LAMBERTI, CRISTINA

LAMBERTI, CRISTINA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 147 (tempo di esecuzione: 0.123 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
APPLICATION OF A µHPLC-HRMS SYSTEM FOR THE PROTEOMIC SHOT-GUN ANALYSIS OF THE WALNUT OLEOSOME 1-gen-2023 Cirrincione, S; Aiuto, B; Gosso, E; Schiavone, C; Romaniello, F; Portesi, C; Rossi, A M; Cavallarin, L; Lamberti, C; Giuffrida, M G
Development of a micro UHPLC-HRMS/MS method for the absolute quantification of fining agents in red wine 1-gen-2023 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Lamberti, Cristina; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Portesi, Chiara; Mario Rossi, Andrea; Romaniello, Francesco
Gli insetti edibili: rischi associati alla cross-allergenicità 1-gen-2023 Cristina Lamberti
il potenziale allergenico degli insetti come alimento 1-gen-2023 Lamberti, Cristina
Influence of hazelnut varieties on Cor a 15 IgE-binding in hazelnut allergic pediatric patients 1-gen-2023 Lamberti C.; Gosso E.; Cirrincione S.; Aiuto B.;; Monti G.; Portesi C.; Rossi A.; Cavallarin L.; Giuffrida M.G.
Proteomic study of walnut oleosome and first evidence on oleosin sensitization in allergic patients 1-gen-2023 Cirrincione, Simona; Aiuto, Beatrice; Gosso, Elena; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario; Monti, Giovanna; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida, Gabriella Maria
Study of alpha-Gal glycosylation of cow's milk proteins and allergological implications 1-gen-2023 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Gosso, Elena; Brussino, Luisa; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Mario Rossi, Andrea; Portesi, Chiara; Lamberti, Cristina
Viruses and Human Milk: Transmission or Protection? 1-gen-2023 Francese Chiara Peila Manuela Donalisio, Rachele; Lamberti, Cristina; Cirrincione, Simona; Colombi, Nicoletta; Tonetto Laura Cavallarin, Paola; Bertino, Enrico; E Moro, Guido; Coscia, Alessandra; Lembo, David
A2 milk and BCM-7 peptide as emerging parameters of milk quality 1-gen-2022 Giribaldi M.; Lamberti C.; Cirrincione S.; Giuffrida M.G.; Cavallarin L.
Allergens identification in food: the MaxQuant setting 1-gen-2022 Gosso, Elena; Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
In-band identification by MaxQuant software for allergen discovery 1-gen-2022 Gosso, Elena; Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
Study of Post-Translational Modifications (PTMs) with Max Quant software 1-gen-2022 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Gosso, Elena; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Mario Rossi, Andrea; Portesi, Chiara; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
Antimicrobial potential of food lactic acid bacteria: Bioactive peptide decrypting from caseins and bacteriocin production 1-gen-2021 Nebbia, Stefano; Lamberti, Cristina; Lo Bianco, Giuliana; Cirrincione, Simona; Laroute, Valerie; CocaignBousquet, Muriel; Cavallarin, Laura; Giuffrida, Maria Gabriella; Pessione, Enrica
Donkey milk fermentation by lactococcus lactis subsp. Cremoris and lactobacillus rhamnosus affects the antiviral and antibacterial milk properties 1-gen-2021 Cirrincione S.; Luganini A.; Lamberti C.; Manfredi M.; Cavallarin L.; Giuffrida M.G.; Pessione E.
Effect of hot air and infrared roasting on hazelnut allergenicity 1-gen-2021 Lamberti, Cristina; Nebbia, Stefano; Antoniazzi, Sara; Cirrincione, Simona; Marengo, Emilio; Manfredi, Marcello; Smorgon, Denis; Monti, Giovanna; Faccio, Antonella; Giuffrida, Maria Gabriella; Balestrini, Raffaella; Cavallarin, Laura
Oleosin Cor a 15 is a novel allergen for Italian hazelnut allergic children 1-gen-2021 Nebbia, S; Lamberti, C; Cirrincione, S; Acquadro, A; Abbà, S; Ciuffo, M; Torello Marinoni, D; Manfredi, M; Marengo, E; Calzedda, R; Monti, G; Cavallarin, L; Giuffrida, Mg
Thermal processing of insect allergens and IgE cross-recognition in Italian patients allergic to shrimp, house dust mite and mealworm 1-gen-2021 Lamberti, Cristina; Nebbia, Stefano; Cirrincione, Simona; Brussino, Luisa; Giorgis, Veronica; Romito, Alessandra; Marchese, Cristiana; Manfredi, Marcello; Marengo, Emilio; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Rolla, Giovanni; Cavallarin, Laura
Different roasting hazelnut procedures alter the structure of the protein bodies and affect the binding capacities of IgEs from allergic children. 1-gen-2020 Lamberti C; Nebbia S; Cirrincione S; Antoniazzi S; Manfredi M; Balestrini R; Monti G; Giuffrida MG; Cavallarin L.
Effect of hot air and infrared roasting on hazelnut allergenicity 1-gen-2020 Cristina Lamberti; Stefano Nebbia; Sara Antoniazzi; Simona Cirrincione; Emilio Marengo; Marcello Manfredi; Denis Smorgon; Giovanna Monti; Antonella Faccio; Maria Gabriella Giuffrida; Raffaella Balestrini; Laura Cavallarin
Effect of thermal processing on IgE cross-recognition of insect proteins in Italian patients allergic to house dust mite, shrimp and mealworm. 1-gen-2020 Cirrincione, S; Lamberti, C; Nebbia, S; Brussino, L; Giorgis, V; Giuffrida, Mg; Rolla, G; Cavallarin, L