PALMA, AMEDEO

PALMA, AMEDEO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
HEAT TREATMENTS TO IMPROVE CACTUS PEAR STORABILITY: AN OVERVIEW 1-gen-2023 SPEZZIGA D'AQUINO, Salvatore; Palma, Amedeo
Gli Agrumi 1-gen-2020 S. D'Aquino; A. Palma
I disordini fisiologici 1-gen-2020 D'Aquino, S; Palma, A
Reducing or Replacing Conventional Postharvest Fungicides with Low Toxicity Acids and Salts 1-gen-2020 Salvatore D'Aquino;Amedeo Palma
IL MELOGRANO 1-gen-2019 SPEZZIGA D'AQUINO, Salvatore; Palma, Amedeo
Kumquat -- Fortunella japonica 1-gen-2018 Amedeo Palma;Salvatore D'Aquino
La gestione del ficodindia in postraccolta 1-gen-2014 D'Aquino S.; Palma A.; La MalfaA.; Continella A.; Schirra M.
Influence of pH and of several organic acids on the interaction between esculetine and iron(III) 1-gen-2002 Deiana, S; Manunza, B; Molinu, Mg; Palma, A; Premoli, A; Solinas, V
Interactions and mobilization of metal ions at the soil-root interface 1-gen-2001 Deiana, S; Manunza, B; Palma, A; Premoli, A; Gessa, C