GATTO, MARIA ANTONIA
GATTO, MARIA ANTONIA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Antimicrobial potential of wild edible herbaceous species
2016 DI VENERE, Donato; Gatto, MARIA ANTONIA; Ippolito, Antonio; V Bianco, Vito
Biochemical evaluation of artichoke cultivars propagated by seed
2016 Di Venere D.; Pieralice M.; Linsalata V.; Gatto M.A.; Sergio L.; Calabrese N.
CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELL'ASPARAGO IN RELAZIONE AL GENOTIPO E ALLE CONDIZIONI AMBIENTALI
2016 Sergio, L; Boari, F; Di Venere, D; Schiattone, Mi; Gatto, Ma; Cantore, V
Effect of packaging and storage conditions on some biochemical parameters and microbiological safety of semi-dry tomato
2016 Gatto, Ma; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; Spremulli, L; Di Venere, D
Extracts from wild edible herbs for controlling postharvest rots of fruit and vegetables
2016 Gatto, Ma; Ippolito, A; Sergio, L; Di Venere, D
Packaging and storage conditions to extend the shelf life of semi-dried artichoke hearts
2016 Sergio, L; Gatto, Ma; Spremulli, L; Pieralice, M; Linsalata, V; DI VENERE, Donato
Packaging conditions to preserve the quality of intermediate moisture artichoke
2016 Sergio L.; Gatto M.A.; Spremulli L.; Pieralice M.; Calabrese N.; Di Venere D.
Phenolic extracts from wild edible plants to control postharvest diseases of sweet cherry fruit
2016 Gatto, MARIA ANTONIA; Sergio, Lucrezia; Ippolito, Antonio; DI VENERE, Donato
PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.)
2015 Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Di Venere, D; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P; Gatto, Ma; D'Imperio, M; Renna, M; Buttaro, D; Blando, F; Gerardi, G; Mita, G
Postharvest Performance of Intermediate Moisture Peaches and Prunes as Affected by Packaging and Storage Conditions
2015 Sergio, L; Spremulli, L; Gatto, Ma; Pieralice, M; Linsalata, V; La Sala, G; DI VENERE, Donato
The Role of CO2 in Reducing Grey Mould-Caused Diseases on Stored Table Grapes
2015 Gatto, Ma; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; Cascarano, Na; DI VENERE, Donato
Effetto del confezionamento e delle condizioni di conservazione su alcuni parametri biochimici e qualitativi di pomodoro semi-dry.
2014 Gatto, Ma; Spremulli, L; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; La Sala, G; Di Venere, D
Estratti di piante spontanee eduli con attività antifungina per il controllo di marciumi su ortofrutticoli in post-raccolta
2014 Gatto M.A.; Ippolito A.; Sergio L.; Di Venere D.
Postharvest performance of fresh-cut 'Big Top' nectarine as affected by dipping in chemical preservatives and packaging in modified atmosphere
2014 Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Sergio, Lucrezia; Baruzzi, Federico; Gatto, MARIA ANTONIA; Carito, Antonia; Linsalata, Vito; Cascarano Nicholas, A; DI VENERE, Donato
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione quinto SAL
2014 Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Di Venere, D; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P Carito A; Cefola, M; Di Biase, M; Gatto, Ma; D'Imperio, M; Renna, M; Buttaro, D Imperatrice C; Blando, F; Gerardi, G; Mita, G
Antifungal activity of total and fractionated phenolic extracts from two wild edible herbs
2013 Gatto, Ma; Sanzani, Sm; Tardia, P; Linsalata, V; Pieralice, M; Sergio, L; Di Venere, D
Postharvest performance of intermediate moisture peaches and prunes as affected by packaging and storage conditions.
2013 Sergio L.; Spremulli L.; Gatto M.A.; ; Pieralice M.; Linsalata V.; La Sala G.; Di Venere. D
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione quarto SAL.
2013 Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Venere, Di; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P Carito A; Cefola, M; Di Biase, M; Gatto, Ma
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione terzo SAL
2013 Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Venere, Di; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P Carito A; Cefola, M; Di Biase, M; Gatto, Ma
The role of CO2 in reducing grey mould-caused diseases on stored table grapes.
