ALBANO, CLARA

ALBANO, CLARA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 28 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Opuntia ficus-indica [L.] Mill. and Other Species: Source of Bioactives and Their Molecular Mechanisms of Action to Promote Human Health. 1-gen-2022 Blando F; Albano C; JiménezMartínez C;CardadorMartínez; A
Biochemical characterization of cassiopea andromeda (Forsskål, 1775), another red sea jellyfish in the western mediterranean sea 1-gen-2021 Rinaldis, Gl; Leone, A; De Domenico, S; Boschbelmar, M; Slizyte, R; Milisenda, G; Santucci, A; Albano, C; Piraino, S
Effect of a reduced amount of straw bedding on goats' comfort and hygienic characteristics of milk and straw 1-gen-2021 Celozzi, Stefania; Mattiello, Silvana; Battini, Monica; Zucali, Maddalena; Pirovano, Lisa; Albano, Clara; Brasca, Milena; Bava, Luciana
Jellyfish Based Novel Food Products in Europe. A story is starting 1-gen-2021 Ramires, Fa; De Domenico, S; Gallo, A; De Rinaldis, G; Migoni, D; Albano, C; Fanizzi, Fp; Slizyte, R; Angel, D; Klun, K; Javidpour, J; Piraino, S; Leone, A; Bleve, G
Jellyfish from European seas as valuable source of bioactive and health promoting compounds with nutraceutical value 1-gen-2021 De Domenico, S; De Rinaldis, G; Albano, C; Bleve, G; Gallo, A; Javidpour, J; Mammone, M; Ramires, Fa; Piraino, S; Leone, A
Screening of lactic acid bacteria producing folate and their potential use as adjunct cultures for cheese bio-enrichment 1-gen-2020 Albano, Clara; Silvetti, Tiziana; Brasca, Milena
Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1-gen-2019 Albano, C; Morandi, S; Silvetti, T; Battelli, G; Brasca, M
Modifications of the volatile and nonvolatile metabolome of goat cheese due to adjunct of non-starter lactic acid bacteria 1-gen-2019 Battelli, G; Scano, P; Albano, C; Cagliani, Lr; Brasca, M; Consonni, R
Betalains, Phenols and Antioxidant Capacity In Cactus Pear (Opuntia Ficus-Indica (L.) Mill.) Fruits and Cladodes from Apulia (South Italy) Genotypes 1-gen-2018 Blando, Federica; Albano, Clara; Negro, Carmine; Maiorano, Gabriele; Gerardi, Carmela; Mita, Giovanni; Miceli, Antonio; De Bellis, Luigi
Lactic acid bacteria with cholesterol-lowering properties for dairy applications: In vitro and in situ activity 1-gen-2018 Albano C.; Morandi S.; Silvetti T.; Casiraghi M.C.; Manini F.; Brasca M.
Preliminary study of a post-dipping product containing bacteriocins from Lac. lactis subsp. cremoris 1-gen-2018 Brasca M; Rebolini M; Bava L; Zucali M; Albano C; Beretta D;Piccinini R
Techno-functional properties of tomato puree fortified with anthocyanin pigments 1-gen-2018 Gerardi, C; Albano, C; Calabriso, N; Carluccio, MARIA ANNUNZIATA; Durante, M; Mita, G; Renna, M; Serio, F; Blando, F
IMPIEGO DI BATTERI LATTICI PRODUTTORI DI FOLATI, ACIDO LINOLEICO CONIUGATO E RIDUCENTI IL COLESTEROLO PER LO SVILUPPO DI ALIMENTI FUNZIONALI 1-gen-2017 Albano, C; Decimo, M; Manini, F; Silvetti, T; Battelli, G; Morandi, S; Brasca, M
Influence of an autochthonous starter culture on the microbial dynamics of PDO Silter cheese 1-gen-2017 Silvetti, T; Cremonesi, P; Morandi, S; Capra, E; Albano, C; Giannico, R; De Noni, I; Brasca, M
Impiego di batteri lattici produttori di folati, acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1-gen-2016 Albano, C; Decimo, M; Manini, F; Silvetti, T; Battelli, G; Morandi, S; Brasca, M
Riduzione della biodiversità microbica in siero-innesti per Grana Padano 1-gen-2016 Morandi, S; Silvetti, T; Decimo, M; Battelli, G; Albano, C; Brasca, M
Betalains, phenols and antioxidant capacity in cactus pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] fruits from Apulia (South Italy) genotypes 1-gen-2015 Albano Clara; Negro Carmine; Tommasi Noemi; Gerardi Carmela; Mita Giovanni Miceli Antonio; De Bellis Luigi; Blando Federica
Impiego di batteri lattici produttori di acido gamma-amminobutirrico, folati e acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1-gen-2015 Morandi S; Albano C; Battelli G; Decimo M; Silvetti T; Brasca M
Polyphenolic composition and antioxidant activity of the underutilized Prunus mahaleb L. fruit 1-gen-2015 Blando F. ; Albano C. ; Yazheng L. ; Nicoletti I. ; Corradini D. ; Tommasi N. ; Gerardi C. ; Mita G. ; Kitts D. D.
Prunus mahaleb L. fruit extracts: a novel source for natural food pigments 1-gen-2015 C. Gerardi; N. Tommasi; C. Albano; F. Blando; L. Rescio; E. Pinthus; G. Mita