DI RENZO, TIZIANA

DI RENZO, TIZIANA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bioactive peptides released by lactic acid bacteria fermented pistachio beverages 1-gen-2024 Marulo, S.; De Caro, S.; Nitride, C.; Di Renzo, T.; Di Stasio, L.; Ferranti, P.; Reale, A.; Mamone, G.
Development and Evaluation of a Fermented Pistachio-Based Beverage Obtained by Colloidal Mill 1-gen-2024 Reale, Anna; Puppo, Maria Cecilia; Boscaino, Floriana; Garzon, Antonela Guadalupe; Drago, Silvina Rosa; Marulo, Serena; Di Renzo, Tiziana
Effect of Different Hydrocolloids on the Qualitative Characteristics of Fermented Gluten-Free Quinoa Dough and Bread 1-gen-2024 DI RENZO, Tiziana; Carmela Trivisonno, Maria; Nazzaro, Stefania; Reale, Anna; Cristina Messia, Maria
Exploitation of Black Olive (Olea europaea L. cv. Piantone di Mogliano) Pomace for the Production of High-Value Bread 1-gen-2024 Cardinali, F.; Belleggia, L.; Reale, A.; Cirlini, M.; Boscaino, F.; Di Renzo, T.; Del Vecchio, L.; Cavalca, N.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Cesaro, C.; Rampanti, G.; Osimani, A.; Aquilanti, L.
Lacto-fermented garlic handcrafted in the Lower Silesia Region (Poland): Microbial diversity, morpho-textural traits, and volatile compounds 1-gen-2024 Cardinali, F.; Botta, C.; Harasym, J.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Boscaino, F.; Di Renzo, T.; Milanovic, V.; Garofalo, C.; Rampanti, G.; Aquilanti, L.; Osimani, A.
Optimisation of fermentation conditions for the production of gamma-aminobutyric acid (GABA)-rich soy sauce 1-gen-2024 Shin Yee, C.; Ilham, Z.; Cheng, A.; Abd Rahim, M. H.; Hajar-Azhari, S.; Yuswan, M. H.; Mohd Zaini, N. A.; Reale, A.; Di Renzo, T.; Wan-Mohtar, W. A. A. Q. I.
Ancient Grain Flours with Different Degrees of Sifting: Advances in Knowledge of Nutritional, Technological, and Microbiological Aspects 1-gen-2023 Di Renzo, T.; Cascone, G.; Crescente, G.; Reale, A.; Menga, V.; D'Apolito, M.; Nazzaro, S.; Volpe, M. G.; Moccia, S.
Impact of Different Drying Methods on the Microbiota, Volatilome, Color, and Sensory Traits of Sea Fennel (Crithmum maritimum L.) Leaves 1-gen-2023 Maoloni, A.; Cardinali, F.; Milanovic, V.; Reale, A.; Boscaino, F.; Di Renzo, T.; Ferrocino, I.; Rampanti, G.; Garofalo, C.; Osimani, A.; Aquilanti, L.
Insight into the role of lactic acid bacteria in the development of a novel fermented pistachio (Pistacia vera L.) beverage 1-gen-2023 Di Renzo, T.; Osimani, A.; Marulo, S.; Cardinali, F.; Mamone, G.; Puppo, C.; Garzon, A. G.; Drago, S. R.; Laurino, C.; Reale, A.
Microbial and Qualitative Traits of Quinoa and Amaranth Seeds from Experimental Fields in Southern Italy 1-gen-2023 Reale, Anna; Cristina Messia, Maria; Pulvento, Cataldo; Lavini, Antonella; Nazzaro, Stefania; DI RENZO, Tiziana
Pharmacomicrobiomics of Classical Immunosuppressant Drugs: A Systematic Review 1-gen-2023 Manes, A.; Di Renzo, T.; Dodani, L.; Reale, A.; Gautiero, C.; Di Lauro, M.; Nasti, G.; Manco, F.; Muscariello, E.; Guida, B.; Tarantino, G.; Cataldi, M.
Shotgun proteomics for the identification of yeasts responsible for pink/red discoloration in commercial dairy products 1-gen-2023 Di Renzo, T.; Reale, A.; Nazzaro, S.; Siano, F.; Addeo, F.; Picariello, G.
Essential Oils from Indigenous Iranian Plants: A Natural Weapon vs. Multidrug-Resistant Escherichia coli 1-gen-2022 Pajohi Alamoti, Mohammadreza; Bazarganigilani, Behnaz; Mahmoudi, Razzagh; Reale, Anna; Pakbin, Babak; DI RENZO, Tiziana; Kaboudari, Ata
Innovative technologies optimizing the production process of "Castagne del Prete": Impact on microstructure and volatile compounds 1-gen-2022 Santagata, Gabriella; DI RENZO, Tiziana; Mallardo, Salvatore; Reale, Anna; Cascone, Giovanni; Boscaino, Floriana; Volpe, MARIA GRAZIA
Selection of Non-Saccharomyces Wine Yeasts for the Production of Leavened Doughs 1-gen-2022 Zotta, Teresa; DI RENZO, Tiziana; Sorrentino, Alida; Reale, Anna; Boscaino, Floriana
Surface Layer Protein Pattern of Levilactobacillus brevis Strains Investigated by Proteomics 1-gen-2022 Mazzeo, Mf; Reale, A; Di Renzo, T; Siciliano, Ra
Unfolding microbiota and volatile organic compounds of Portuguese Painho de Porco Preto fermented sausages 1-gen-2022 Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Reale, Anna; Rita Corvaglia, Maria; C, Vesna Milanovi; Cesaro, Cristiana; Boscaino, Floriana; DI RENZO, Tiziana; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Cocolin, Luca; Osimani, Andrea
Unravelling microbial populations and volatile organic compounds of artisan fermented liver sausages manufactured in Central Italy 1-gen-2022 Belleggia, Luca; Ferrocino, Ilario; Reale, Anna; Naceur Haouet, M; Rita Corvaglia, Maria; C, Vesna Milanovi; Boscaino, Floriana; DI RENZO, Tiziana; Di Bella, Sara; Borghi, Monica; Farneti, Silvana; Cesaro, Cristiana; Garofalo, Cristiana; Cardinali, Federica; Aquilanti, Lucia; Musari, Evan; Cocolin, Luca; Osimani, Andrea
Utilizzo di lieviti non-Saccharomyces per la produzione di impasti per prodotti da forno 1-gen-2022 Reale, Anna; DI RENZO, Tiziana; Boscaino, Floriana; Sorrentino, Alida; Zotta, Teresa
Alginate-Assisted Lemongrass (Cymbopogon nardus) Essential Oil Dispersions for Antifungal Activity 1-gen-2021 Cofelice, Martina; Cinelli, Giuseppe; Lopez, Francesco; DI RENZO, Tiziana; Coppola, Raffaele; Reale, Anna