DURANTE, MIRIANA
DURANTE, MIRIANA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
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Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour
2023 Gerardi C; Durante M; Tufariello M; GRIECO F; Giovinazzo; G
Bioactive/nutraceutical compounds in fruit that optimize human health benefits.
2019 Blando, Federica; Durante, Miriana; Oomah, Bdave
Strategie per il risanamento di acque di vegetazione reflue dell'industria olearia mediante utilizzo di microrganismi autoctoni non convenzionali
2014 Bleve, G; Grieco, F; Lezzi, C; Durante, M; Ramires, Fa; Mita, G; Tommasi, L
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour | 1-gen-2023 | Gerardi C; Durante M; Tufariello M; GRIECO F; Giovinazzo; G | |
Bioactive/nutraceutical compounds in fruit that optimize human health benefits. | 1-gen-2019 | Blando, Federica; Durante, Miriana; Oomah, Bdave | |
Strategie per il risanamento di acque di vegetazione reflue dell'industria olearia mediante utilizzo di microrganismi autoctoni non convenzionali | 1-gen-2014 | Bleve, G; Grieco, F; Lezzi, C; Durante, M; Ramires, Fa; Mita, G; Tommasi, L |