PETRETTO, ANTONIO ALDO

PETRETTO, ANTONIO ALDO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 29 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Valorizzazione della componente bioattiva presente in estratti 'green' dell'epicarpo di 4 accessioni della biodiversità castanicola sarda 1-gen-2022 D'Hallewin, Guy; Barberis, Antonio; Spissu, Ylenia; Molinu, MARIA GIOVANNA; Petretto, ANTONIO ALDO; Serra, GAVINA RITA; Pisano, Pietro; Muroni, Antonella
Percorso a tappe nel mondo vegetale nei luoghi dove si studiano le piante 1-gen-2019 Simonetta Bullitta; Francesca Serralutzu; Rita Melis; Giovanna Delogu; Guy D'Hallewin; Roberto Dallocchio; Antonpietro Stangoni; Daniele Nieddu; Daniele Dettori; Pietro Pisano; Antonio Aldo Petretto
Ultrasound application for the control of decay on apple at different stage of ripening 1-gen-2012 Dore A; Molinu; M G; Venditti T; Pani G; Petretto A; D'hallewin; G
Effetto dell' hydrocooling sul mantenimento della qualità di pere precoci 1-gen-2011 Molinu, MARIA GIOVANNA; Venditti, T; Dore, A; Petretto, A; D'Hallewin, G; Agabbio, M
Fumigazioni con acido acetico come alternativa per il controllo dei marciumi nel postraccolta 1-gen-2011 Venditti, T; Molinu, Mg; Dore, A; Marceddu, S; Petretto, A; D'Hallewin, G
In vitro studies on the effect of some chemicals on the growth and sporification of Penicillium expansum and Botrytis cinerea 1-gen-2011 Pani, G; Molinu, MARIA GIOVANNA; G, M; Dore, A; Venditti, T; Petretto, A; D'Hallewin, Guy; G,
Postharvest use of ultrasounds to control Penicillium expansum decay: promising results in vitro and during long storage of apples. 1-gen-2011 Dore, A; Molinu, MARIA GIOVANNA; G, M; Venditti, T; Pani, G; Petretto, A; Dhallewin, ; G,
Valutazione dell' efficacia di trattamenti alternativi combinati nel controllo dei patogeni del postraccolta 1-gen-2011 D'Hallewin, G; Venditti, T; Molinu, Mg; Dore, A; Marceddu, S; Petretto, A
Immersion of coscia pear fruit in water at 55°c for 60 sec controls Penicillium expansum decay and delays ripening during short storage. 1-gen-2010 Dore A.; Molinu M. G.; Venditti T.; Petretto A.; D'hallewin G.
In vitro studies on the effect of some chemicals on the growth and sporification of Penicillium digitatum and P. italicum 1-gen-2010 G. Pani; M.G. Molinu; A. Dore; T. Venditti; A. Petretto;G. D'Hallewin
Synergic interactions between 2-deoxy-d-glucose and Candida saitoana enhances citrus green mould control. 1-gen-2010 Arras G.; Pani G.; Molinu M.G.; Dore A.; Venditti T.; Petretto A.; Marceddu S.; D'hallewin G.
The effect of hydrocooling on the keeping quality of early ripening pear cultivars. 1-gen-2010 Molinu, M G; Venditti, T; Dore, A; Petretto, A; Agabbio, M; Dhallewin, G
Host Involvement in the Improved Decay Control Following NaHCO3 Co-Application with Imazalil 1-gen-2009 Dore, A; Molinu, Mg; Venditti, T; Petretto, A; D'Hallewin, G
Host-Pathogen-Biocontrol Agent Interaction as Affected by Sequential Application of Na2CO3 and CaCl2 1-gen-2009 Molinu G.M.; Arras G.; Dore A.; Venditti T.; Petretto A.;D'hallewin G.
Host-Pathogen-Biocontrol Agent Interaction as Affected by Sequential Application of Na2CO3 and CaCl2 1-gen-2009 Molinu G.M.; Arras G.; Dore A.; Venditti T.; Petretto A.;Dhallewin G.
Treatments with acetic acid followed by curing reduce postharvest decay on Citrus fruit. 1-gen-2009 Venditti, T.; Angiolino, C.; Dore, A.; Molinu, M.G.; Petretto, A.; D'hallewin, G.
Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum. 1-gen-2008 Arras G.; Fois M.; Rosas G.; Petretto A.; Dore A.; D'hallewin G.
Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum 1-gen-2007 Arras G; Fois M; Rosas G; Petretto A; Dore A; Dhallewin; G
Controllo biologico e meccanismi d'azione degli antagonisti di funghi in postraccolta 1-gen-2006 Arras G.; Loche M.; Petretto A.
Inhibitory activity of 2-deoxy-d-glucose and Candida Saitoana against Penicillium digitatum 1-gen-2006 Arras, G; Molinu, M G; Dore, A; Venditti, T; Fois, M; Petretto, A; D'Hallewin, G