CAPUTO, LEONARDO

CAPUTO, LEONARDO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 185 (tempo di esecuzione: 0.084 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antimicrobial activity of the citron essential oils against microbial pathogens contaminating fresh cut products 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE CITRON ESSENTIAL OILS AGAINST MICROBIAL PATHOGENS CONTAMINATING FRESH-CUT PRODUCTS 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo
Casein: allergenicity and molecular properties 1-gen-2024 Monaci, L.; Pilolli, R.; Quintieri, L.; Caputo, L.; Luparelli, A.; De Angelis, E.
Cedro di Santa Maria del Cedro Dop: gusto e funzionalità per un gelato al top 1-gen-2024 Caputo, L.; Cefola, M.; Pace, B.; Quintieri, L.; Cozzolino, R.
Enhancing the nutritional profile and digestibility of lentil coats by solid state fermentation with selected proteolytic microorganisms. 1-gen-2024 Caputo, L.; Quintieri, L.; De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Ferranti, P.; Minervini, F.; Monaci, L.
Evaluation of postharvest quality of PDO ‘Citron Santa Maria del Cedro’ under different storage condition and its valorisation in the fresh-cut market 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Caputo, Leonardo; Cefola, Maria
Exploitation and valorisation of the PDO Citron ‘Santa Maria del Cedro’ in the fresh-cut market 1-gen-2024 Caputo, Leonardo; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Cozzolino, Rosaria; Quintieri, Laura; Palumbo, Michela
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Caputo, Leonardo; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Cozzolino, Rosaria
Recent Advances in the Discovery of Novel Drugs on Natural Molecules 1-gen-2024 Quintieri, L.; Caputo, L.; Nicolotti, O.
Relazione di monitoraggio-CEDROTRACK 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Caputo, Leonardo; Valerio, Paolo; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Leonardo Di Donna, ; Bartella, Lucia; Angelo, Adduci.
Strategie sostenibili per il recupero di estratti antimicrobici da scarti della lavorazione del cedro 1-gen-2024 Schirinzi, W; Lentini, G; Adduci, A; Rossi, A; Caputo, L; Quintieri, L
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes 1-gen-2023 Cefola Maria; Bernardo Pace; Laura Quintieri; Ilde Ricci; Michela Palumbo; Leonardo Caputo; Leonardo Didonna; Lucia Bartella
Dalla scienza alla tavola: Nutribox eathinking, la piattaforma e-commerce di alimenti salutistici e sicuri a tutela dei consumatori vulnerabili 1-gen-2023 Quintieri, L; De Angelis, E; Lamonaca, A; Pilolli, R; Luparelli, A; Caputo, L; Monaci, L
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries 1-gen-2023 Cefola, Maria; Caputo, Leonardo; Quintieri, Laura; Cervellieri, Salvatore; Fancello, Francesco; Netti, Thomas; Lippolis, Vincenzo; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Sorrentino, Andrea; Pace, Bernardo; Zara, Severino
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari 1-gen-2023 Quintieri, L; Gorrasi, G; Sorrentino, A; Palumbo, M; Ricci, I; Pace, B; Lippolis, V; Cervellieri, S; Caputo, L; Cefola, M
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari. Futuro e sostenibilità nel packaging alimentare 1-gen-2023 Quintieri, Laura; Gorrasi, Giuliana; Sorrentino, Andrea; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Lippolis, Vincenzo; Cervellieri, Salvatore; Caputo, Leonardo; Cefola, Maria
Strategie sostenibili per la produzione di antimicrobici naturali contro microrganismi multi-resistenti contaminanti agro-alimentari freschi 1-gen-2023 Caputo, L; Luparelli, A; Di Donna, L; Bartella, L; Adduci, A; Rossi, A; Quintieri, L
A salicylate-functionalized PET packaging to counteract blue discoloration on mozzarella cheese under cold storage 1-gen-2022 Caputo, Leonardo; Quintieri, Laura; Bugatti, Valeria; Gorrasi, Giuliana
Computational and experimental studies of whey protein derived small peptides with target specific activity against the SARS CoV 2 Main Protease 1-gen-2022 Gambacorta, N; Caputo, L; Quintieri, L; Monaci, L; Ciriaco, F; Nicolotti, O
Dairy Spoilage and Pseudomonas spp. 1-gen-2022 Caputo, Leonardo