GRAZIANI, MARIA PAOLA

GRAZIANI, MARIA PAOLA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 29 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cosa mangiano i bambini? Risultati di un'indagine CNR 1-gen-2010 Cammarota, G; Graziani, Mp; Pellicano, Mp
Applicazione dell'Analisi Descrittiva Quantitativa a tre vini vini bianchi tipici della Campania. 1-gen-2009 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Sensory properties and consumers acceptability of oils 1-gen-2009 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Graziani, Mp; Aparicio, R
Vegetable oils - Consumer's Guide 1-gen-2009 Graziani, Mp; De Giulio, B
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina 1-gen-2008 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina 1-gen-2008 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Assessment of the organoleptic properties of argan oil and their acceptability by European consumers. 1-gen-2008 Giancarlo Cammarota; Maria Paola Graziani; Bertrand Matthaus
Assessment of the organoleptic properties of rapeseed oil and its acceptability by European consumers. 1-gen-2008 Mario Paolo Pellicano; Maria Paola Graziani; Bertrand Matthaus
Gender differences in the eating behaviour of Italian schoolchildren 1-gen-2008 Cammarota, G; Graziani, Mp; Laurino, C; Pellicano, Mp
Sensory evaluation by panel test and consumers acceptability 1-gen-2008 Pellicano, MARIO PAOLO; Cammarota, Giancarlo; Graziani, MARIA PAOLA; Laurino, Carmine
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina. 1-gen-2007 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Assessment of the organoleptic properties of corn oil and its acceptability by European consumers. 1-gen-2007 Mario Paolo Pellicano; Giancarlo Cammarota; Maria Paola Graziani
Assessment of the organoleptic properties of peanut oil and its acceptability by European consumers. 1-gen-2007 Pellicano, MARIO PAOLO; Cammarota, Giancarlo; Graziani, MARIA PAOLA; de Lacerda Pineli, Lívia; D Chiarello, Marileusa
Assessment of the organoleptic properties of virgin olive oil and its acceptability by European consumers. 1-gen-2007 Mario Paolo Pellicano; Giancarlo Cammarota; Maria Paola Graziani; Sonia Ben Temine; Mokhtar Zarrouk; Fathy Abd El Hadi; Ramón Aparicio
Quantitative descriptive sensory analysis of buffalo meat from animals fed with a diet containing different amounts of vitamin E. 1-gen-2007 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Quantitative descriptive sensory analysis of buffalo meat from animals fed with a diet containing different amounts of vitamin E. 1-gen-2007 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Caratterizzazione sensoriale della carne bufalina e fattori che incidono sui consumatori 1-gen-2006 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Piciocchi, N; Cipriano, L; Tarantino, K; Graziani, Mp
Profilo sensoriale della carne bufalina e motivazioni al consumo. 1-gen-2006 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Caratterizzazione sensoriale della carne bufalina e individuazione dei fattori che incidono sui consumi. 1-gen-2005 N Piciocchi, MP Pellicano G Cammarota; Cipriano, L; Tarantino, K; Graziani, Mp
Evaluation of the sensory qualities of Buffalo meat and identification of choice factors. 1-gen-2005 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Cipriano, L; Tarantino, K; Piciocchi, N; Graziani, Mp