RICCI, ILDE

RICCI, ILDE  

Mostra records
Risultati 1 - 15 di 15 (tempo di esecuzione: 0.046 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Caputo, Leonardo; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Cozzolino, Rosaria
Qualitative and biochemical characteristics of pomegranate fruit grown using reclaimed water and low input fertigation treatments at harvest and during storage 1-gen-2024 Palumbo, Michela; Carbone, Virginia; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Minasi, Paola; Pietro Garofalo, Simone; Camposeo, Salvatore; Tallou, Anas; Alessandro Vivaldi, Gaetano
Untargeted volatolomic approach for the identification of sensory quality markers of fresh-cut iceberg lettuce stored in modified atmosphere packaging 1-gen-2024 Palumbo, M.; Marchesiello, W. M. V.; Spadaccino, G.; Pace, B.; Ricci, I.; Nardiello, D.; Fatima, Z.; Cefola, M.; Quinto, M.
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes 1-gen-2023 Cefola Maria; Bernardo Pace; Laura Quintieri; Ilde Ricci; Michela Palumbo; Leonardo Caputo; Leonardo Didonna; Lucia Bartella
Image analysis to predict the maturity index of strawberries 1-gen-2023 Corvino, A; Romaniello, R; Palumbo, M; Ricci, I; Cefola, M; Pelosi, S; Pace, B
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries 1-gen-2023 Cefola, Maria; Caputo, Leonardo; Quintieri, Laura; Cervellieri, Salvatore; Fancello, Francesco; Netti, Thomas; Lippolis, Vincenzo; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Sorrentino, Andrea; Pace, Bernardo; Zara, Severino
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari 1-gen-2023 L. Quintieri; G. Gorrasi; A. Sorrentino; M. Palumbo; I. Ricci; B. Pace; V. Lippolis; S. Cervellieri; L. Caputo; M. Cefola
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. V SAL 1-gen-2023 Pace, B; Cefola, M; Santagata, G; Agustin Salazar, S; Cerruti, P; Epifani, M; Zannini, D; Ricci, I; Palumbo, M; Franchi, M; Pelosi, S; Valerio, P; Caputo, L Quintieri L
Impiego dell'analisi di immagine per predire il grado di maturazione delle fragole Candonga. 1-gen-2022 Corvino A. Romaniello R.; Palumbo M.; Ricci I.; Cefola M.; Pace B.
Impiego di tecniche iperspettrali per predire il contenuto in zuccheri in frutti di actinidia. 1-gen-2022 Corvino, A Palumbo M; Ricci, I; Cefola, M; Pace, B Gioli B; Genangeli, A; Gionnotta, G
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. II SAL 1-gen-2022 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Immirzi, Barbara; Epifani, MAURO SALVATORE; Zannini, Domenico; Corvino, Antonia; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Franchi, Massimo; Pelosi, Sergio; Valerio, Paolo
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. III SAL 1-gen-2022 Pace Bernardo; Cefola Maria; Immirzi Barbara; Epifani Mauro; Zannini Domenico; Corvino Antonia; Ricci Ilde; Palumbo Michela; Franchi Massimo; Pelosi Sergio; Valerio Paolo
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. IV SAL 1-gen-2022 Pace, B; Cefola, M; Santagata, G; Agustin Salazar, S; Cerruti, P; Epifani, M; Zannini, D; Ricci, I; Palumbo, M; Franchi, M; Pelosi, S; Valerio, P; Caputo, L Quintieri L
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine - IV SAL 1-gen-2022 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Corvino, Antonia; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Franchi, Massimo; Pelosi, Sergio
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine V SAL 1-gen-2022 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Corvino, Antonia; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Franchi, Massimo; Pelosi, Sergio