DE ANGELIS, MARIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 78
AS - Asia 43
EU - Europa 35
Totale 156
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 78
SG - Singapore 38
IT - Italia 20
NL - Olanda 6
FR - Francia 5
FI - Finlandia 3
CN - Cina 2
DE - Germania 1
HK - Hong Kong 1
KR - Corea 1
PK - Pakistan 1
Totale 156
Città #
Santa Clara 62
Singapore 27
Cagliari 3
Helsinki 2
L’Aquila 2
Parma 2
Selvazzano Dentro 2
Turin 2
Ashburn 1
Falkenstein 1
Florence 1
Francavilla al Mare 1
Guangzhou 1
Hong Kong 1
Islamabad 1
Los Angeles 1
Milan 1
Reston 1
Rome 1
Seattle 1
Varese 1
Totale 115
Nome #
Shelf-life extension of leavened bakery products by using bio-protective cultures and type-III sourdough 18
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell'intolleranza umana ai cereali 16
Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della scamorza altamurana. 16
Extension of the shelf-life of fresh pasta using modified atmosphere packaging and bioprotective cultures 13
Attività fitasica di alcuni biotipi di Saccharomyces spp. isolati da differenti fonti alimentari 11
null 11
La tecnologia microfluidica applicata all'analisi delle proteine di parete di batteri lattici dell'ecosistema olivo 7
Study of adhesion and survival of lactobacilli and bifidobacteria on table olives with the aim of formulating a new probiotic food 7
Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della Scamorza Altamurana 7
Table olives containing probiotic microrganisms. 6
Adattamento agli stress ambientali in batteri lattici dell?impasto acido: risposta allo shock osmotico 6
Proteolysis by sourdough lactic acid bacteria: effects on wheat flour protein fractions and gliadin-peptides involved in human cereal intolerance 5
Phytase activity in sourdough lactic acid bacteria: purification and characterization of a phytase from Lactobacillus sanfranciscensis CB1. 5
Latent bioactive peptides in milk proteins: proteolytic activation and significance in dairy processing 5
Proteomic analysis by two-dimensional gel electrophoresis and starch characterization of Triticum turgidum l. var. durum cultivars for pasta making. 5
Use of selected lactobacilli to produce a sourdough bread made of wheat and non-toxic flours: in vitro and in vivo human tolerance 5
Effect of proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum DPC2741 5
Olive da mensa contenenti microrganismi probiotici 5
Detossificazione delle frazioni proteiche responsabili dell?intolleranza umana ai cereali: uso di lattobacilli selezionati per la produzione di pani contenenti farina di grano in miscela con farine non tossiche 4
Arginine catabolism by sourdough lactic acid bacteria: Purification and characterization of the arginine deiminase pathway enzymes from Lactobacillus sanfranciscensis CB1 4
Characterization of the Enterobacteriaceae isolated from an artisanal Italian ewe's cheese (Pecorino Abruzzese) 4
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS) 4
Attività fitasica e b-glucosidasica dei batteri lattici del ?lievito naturale? 4
Environmental stress responses in sourdough lactic acid bacteria 4
Anthocyanins from purple corn affect gut microbiota and metabolome in IBD patients under Infliximab infusion: the SiCURA pilot study 2
Totale 179
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/20246 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 2 3
2024/2025173 3 0 34 12 64 39 12 9 0 0 0 0
Totale 179