GRAZIANI, MARIA PAOLA
GRAZIANI, MARIA PAOLA
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Cosa mangiano i bambini? Risultati di un'indagine CNR
2010 Cammarota, G; Graziani, Mp; Pellicano, Mp
Applicazione dell'Analisi Descrittiva Quantitativa a tre vini vini bianchi tipici della Campania.
2009 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Sensory properties and consumers acceptability of oils
2009 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Graziani, Mp; Aparicio, R
Vegetable oils - Consumer's Guide
2009 Graziani, Mp; De Giulio, B
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina
2008 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina
2008 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Assessment of the organoleptic properties of argan oil and their acceptability by European consumers.
2008 Giancarlo Cammarota; Maria Paola Graziani; Bertrand Matthaus
Assessment of the organoleptic properties of rapeseed oil and its acceptability by European consumers.
2008 Mario Paolo Pellicano; Maria Paola Graziani; Bertrand Matthaus
Gender differences in the eating behaviour of Italian schoolchildren
2008 Cammarota, G; Graziani, Mp; Laurino, C; Pellicano, Mp
Sensory evaluation by panel test and consumers acceptability
2008 Pellicano, MARIO PAOLO; Cammarota, Giancarlo; Graziani, MARIA PAOLA; Laurino, Carmine
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina.
2007 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Assessment of the organoleptic properties of corn oil and its acceptability by European consumers.
2007 Mario Paolo Pellicano; Giancarlo Cammarota; Maria Paola Graziani
Assessment of the organoleptic properties of peanut oil and its acceptability by European consumers.
2007 Pellicano, MARIO PAOLO; Cammarota, Giancarlo; Graziani, MARIA PAOLA; de Lacerda Pineli, Lívia; D Chiarello, Marileusa
Assessment of the organoleptic properties of virgin olive oil and its acceptability by European consumers.
2007 Mario Paolo Pellicano; Giancarlo Cammarota; Maria Paola Graziani; Sonia Ben Temine; Mokhtar Zarrouk; Fathy Abd El Hadi; Ramón Aparicio
Quantitative descriptive sensory analysis of buffalo meat from animals fed with a diet containing different amounts of vitamin E.
2007 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Quantitative descriptive sensory analysis of buffalo meat from animals fed with a diet containing different amounts of vitamin E.
2007 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Caratterizzazione sensoriale della carne bufalina e fattori che incidono sui consumatori
2006 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Piciocchi, N; Cipriano, L; Tarantino, K; Graziani, Mp
Profilo sensoriale della carne bufalina e motivazioni al consumo.
2006 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Caratterizzazione sensoriale della carne bufalina e individuazione dei fattori che incidono sui consumi.
2005 N Piciocchi, MP Pellicano G Cammarota; Cipriano, L; Tarantino, K; Graziani, Mp
Evaluation of the sensory qualities of Buffalo meat and identification of choice factors.
2005 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Cipriano, L; Tarantino, K; Piciocchi, N; Graziani, Mp