BONAZZA, FRANCESCA

BONAZZA, FRANCESCA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Milano  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of Protective Lacticaseibacillus casei VC201 Culture on Late Blowing Prevention, Lipid Profile, and Sensory Characteristics of Valtellina Casera PDO Cheese During Ripening 1-gen-2025 Bonazza, F.; Morandi, S.; Silvetti, T.; Tamburini, A.; De Noni, I.; Masotti, F.; Brasca, M.
Monitoring the Shelf Life of Hemp Seed Oil Stored at Two Temperatures in Different Materials via Near-Infrared (NIR) Spectroscopy 1-gen-2024 Bonazza, Francesca; Monti, Lucia; Povolo, Milena; Gasparini, Andrea; Pelizzola, Valeria; Cabassi, Giovanni
Occurrence and diversity of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in Italian Alpine raw milk cheeses and their development in the earlier stages of different cheese-making processes 1-gen-2024 Morandi, Stefano; Silvetti, Tiziana; Bonazza, Francesca; Brasca, Milena
Proteomic characterization of kefir milk by two-dimensional electrophoresis followed by mass spectrometry 1-gen-2020 Santini, Giuseppe; Bonazza, Francesca; Pucciarelli, Stefania; Polidori, Paolo; Ricciutelli, Massimo; Klimanova, Yulia; Silvi, Stefania; Polzonetti, Valeria; Vincenzetti, Silvia
A comparison among β-caseins purified from milk of different species: Self assembling behaviour and immunogenicity potential 1-gen-2019 Romano Perinelli, Diego; Bonacucina, Giulia; Cespi, Marco; Bonazza, Francesca; Filippo Palmieri, Giovanni; Pucciarelli, Stefania; Polzonetti, Valeria; Attarian, Loucine; Polidori, Paolo; Vincenzetti, Silvia