MORANDI, STEFANO

MORANDI, STEFANO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Clostridium spp. 1-gen-2022 Brasca, M; Morandi, S; Silvetti, T
Application of Enterococci and their Bacteriocins for Meat Biopreservation 1-gen-2020 Olfa Ben Braïek; Paola Cremonesi; Stefano Morandi
Lactic acid bacteria: A cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 1-gen-2017 Silvetti, Tiziana; Morandi, Stefano; Brasca, Milena
Lactic Acid Bacteria: a cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 1-gen-2017 Silvetti Tiziana; Morandi Stefano; Brasca Milena
Psychrotrophic Bacteria 1-gen-2017 Brasca, M; Decimo, M; Morandi, S; Machado, ; S, G; Bagliniére, F; Vanetti, ; M C, D
Psychrotrophic bacteria 1-gen-2017 Brasca, Milena; Decimo, Marilù; Morandi, Stefano; Machado, Solimar Gonçalves; Bagliniére, François; Vanetti, Maria Cristina Dantas
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry 1-gen-2017 Silvetti T.; Morandi S.; Hintersteiner M.; Brasca M.
Rapid differentiation of Enterococcus species by MALDI-TOF mass spectrometry 1-gen-2012 Quintela Baluja, M.; Böhme, K.; FernándezNo, I. C.; Morandi, S.; Franco, C.; Gallardo, J. M.; BarrosVelázquez, J.; CaloMata, Pilar