine Produced by Different Selected Autochthonous Yeasts 1-gen-2013 Sorrentino, Alida; Boscaino, Floriana; Cozzolino, Rosaria; Volpe, Mariag; Guerriero, Sabato; Picariello, Teresa; LA CARA, Francesco; Elenaionata,
Characterization of the volatile fraction of Aglianico and Fiano wines obtained with an autochthonous non-Saccharomyces yeast. 1-gen-2009 Calabretti A.; Volpe M.G.; Sorrentino A.; Ionata E; La Cara F.
Characterization of volatile fraction of typical Irpinian wines fermented with a new starter yeast 1-gen-2012 Calabretti, A; La Cara, F; Sorrentino, A; Di Stasio, M; Santomauro, F; Rastrelli, L; Gabrielli, L; Limone, F; Volpe, Mg
Chemical, Volatile Profile and Shelf Life of Muffin Enriched with Supplementation Chestnut Cream 1-gen-2016 Boscaino, F; Cammarota, G; Ottombrino, A; Nazzaro, M; Siano, F; Volpe, Mg; Sorrentino, A
CHEMICAL-NUTRITIONAL COMPOSITION, MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND VOLATILE COMPOUND CONTENT OF FOSSA CHEESE RIPENED IN DIFFERENT PITS 1-gen-2019 Siano, F; Fasulo, G; Giaramita, L; Sorrentino, A; Boscaino, F; Sprovieri, M; Di Stasio, M; Coccioni, R; Volpe, M G
Comparison the quality of rainbow trouts from sport fishing lakes 1-gen-2014 Floriana Boscaino; Valentina Acierno; Paola Saggese; Chiara Maria Motta;Alida Sorrentino
Confronto fra metodologie di confezionamento di patate di IV gamma 1-gen-2004 DEMMA G.;VOLPE M.G.;SORRENTINO A.;VACCA P.;LAURINO C.;MECCARIELLO C.
Confronto fra metodologie di confezionamento di patate di IV gamma. 1-gen-2003 Demma, G; Volpe, Mg; Sorrentino, A; Vacca, P; Laurino, C; Meccariello, C
Coupling Immunomagnetic Separation on Magnetic Beads with MALDI-TOF Mass Spectrometry for the Detection of Staphylococcal Enterotoxin B 1-gen-2007 Schlosser, Gitta; Kacer, Petr; Kuzma, Marek; Szilagyi, Zoltan; Sorrentino, Alida; Manzo, Carla; Pizzano, Rosa; Malorni, Livia; Pocsfalvi, GABRIELLA KATALIN