CIRRINCIONE, SIMONA

CIRRINCIONE, SIMONA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Torino  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 46 (tempo di esecuzione: 0.034 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Milk fat globule proteins are relevant bovine milk allergens in patients with alpha-gal syndrome 1-gen-2024 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Giuffrida, Maria Gabriella; Cavallarin, Laura; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario; Borreani, Giorgio; Rolla, Giovanni; Geuna, Massimo; Nicola, Stefania; Quinternetto, Anna; Alessi, Lucrezia; Saracco, Elena; Brussino, Luisa; Lamberti, Cristina
APPLICATION OF A µHPLC-HRMS SYSTEM FOR THE PROTEOMIC SHOT-GUN ANALYSIS OF THE WALNUT OLEOSOME 1-gen-2023 Cirrincione, S; Aiuto, B; Gosso, E; Schiavone, C; Romaniello, F; Portesi, C; Rossi, A M; Cavallarin, L; Lamberti, C; Giuffrida, M G
Chitinase and Insect Meal in Aquaculture Nutrition: A Comprehensive Overview of the Latest Achievements 1-gen-2023 Imam Hasan; Francesco Gai; Simona Cirrincione; Simona Rimoldi; Giulio Saroglia; Genciana Terova
Development of a micro UHPLC-HRMS/MS method for the absolute quantification of fining agents in red wine 1-gen-2023 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Lamberti, Cristina; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Portesi, Chiara; Mario Rossi, Andrea; Romaniello, Francesco
Influence of hazelnut varieties on Cor a 15 IgE-binding in hazelnut allergic pediatric patients 1-gen-2023 Lamberti C.; Gosso E.; Cirrincione S.; Aiuto B.;; Monti G.; Portesi C.; Rossi A.; Cavallarin L.; Giuffrida M.G.
Proteomic study of walnut oleosome and first evidence on oleosin sensitization in allergic patients 1-gen-2023 Cirrincione, Simona; Aiuto, Beatrice; Gosso, Elena; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi Andrea, Mario; Monti, Giovanna; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida Gabriella, Maria
Study of alpha-Gal glycosylation of cow's milk proteins and allergological implications 1-gen-2023 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Gosso, Elena; Brussino, Luisa; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Mario Rossi, Andrea; Portesi, Chiara; Lamberti, Cristina
Taxonomic characterization of halotolerant bacteria from traditional Italian cheeses. 1-gen-2023 Silvetti, T; Morandi, S; Cirrincione, S; Cervellieri, S; Baruzzi, F; Brasca, M; Pinto, L
Valorizzazione di microrganismi caseari non-convenzionali per la qualità e sicurezza di formaggi a crosta edibile. 1-gen-2023 Silvetti T. ; Morandi S. ; Cirrincione S. ; Cervellieri S. ; Baruzzi F. ; Brasca M. ; Pinto L.
Viruses and Human Milk: Transmission or Protection? 1-gen-2023 Francese Chiara Peila Manuela Donalisio, Rachele; Lamberti, Cristina; Cirrincione, Simona; Colombi, Nicoletta; Tonetto, Paola; Cavallarin, Laura; Bertino, Enrico; Moro, Guido E.; Coscia, Alessandra; Lembo, David
A2 milk and BCM-7 peptide as emerging parameters of milk quality 1-gen-2022 Giribaldi M.; Lamberti C.; Cirrincione S.; Giuffrida M.G.; Cavallarin L.
Allergens identification in food: the MaxQuant setting 1-gen-2022 Gosso, Elena; Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
In-band identification by MaxQuant software for allergen discovery 1-gen-2022 Gosso, Elena; Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
Study of Post-Translational Modifications (PTMs) with Max Quant software 1-gen-2022 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Gosso, Elena; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Mario Rossi, Andrea; Portesi, Chiara; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
Antimicrobial potential of food lactic acid bacteria: Bioactive peptide decrypting from caseins and bacteriocin production 1-gen-2021 Nebbia, Stefano; Lamberti, Cristina; Lo Bianco, Giuliana; Cirrincione, Simona; Laroute, Valerie; Cocaignbousquet, Muriel; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Pessione, Enrica
Donkey milk fermentation by lactococcus lactis subsp. Cremoris and lactobacillus rhamnosus affects the antiviral and antibacterial milk properties 1-gen-2021 Cirrincione, S; Luganini, A; Lamberti, C; Manfredi, M; Cavallarin, L; Giuffrida, Mg; Pessione, E
Effect of hot air and infrared roasting on hazelnut allergenicity 1-gen-2021 Lamberti, Cristina; Nebbia, Stefano; Antoniazzi, Sara; Cirrincione, Simona; Marengo, Emilio; Manfredi, Marcello; Smorgon, Denis; Monti, Giovanna; Faccio, Antonella; Giuffrida, Maria Gabriella; Balestrini, Raffaella; Cavallarin, Laura
Oleosin Cor a 15 is a novel allergen for Italian hazelnut allergic children 1-gen-2021 Nebbia, S; Lamberti, C; Cirrincione, S; Acquadro, A; Abbà, S; Ciuffo, M; Torello Marinoni, D; Manfredi, M; Marengo, E; Calzedda, R; Monti, G; Cavallarin, L; Giuffrida, Mg
Pha production from cheese whey and "scotta": Comparison between a consortium and a pure culture of leuconostoc mesenteroides 1-gen-2021 Bosco, Francesca; Cirrincione, Simona; Carletto, RICCARDO ANDREA; Marmo, Luca; Chiesa, Francesco; Mazzoli, Roberto; Pessione, Enrica
Thermal processing of insect allergens and IgE cross-recognition in Italian patients allergic to shrimp, house dust mite and mealworm 1-gen-2021 Lamberti, Cristina; Nebbia, Stefano; Cirrincione, Simona; Brussino, Luisa; Giorgis, Veronica; Romito, Alessandra; Marchese, Cristiana; Manfredi, Marcello; Marengo, Emilio; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Rolla, Giovanni; Cavallarin, Laura