SCHIRRA, MARIO MAURO
SCHIRRA, MARIO MAURO
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
"Valencia Late" oranges: shelf-life response to storage conditions
1990 Schirra M.; Chessa I.
'Fortune' mandarin quality following prestorage water dips and intermittent warming during cold storage
1995 Schirra M.; Mulas M.
A different perspective: citrus postharvest research in Italy .
2005 Schirra M.
A new ultra -low-cost telemetric system for a rapid electrochemical detection of vitamin c in fresh orange juice and other natural products.
2009 Barberis, A; Bazzu, G; Calia, G; Rocchitta, G; Migheli, R; Schirra, M; Serra, Pa
Advances in Postharvest Diseases and Disorders Control of Citrus Fruit
1999 Schirra, M
Alterazioni non parassitarie
2012 D'Aquino, S; Schirra, M
Aspetti metabolici dei frutti di agrumi e potenzialità applicative delle atmosfere controllate e modificate.
2005 DAquino S.; Palma A.; Schirra M.; Agabbio M.
Aspetti tecnologici e qualitativi dei mandarini e mandarino-simili come prodotti minimamente trasformati
2006 Palma, A; D'Aquino, S; Agabbio, M; Schirra, M
Aspetti tecnologici: conservazione e qualità di fico d'India e avocado
1993 Gorini, F; Testoni, A; Cazzola, R; Lovati, F; Bianco, G; Chessa, I; Schirra, M; Budroni, M; Barbera, G
Attitudine alla conservazione di alcune cultivar di mandarino-simili.
2005 Daquino, S; Agabbio, M; Palma, A; Schirra, M
Attitudine alla trasformazione come olive da mensa dei frutti di cloni della cultivar 'Nera'
2000 Schirra M.; Mulas M.; Mura M.
Attitudine alla trasformazione delle principali cultivar sarde di olive da mensa
1989 Denti, M; Schirra, M; Agabbio, M
Behaviour of "Star Ruby" grapefruits under chilling and non-chilling storage temperatures
1992 Schirra, M
Bioagronomic comparisons among six cultivars and two rootstocks for irrigated almond cultivars
1992 Mulas, M; Nieddu, G; Schirra, M; D'Hallewin, G
Biotic and abiotic induction of resistance against pathogens in citrus fruits
2000 Benyehoshua, S; Rodov, V; Nafussi, B; Peretz, J; Porat, R; D'Hallewin, G; Schirra, M
Cactus pear fruit production
2002 Inglese P.; Basile F.; Schirra M.
Calcium Salts Applied in Combination with Heat Therapy to Keep Quality of Pigmented Orange Fruit
2002 Mulas, M; Perinu, B; Francesconi, Ahd; Schirra, M; D'Hallewin, G
Caratteristiche chimiche e nutrizionali di alcune varietà di ciliegie del germoplasma della Sardegna
2006 Palma, A; Schirra, M; Tedde, M; Fiori, P; Deiana, S; Agabbio, M
Caratteristiche chimiche e nutrizionali di alcune varietà di ciliegie del germoplasma della Sardegna
2007 Palma A.; DAquino S; Schirra M.; Tedde M.; Fiori P.; Deiana S.; Agabbio M.
Caratteristiche tecnologiche e qualità del prodotto trasformato in nuove selezioni di olivo da mensa
1990 Mulas, M; D'Hallewin, G; Schirra, M