COPPOLA, RAFFAELE
COPPOLA, RAFFAELE
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Active Carbohydrates. In: Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce
2016 Nazzaro, F; Fratianni, F; Cozzolino, A; Granese, T; Coppola, R
Analisi delle proteine della carne di animali di specie diversa mediante 1D e 2D-microelettroforesi
2012 F. Nazzaro; F. Fratianni; R. Coppola; T. Di Renzo; R. Gagliardi; A. Di Luccia
Aspetti salutistici dell'olio extra-vergine d'oliva
2010 G.L. Russo; R. Giacco; R. Coppola
Caratteristiche biochimiche e biologiche di estratti vegetali ottenuti da coltivazioni organiche e convenzionali
2012 F. Fratianni; D. Gallotta; M.A. Belisario; A. Sada; R. Coppola; F. Nazzaro
EFFETTI DELLA REFRIGERAZIONE PASSIVATM SULLA CONSERVAZIONE DEI VEGETALI
2012 Fratianni, F; Riccardi, R; Spigno, P; Iuliano, C; Corbo, A; Coppola, R
Evaluation of mutagenic or antimutagenic properties in water and ethanolic extracts from fresh and irradiated Tuber aestivum black truffle
2005 Fratianni F; Di Luccia A; Coppola R; Nazzaro
Evaluation of some biochemical aspects in the "Prosciutto di pecora sardo" (Sarda sheep raw ham
2007 Fratianni F.; Sada A.; Coppola R.; Sarno L.; Nazzaro F.
Gut Microbiota and Polyphenols: A Strict Connection Enhancing Human Health
2015 ilomena Nazzaro, F; Fratianni, Florinda; D'Acierno, Antonio; Coppola, Raffaele
Microtechnology and Nanotechnology in Food Science
2012 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, R
Peptide extracts of different Sardinia cheeses might exhibit antimicrobial and antifungal activity after the in vitro digestion of the products
2015 Filomena Nazzaro; Raffaele Coppola; Florinda Fratianni
Polyphenols applications in food industry sector
2022 Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; De Feo, Vincenzo; Colombo Pimentel, Tatiana; Coppola, Raffaele; G Cruz, Adriano
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma
2005 Nazzaro, F; Fratianni, F; Sorrentino, E; Reale, A; Coppola, Raffaele; R Di, Luccia; A,