SILVETTI, TIZIANA
SILVETTI, TIZIANA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Milano
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Clostridium spp.
2022 Brasca, M; Morandi, S; Silvetti, T
Lactic acid bacteria: A cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products
2017 Silvetti, Tiziana; Morandi, Stefano; Brasca, Milena
Lactic Acid Bacteria: a cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products
2017 Silvetti Tiziana; Morandi Stefano; Brasca Milena
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry
2017 Silvetti T.; Morandi S.; Hintersteiner M.; Brasca M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Clostridium spp. | 1-gen-2022 | Brasca, M; Morandi, S; Silvetti, T | |
Lactic acid bacteria: A cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products | 1-gen-2017 | Silvetti, Tiziana; Morandi, Stefano; Brasca, Milena | |
Lactic Acid Bacteria: a cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products | 1-gen-2017 | Silvetti Tiziana; Morandi Stefano; Brasca Milena | |
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry | 1-gen-2017 | Silvetti T.; Morandi S.; Hintersteiner M.; Brasca M. |