Un capitolo sulla dieta mediterranea, declinata nell'ottica dell'innovazione dei processi produttivi di campo e delle sue preparazioni culinarie. Le principali sezioni del capitolo: History and background of the Mediterranean diet, Nutritional traits and healthy effects of the Mediterranean diet , Sustainability and agrobiodiversity, From traditional products to innovations in the agri-food sector: new production systems and products, Traditional cuisines and gastronomy in the Mediterranean Basin, Mediterranean dishes.
The Mediterranean diet between traditional foods and human health through culinary examples
Massimiliano Renna;Francesco Serio;Maria Gonnella
2020
Abstract
Un capitolo sulla dieta mediterranea, declinata nell'ottica dell'innovazione dei processi produttivi di campo e delle sue preparazioni culinarie. Le principali sezioni del capitolo: History and background of the Mediterranean diet, Nutritional traits and healthy effects of the Mediterranean diet , Sustainability and agrobiodiversity, From traditional products to innovations in the agri-food sector: new production systems and products, Traditional cuisines and gastronomy in the Mediterranean Basin, Mediterranean dishes.File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.