DI RENZO, TIZIANA
DI RENZO, TIZIANA
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Alginate-Assisted Lemongrass (Cymbopogon nardus) Essential Oil Dispersions for Antifungal Activity
2021 Cofelice, Martina; Cinelli, Giuseppe; Lopez, Francesco; DI RENZO, Tiziana; Coppola, Raffaele; Reale, Anna
Analisi delle proteine della carne di animali di specie diversa mediante 1D e 2D-microelettroforesi
2012 F. Nazzaro; F. Fratianni; R. Coppola; T. Di Renzo; R. Gagliardi; A. Di Luccia
Antimicrobial activity of phenolic compounds
2011 Tipaldi, L; Di Renzo, T; Succi, M; Tremonte, P; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, E; Coppola, R
Antimicrobial Effect of Malpighia Punicifolia and Extension of Water Buffalo Steak Shelf-Life
2016 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Ibanez, Elena; Mendiola, Jose Antonio; Di Renzo, Tiziana; Reale, Anna; Coppola, Raffaele
Approcci biotecnologici per la conservazione di carni bufaline
2008 Tipaldi, L; Tremonte, P; Lombardi, V; Amadoro, C; Di Renzo, T; Reale, A; Succi, M; Sorrentino, E; Coppola, R
Bacteria do it better! Proteomics suggests the molecular basis for improved digestibility of sourdough products
2021 Reale A.; Di Stasio L.; Di Renzo T.; De Caro S.; Ferranti P.; Picariello G.; Addeo F.; Mamone G.
Bevande fermentate da latte di bufala:caratteristiche sensoriali e microbiologiche durante il processo produttivo e la conservazione
2005 Di Renzo, T; Gammarello, D; Capobianco, F; Tremonte, P; Coppola, R
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy
2009 Di Renzo, T; Grasso, Ml; Niro, S; Reale, A; Tremonte, P; Panfili, G; Sorrentino, E; Coppola, R; Succi, M
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni.
2010 Iorizzo, M; Lombardi, Sj; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Effect of respirative and catalase-positive Lactobacillus casei adjuncts on the production and quality of Cheddar-type cheese
2016 Reale, Anna; Ianniello Rocco, G; Ciocia, Felicia; DI RENZO, Tiziana; Boscaino, Floriana; Ricciardi, Annamaria; Coppola, Raffaele; Parente, Eugenio; Zotta, Teresa; McSweeney Paul, L H
Effect of respirative cultures of Lactobacillus casei on model sourdough fermentation
2016 Reale, Anna; DI RENZO, Tiziana; Zotta, Teresa; Preziuso, Marco; Boscaino, Floriana; Ianniello, Rocco; Storti Livia, Vanessa; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele
Effects of Natural Compounds on food-related microorganisms
2011 Tipaldi, L; Tremonte, P; Reale, A; Succi, M; Di Renzo, T; Pannella, G; Sorrentino, E; Coppola, R
Essential Oils from Indigenous Iranian Plants: A Natural Weapon vs. Multidrug-Resistant Escherichia coli
2022 Pajohi Alamoti, Mohammadreza; Bazarganigilani, Behnaz; Mahmoudi, Razzagh; Reale, Anna; Pakbin, Babak; DI RENZO, Tiziana; Kaboudari, Ata
Evaluation microbiological and technological features of commercial baker's yeasts
2011 Di Renzo, T; Succi, M; Tremonte, P; Tipaldi, L; Pannella, G; Coppola, R; Sorrentino, E; Reale, A
Exploitation of sea fennel (Crithmum maritimum L.) for manufacturing of novel high-value fermented preserves
2021 Maoloni, A; Milanovic, V; Osimani, A; Cardinali, F; Garofalo, C; Belleggia, L; Foligni, R; Mannozzi, C; Mozzon, M; Cirlini, M; Spaggiari, M; Reale, A; Boscaino, F; Di Renzo, T; Haouet, Mn; Staccini, B; Di Bella, S; Aquilanti, L
Extract of Malpighia punicifolia as preservative agent in fresh buffalo steaks.
2011 Tipaldi, L; Tremonte, P; Di Renzo, T; Reale, A; Succi, M; Pannella, G; Sorrentino, E; Coppola, R
Factors affecting viability of selected probiotics during cheese-making of pasta filata dairy products obtained by direct-to-vat inoculation system
2019 Reale, Anna; DI RENZO, Tiziana; Coppola, Raffaele
Flavoring Production in Kamut, Quinoa and Wheat Doughs Fermented by Lb. paracasei, Lb. plantarum, and Lb. brevis: A SPME-GC/MS Study
2018 Di Renzo, Tiziana; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Messia, Maria C.
Growth of Lactobacillus GG and Lactobacillus paracasei F19 in presence of prebiotics
2011 Di Renzo T; Pannella G; Tremonte P; Reale A; Tipaldi L; Sorrentino E; Coppola R; Succi M
Identification of lactobacilli isolated in traditional ripe wheat sourdoughs by using molecular methods.