2013 Gatto, Ma; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; Cascarano, Na; Di Venere, D
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antimicrobial potential of wild edible herbaceous species | 1-gen-2016 | DI VENERE, Donato; Gatto, MARIA ANTONIA; Ippolito, Antonio; V Bianco, Vito | |
Biochemical evaluation of artichoke cultivars propagated by seed | 1-gen-2016 | Di Venere D.; Pieralice M.; Linsalata V.; Gatto M.A.; Sergio L.; Calabrese N. | |
CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELL'ASPARAGO IN RELAZIONE AL GENOTIPO E ALLE CONDIZIONI AMBIENTALI | 1-gen-2016 | Sergio, L; Boari, F; Di Venere, D; Schiattone, Mi; Gatto, Ma; Cantore, V | |
Effect of packaging and storage conditions on some biochemical parameters and microbiological safety of semi-dry tomato | 1-gen-2016 | Gatto, Ma; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; Spremulli, L; Di Venere, D | |
Extracts from wild edible herbs for controlling postharvest rots of fruit and vegetables | 1-gen-2016 | Gatto, Ma; Ippolito, A; Sergio, L; Di Venere, D | |
Packaging and storage conditions to extend the shelf life of semi-dried artichoke hearts | 1-gen-2016 | Sergio, L; Gatto, Ma; Spremulli, L; Pieralice, M; Linsalata, V; DI VENERE, Donato | |
Packaging conditions to preserve the quality of intermediate moisture artichoke | 1-gen-2016 | Sergio L.; Gatto M.A.; Spremulli L.; Pieralice M.; Calabrese N.; Di Venere D. | |
Phenolic extracts from wild edible plants to control postharvest diseases of sweet cherry fruit | 1-gen-2016 | Gatto, MARIA ANTONIA; Sergio, Lucrezia; Ippolito, Antonio; DI VENERE, Donato | |
PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.) | 1-gen-2015 | Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Di Venere, D; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P; Gatto, Ma; D'Imperio, M; Renna, M; Buttaro, D; Blando, F; Gerardi, G; Mita, G | |
Postharvest Performance of Intermediate Moisture Peaches and Prunes as Affected by Packaging and Storage Conditions | 1-gen-2015 | Sergio, L; Spremulli, L; Gatto, Ma; Pieralice, M; Linsalata, V; La Sala, G; DI VENERE, Donato | |
The Role of CO2 in Reducing Grey Mould-Caused Diseases on Stored Table Grapes | 1-gen-2015 | Gatto, Ma; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; Cascarano, Na; DI VENERE, Donato | |
Effetto del confezionamento e delle condizioni di conservazione su alcuni parametri biochimici e qualitativi di pomodoro semi-dry. | 1-gen-2014 | Gatto, Ma; Spremulli, L; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; La Sala, G; Di Venere, D | |
Estratti di piante spontanee eduli con attività antifungina per il controllo di marciumi su ortofrutticoli in post-raccolta | 1-gen-2014 | Gatto M.A.; Ippolito A.; Sergio L.; Di Venere D. | |
Postharvest performance of fresh-cut 'Big Top' nectarine as affected by dipping in chemical preservatives and packaging in modified atmosphere | 1-gen-2014 | Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Sergio, Lucrezia; Baruzzi, Federico; Gatto, MARIA ANTONIA; Carito, Antonia; Linsalata, Vito; Cascarano Nicholas, A; DI VENERE, Donato | |
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione quinto SAL | 1-gen-2014 | Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Di Venere, D; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P Carito A; Cefola, M; Di Biase, M; Gatto, Ma; D'Imperio, M; Renna, M; Buttaro, D Imperatrice C; Blando, F; Gerardi, G; Mita, G | |
Antifungal activity of total and fractionated phenolic extracts from two wild edible herbs | 1-gen-2013 | Gatto, Ma; Sanzani, Sm; Tardia, P; Linsalata, V; Pieralice, M; Sergio, L; Di Venere, D | |
Postharvest performance of intermediate moisture peaches and prunes as affected by packaging and storage conditions. | 1-gen-2013 | Sergio L.; Spremulli L.; Gatto M.A.; ; Pieralice M.; Linsalata V.; La Sala G.; Di Venere. D | |
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione quarto SAL. | 1-gen-2013 | Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Venere, Di; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P Carito A; Cefola, M; Di Biase, M; Gatto, Ma | |
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione terzo SAL | 1-gen-2013 | Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Venere, Di; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P Carito A; Cefola, M; Di Biase, M; Gatto, Ma | |
The role of CO2 in reducing grey mould-caused diseases on stored table grapes. | 1-gen-2013 | Gatto, Ma; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; Cascarano, Na; Di Venere, D |