RENNA, MASSIMILIANO

RENNA, MASSIMILIANO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 72 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Enhancing the nutritional value of Portulaca oleracea L. by using soilless agronomic biofortification with zinc 1-gen-2022 D'Imperio, M; Durante, M; Gonnella, M; Renna, M; Montesano, Ff; Parente, A; Mita, G; Serio, F
PSR-Puglia - Progetto: "CEratonia SIliqua, il carrubo, Risorsa genetica Autoctona da valorizzare: salvaguardia di biodiversità ed ambiente, sviluppo di prodotti nutraceutici"- ACRONIMO CE.SI.R.A. 1-gen-2022 DI VENERE, Donato; Baruzzi, Federico; Boari, Francesca; Cantore, Vito; Linsalata, Vito; Pinto, Loris; Quarto, Maria; Renna, Massimiliano; Sergio, Lucrezia; Valerio, Paolo
Ethnobotany, Nutritional Traits, and Healthy Properties of Some Halophytes Used as Greens in the Mediterranean Basin 1-gen-2021 Renna, Massimiliano; Gonnella, Maria
PSR-Puglia, Recupero ambientale del BOsco di Gravina in Puglia e valorizzazione della sua BIOdiversità attraverso la creazione di microfiliere GAstronomiche. ACRONIMO: BO.BIO.GA 1-gen-2021 Logrieco, ANTONIO FRANCESCO; Cantore, Vito; Sergio, Lucrezia; Boari, Francesca; Calabrese, Nicola; Casella, Francesca; DI VENERE, Donato; Renna, Massimiliano; Martena, Simonetta
Quality Evaluation of Wild and Cultivated Asparagus: A Comparison between Raw and Steamed Spears 1-gen-2021 Lucrezia Sergio; Francesca Boari; Donato Di Venere; Maria Gonnella; Vito Cantore; Massimiliano Renna
Smooth golden fleece and prickly golden fleece as potential new vegetables for the ready-to-eat production chain 1-gen-2021 Anaclerio, M; Renna, M; Di Venere, D; Sergio, L; Santamaria, P
The Evolution of Soilless Systems towards Ecological Sustainability in the Perspective of a Circular Economy. Is It Really the Opposite of Organic Agriculture? 1-gen-2021 Gonnella, Maria; Renna, Massimiliano
Valorizzazione e tracciabilità della biodiversità di "puntarelle" (Cichorium intybus, gruppo Catalogna) mediante approcci omici integrati 1-gen-2021 Testone G.; Mele G.; D'Acunzo F.; Sobolev A.; Gonnella M.; Renna M.; Longo V.; Giannino D.
Barattiere: An Italian Local Variety of Cucumis melo L. with Quality Traits between Melon and Cucumber 1-gen-2020 Renna, Massimiliano; D'Imperio, Massimiliano; Gonnella, Maria; Parente, Angelo; Santamaria, Pietro; Serio, Francesco
Boron biofortification of Portulaca Oleracea L. Through soilless cultivation for a new tailored crop 1-gen-2020 D'Imperio, M; Parente, A; Montesano, Ff; Renna, M; Logrieco, Af; Serio, F
Carota di Polignano e orobanche 1-gen-2020 Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro
Conventional and unconventional recovery of inulin rich extracts for food use from the roots of globe artichoke 1-gen-2020 Castellino, Maria; Renna, Massimiliano; Leoni, Beniamino; Calasso, Maria; Difonzo, Graziana; Santamaria, Pietro; Gambacorta, Giuseppe; Caponio, Francesco; De Angelis, Maria; Paradiso, Vito Michele
Dieta mediterranea, salute e cucina pugliese 1-gen-2020 Renna, Massimiliano
From by-Product to Unconventional Vegetable: Preliminary Evaluation of Fresh Fava Hulls Highlights Richness in L-Dopa and Low Content of Anti-Nutritional Factor 1-gen-2020 Renna, Massimiliano; De Cillis, Francesca; Leoni, Beniamino; Acciardi, Ermelinda; Santamaria, Pietro
La Compagnia del Carosello. Agro-biodiversità e comunità del cibo 1-gen-2020 Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro
Living Mulch and Organic Fertilization to Improve Weed Management, Yield and Quality of Broccoli Raab in Organic Farming 1-gen-2020 Fracchiolla, Mariano; Renna, Massimiliano; D'Imperio, Massimiliano; Lasorella, Cesare; Santamaria, Pietro; Cazzato, Eugenio
Ongoing Research on Microgreens: Nutritional Properties, Shelf-Life, Sustainable Production, Innovative Growing and Processing Approaches 1-gen-2020 Renna, Massimiliano; Paradiso, Vito Michele
Setup of an Extraction Method for the Analysis of Carotenoids in Microgreens 1-gen-2020 Paradiso Vito, Michele; Castellino, Maria; Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro; Caponio, Francesco
Specialità orticole in terra jonica. Le varietà orticole della provincia di Taranto. 1-gen-2020 Renna Massimiliano; Pietro Santamaria
The Mediterranean diet between traditional foods and human health through culinary examples 1-gen-2020 Renna, Massimiliano; F Montesano, Francesco; Serio, Francesco; Gonnella, Maria