BRASCA, MILENA

BRASCA, MILENA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.046 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Clostridium spp. 1-gen-2022 Brasca, M; Morandi, S; Silvetti, T
Probiotics from fermented olives 1-gen-2020 Abouloifa, H.; Rokni, Y.; Ghabbour, N.; Karboune, S.; Brasca, M.; D'hallewin, G.; Ben Salah, R.; Ktari, N.; Saalaoui, E.; Asehraou, A.
The Occurrence of Biogenic Amines in Food Originating from Animals: Current Knowledge and Future Perspectives 1-gen-2018 Gai, F; Pattono, D; Brasca, M
Aquatic plant treatment system (APTS) based on duckweed for cleaning the liquid fraction of digestate 1-gen-2017 Marveggio, D; Segato, S; Mapelli, S; Castelli, S; Brasca, M; Fiala, M; Castiglioni, B
Lactic acid bacteria: A cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 1-gen-2017 Silvetti, Tiziana; Morandi, Stefano; Brasca, Milena
Lactic Acid Bacteria: a cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 1-gen-2017 Silvetti Tiziana; Morandi Stefano; Brasca Milena
Psychrotrophic bacteria 1-gen-2017 Brasca, Milena; Decimo, Marilù; Morandi, Stefano; Machado, Solimar Gonçalves; Bagliniére, François; Vanetti, Maria Cristina Dantas
Psychrotrophic Bacteria 1-gen-2017 Brasca, M; Decimo, M; Morandi, S; Machado, ; S, G; Bagliniére, F; Vanetti, ; M C, D
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry 1-gen-2017 Silvetti T.; Morandi S.; Hintersteiner M.; Brasca M.
Composizione chimica del latte e dei formaggi 1-gen-2016 Brasca, Milena
Microrganismi di interesse lattiero-caseario 1-gen-2016 Brasca, Milena
Quartirolo Lombardo 1-gen-2016 Brasca Milena
Salva Cremasco 1-gen-2016 Brasca Milena
Strachitunt 1-gen-2016 Brasca Milena
Taleggio 1-gen-2016 Brasca, Milena
Valtellina Casera 1-gen-2016 Brasca Milena
I Batteri Lattici. 1-gen-2011 Gatti, M; Brasca, M; Alloisio, V; Neviani, E