The present chapter aims to give an overview of the different proteomics workflows to undertake food allergen analysis and both aspects of qualitative and quantitative analysis will be discussed
Proteomics Applied to Food Allergen Research
Elisabetta De Angelis;Rosa Pilolli;Linda Monaci
2020
Abstract
The present chapter aims to give an overview of the different proteomics workflows to undertake food allergen analysis and both aspects of qualitative and quantitative analysis will be discussedFile in questo prodotto:
| File | Dimensione | Formato | |
|---|---|---|---|
|
De Angelis et al book chapter FOODOMICS 2021.pdf
solo utenti autorizzati
Descrizione: Versione pubblicata
Tipologia:
Versione Editoriale (PDF)
Licenza:
NON PUBBLICO - Accesso privato/ristretto
Dimensione
866.55 kB
Formato
Adobe PDF
|
866.55 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri Richiedi una copia |
|
CH0000_UN-74_Monaci_v1_ACCEPTED VERSION.pdf
accesso aperto
Descrizione: Accepted Version
Tipologia:
Documento in Pre-print
Licenza:
Creative commons
Dimensione
553.76 kB
Formato
Adobe PDF
|
553.76 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.


