Marzulli, Alessia

Marzulli, Alessia  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biotechnological protocol for the production of plant-based hybrid cheese-analogues 1-gen-2025 Marzulli, Alessia; Pinto, Loris; Bleve, Gianluca; Gallo, Antonia; Ramires, Francesca A.; Pietro Loperfido, Pio; Baruzzi, Federico
Development of ddPCR assays for the taxonomic and functional characterization of Lactobacillus acidophilus LA5® in commercial probiotic formulations 1-gen-2025 Bottaioli, Margherita; Pinto, Loris; Baruzzi, Federico; Marzulli, Alessia; D'Antuono, Isabella; Ferrara, Massimo; Mora, Diego; Termine, Viola; Vitali, Beatrice; Botti, Aurora; Laghi, Luca; Morelli, Lorenzo; Fontana, Alessandra
Fermentazione e ri-lavorazione del "cheese waste" per la produzione di formaggi destinati al consumo umano 1-gen-2025 Marzulli, Alessia; De Gioia, Marianna; Volontè, Federica; De Angelis, Elisabetta; Lamonaca, Antonella; Pinto, Loris; Baruzzi, Federico
Microbial biodiversity of traditional cheeses and natural dairy environments as drivers of food innovation 1-gen-2025 Baruzzi, Federico; Anelli, Pamela; Cozzi, Giuseppe; Pinto, Loris; Marzulli, Alessia; De Gioia, Marianna; Ferrara, Massimo; Moretti, Antonio; Susca, Antonia
Survival of Lactobacillus acidophilus LA5® in probiotic formulations under simulated intake and static digestion conditions 1-gen-2025 Marzulli, Alessia; Fontana, Alessandra; Bottaioli, Margherita; Morelli, Lorenzo; Mora, Diego; Termine, Viola; Vitali, Beatrice; Botti, Aurora; Laghi, Luca; Ferrara, Massimo; D’Antuono, Isabella; Baruzzi, Federico; Pinto, Loris
Sviluppo di cheese-analogues ibridi da farine vegetali e starter autoctono 1-gen-2025 Pinto, Loris; De Gioia, Marianna; Marzulli, Alessia; Pietro Loperfido, Pio; Brasca, Milena; Baruzzi, Federico
Analytical and Antimicrobial Characterization of Zn-Modified Clays Embedding Thymol or Carvacrol 1-gen-2024 Pinto, Loris; Baruzzi, Federico; Terzano, Roberto; Busto, Francesco; Marzulli, Alessia; Magno, Carmela; Cometa, Stefania; De Giglio, Elvira
Funzionalizzazione di Salami con Peptidi Bioattivi da Tuorlo e Albume d'Uovo 1-gen-2024 Ciaravolo, Valentina; Baruzzi, Federico; Marzulli, Alessia; Pinto, Loris; Giustino, Giuseppe; Scaloni, Andrea; Arena, Simona
Sviluppo di dispositivi IoT per la valutazione in real-time della stagionatura di formaggi a pasta filata inoculati con ceppi selezionati di Penicillium spp. 1-gen-2024 Baruzzi, Federico; Pinto, Loris; NUNEZ CARMONA, Estefania; Genzardi, Dario; Anelli, Pamela; Marzulli, Alessia; Poeta, Elisabetta; Manini, Luca; Caruso, Immacolata; Susca, Antonia; Moretti, Antonio; Sberveglieri, Veronica
Development and analytical characterization of novel bioactive hybrid composites for biomedical or agri-food applications. 1-gen-2023 Cometa, S; Pinto, L; Busto, F C D; Castellaneta, A; Marzulli, A; Baruzzi, F; Iannaccone, G; De Giglio, E C D