2011 Reale A.; Di Renzo T.; Succi M.; Tremonte P.; Coppola R.; SorrentinoE.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Alginate-Assisted Lemongrass (Cymbopogon nardus) Essential Oil Dispersions for Antifungal Activity | 1-gen-2021 | Cofelice, Martina; Cinelli, Giuseppe; Lopez, Francesco; DI RENZO, Tiziana; Coppola, Raffaele; Reale, Anna | |
Analisi delle proteine della carne di animali di specie diversa mediante 1D e 2D-microelettroforesi | 1-gen-2012 | F. Nazzaro; F. Fratianni; R. Coppola; T. Di Renzo; R. Gagliardi; A. Di Luccia | |
Antimicrobial activity of phenolic compounds | 1-gen-2011 | Tipaldi, L; Di Renzo, T; Succi, M; Tremonte, P; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, E; Coppola, R | |
Antimicrobial Effect of Malpighia Punicifolia and Extension of Water Buffalo Steak Shelf-Life | 1-gen-2016 | Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Ibanez, Elena; Mendiola, Jose Antonio; Di Renzo, Tiziana; Reale, Anna; Coppola, Raffaele | |
Approcci biotecnologici per la conservazione di carni bufaline | 1-gen-2008 | Tipaldi, L; Tremonte, P; Lombardi, V; Amadoro, C; Di Renzo, T; Reale, A; Succi, M; Sorrentino, E; Coppola, R | |
Bacteria do it better! Proteomics suggests the molecular basis for improved digestibility of sourdough products | 1-gen-2021 | Reale A.; Di Stasio L.; Di Renzo T.; De Caro S.; Ferranti P.; Picariello G.; Addeo F.; Mamone G. | |
Bevande fermentate da latte di bufala:caratteristiche sensoriali e microbiologiche durante il processo produttivo e la conservazione | 1-gen-2005 | Di Renzo, T; Gammarello, D; Capobianco, F; Tremonte, P; Coppola, R | |
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy | 1-gen-2009 | Di Renzo, T; Grasso, Ml; Niro, S; Reale, A; Tremonte, P; Panfili, G; Sorrentino, E; Coppola, R; Succi, M | |
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni. | 1-gen-2010 | Iorizzo, M; Lombardi, Sj; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E | |
Effect of respirative and catalase-positive Lactobacillus casei adjuncts on the production and quality of Cheddar-type cheese | 1-gen-2016 | Reale, Anna; Ianniello Rocco, G; Ciocia, Felicia; DI RENZO, Tiziana; Boscaino, Floriana; Ricciardi, Annamaria; Coppola, Raffaele; Parente, Eugenio; Zotta, Teresa; McSweeney Paul, L H | |
Effect of respirative cultures of Lactobacillus casei on model sourdough fermentation | 1-gen-2016 | Reale, Anna; DI RENZO, Tiziana; Zotta, Teresa; Preziuso, Marco; Boscaino, Floriana; Ianniello, Rocco; Storti Livia, Vanessa; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele | |
Effects of Natural Compounds on food-related microorganisms | 1-gen-2011 | Tipaldi, L; Tremonte, P; Reale, A; Succi, M; Di Renzo, T; Pannella, G; Sorrentino, E; Coppola, R | |
Essential Oils from Indigenous Iranian Plants: A Natural Weapon vs. Multidrug-Resistant Escherichia coli | 1-gen-2022 | Pajohi Alamoti, Mohammadreza; Bazarganigilani, Behnaz; Mahmoudi, Razzagh; Reale, Anna; Pakbin, Babak; DI RENZO, Tiziana; Kaboudari, Ata | |
Evaluation microbiological and technological features of commercial baker's yeasts | 1-gen-2011 | Di Renzo, T; Succi, M; Tremonte, P; Tipaldi, L; Pannella, G; Coppola, R; Sorrentino, E; Reale, A | |
Exploitation of sea fennel (Crithmum maritimum L.) for manufacturing of novel high-value fermented preserves | 1-gen-2021 | Maoloni, A; Milanovic, V; Osimani, A; Cardinali, F; Garofalo, C; Belleggia, L; Foligni, R; Mannozzi, C; Mozzon, M; Cirlini, M; Spaggiari, M; Reale, A; Boscaino, F; Di Renzo, T; Haouet, Mn; Staccini, B; Di Bella, S; Aquilanti, L | |
Extract of Malpighia punicifolia as preservative agent in fresh buffalo steaks. | 1-gen-2011 | Tipaldi, L; Tremonte, P; Di Renzo, T; Reale, A; Succi, M; Pannella, G; Sorrentino, E; Coppola, R | |
Factors affecting viability of selected probiotics during cheese-making of pasta filata dairy products obtained by direct-to-vat inoculation system | 1-gen-2019 | Reale, Anna; DI RENZO, Tiziana; Coppola, Raffaele | |
Flavoring Production in Kamut, Quinoa and Wheat Doughs Fermented by Lb. paracasei, Lb. plantarum, and Lb. brevis: A SPME-GC/MS Study | 1-gen-2018 | Di Renzo, Tiziana; Reale, Anna; Boscaino, Floriana; Messia, Maria C. | |
Growth of Lactobacillus GG and Lactobacillus paracasei F19 in presence of prebiotics | 1-gen-2011 | Di Renzo T; Pannella G; Tremonte P; Reale A; Tipaldi L; Sorrentino E; Coppola R; Succi M | |
Identification of lactobacilli isolated in traditional ripe wheat sourdoughs by using molecular methods. | 1-gen-2011 | Reale A.; Di Renzo T.; Succi M.; Tremonte P.; Coppola R.; SorrentinoE. |