DI LUCCIA, ALDO
DI LUCCIA, ALDO
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine
2016 la Gatta, B; Picariello, G; Rutigliano, M; Lopriore, G; Petrella, G; Rusco, G; Tremonte, P; Di Luccia, A
Mass spectrometry analysis of in vitro Nuclear Aggregates of Polyamines
2014 Picariello, Gianluca; Iacomino, Giuseppe; DI LUCCIA, Aldo; D'Agostino, Luciano
Analisi delle proteine della carne di animali di specie diversa mediante 1D e 2D-microelettroforesi
2012 F. Nazzaro; F. Fratianni; R. Coppola; T. Di Renzo; R. Gagliardi; A. Di Luccia
Protein analysis-on-chip systems in foodomics
2012 Nazzaro, Filomena; Orlando, Pierangelo; Fratianni, Florinda; DI LUCCIA, Aldo; Coppola, Raffaele
Proteolysis of Cacioricotta cheese made from goat milk coagulated with caprig (Ficus carica sylvestris) or calf rennet.
2012 Faccia, Michele; Picariello, Gianluca; Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Gambacorta, Giuseppe; Lamacchia, Carmen; DI LUCCIA, Aldo
A MICRO 2D-SYSTEM AS INNOVATIVE APPROACH IN FOODOMICS
2011 NAZZARO F; FRATIANNI F; ORLANDO P; DI LUCCIA A; COPPOLA R
Analisi delle proteine della carne di animali di specie diversa mediante 1D e 2D-microelettroforesi
2011 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, R; Di Rienzo, T; Gagliardi, R; Di Luccia, A
DNA is Wrapped by the Nuclear Aggregates of Polyamines - The Imaging Evidence
2011 Iacomino, G; Picariello, G; Sbrana, F; Di Luccia, A; Raiteri, R; D'Agostino, L
Hot topic: Gene duplication at the alpha-lactalbumin locus: finding the evidence in water buffalo (Bubalus bubalus L.).
2010 Rullo, R; Di Luccia, A; Chianese, L; Pieragostini, E
Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity.
2010 Tremonte, P; Reale, A; Di Renzo, T; Tipaldi, L; Di Luccia, A; Coppola, R; Sorrentino, E; Succi, M
Peptides surviving the simulated gastrointestinal digestion of milk proteins: biological and toxicological implications
2010 Picariello, G; Ferranti, P; Fierro, O; Mamone, G; Caira, S; Di Luccia, A; Monica, S; Addeo, F
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index.
2009 Di Luccia, A; Lamacchia, C; Mamone, G; Picariello, G; Trani, A; Masi, P; Addeo, F
The in vitro Nuclear Aggregates of Polyamines
2009 DI LUCCIA, Aldo; Picariello, Gianluca; Iacomino, Giuseppe; Formisano, Annarita; D'Agostino, Luciano
Evaluation of gamma rays influence on some biochemical and microbiological aspects in black truffles.
2007 Nazzaro, F; Fratianni, F; Picariello, G; Coppola, R; Reale, A; Di Luccia, A
Mutagenic and antimutagenic properties of aqueous and ethanolic extracts from fresh and irradiated Tuber aestivum black truffle : A preliminar study
2007 Fratianni, F; di Luccia, A; Coppola, R; Nazzaro, F
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis.
2006 Picariello, G; De Martino, A; Mamone, G; Ferranti, P; Addeo, F; Faccia, M; Spagnamusso, S; Di Luccia, A
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties of semolina.
2005 Di Luccia, A; Lamacchia, C; Fares, C; Padalino, L; Mamone, G; La Gatta, B; Gambacorta, G; Faccia, M; Di Fonzo, N; La Notte, E
Evaluation of mutagenic or antimutagenic properties in water and ethanolic extracts from fresh and irradiated Tuber aestivum black truffle
2005 Fratianni F; Di Luccia A; Coppola R; Nazzaro
Influenza dell'irraggiamento sull'aroma del tartufo Tuber mesentericum
2005 Saggese P.; Luongo D.; Fiume I.; Coppola R.; Di Luccia A.
Influenza delle mild technologies sul profilo proteico di carne e pesce
2005 Di Luccia A; Nazzaro F; Fratianni F; Coppola; R