PIERGIOVANNI, ANGELA ROSA
PIERGIOVANNI, ANGELA ROSA
Istituto di Bioscienze e Biorisorse
Genotype diversity as a source of tolerance to drought stress in legumes.
2024 Vergata, C.; Karalija, E.; Caleri, F.; Calvani, M.; Piergiovanni, A. R.; Martinelli, F.
'Grano buono di Rutigliano': un'eccellenza del territorio da tutelare e valorizzare
2023 Mastrorilli, M; Piergiovanni, Ar; Sanitate, N; Gaeta, L; D'Andrea, L
Camelina sativa: an ancient crop worthy of re-evaluation
2023 Piergiovanni, Ar; Pozzo, S; Brambilla, Im; Ponzoni, E; Alberghini, B; Zanetti, F; Galasso, I
Come si conserva la biodiversità vegetale.
2023 Piergiovanni, ANGELA ROSA
Evaluation of nutritional and antinutritional compounds in a collection of Camelina sativa varieties
2023 Pozzo, Sara; Piergiovanni, ANGELA ROSA; Ponzoni, Elena; Brambilla, IDA MELANIA; Galasso, Incoronata
Le visite guidate all'IBBR-CNR di Bari per scoprire cos'è e come funziona una banca dei semi
2023 Piergiovanni, Ar
Relationships between antinutritional compounds and the nutritional quality of Camelina sativa (L.) Crantz meal.
2023 Alberghini, B; Piergiovanni, Ar; Zanetti, F; Brambilla, Im; Ponzoni, E; Galasso, I
Traditional food uses of Vicia articulata (Hornem.) in Italy.
2023 Piergiovanni, Ar
"Come si conserva la biodiversità vegetale?"
2022 Piergiovanni, ANGELA ROSA
"Il germoplasma delle leguminose e dei cereali."
2022 Piergiovanni, ANGELA ROSA
Effects of sowing time on seed composition in a collection of Camelina sativa varieties.
2022 Pozzo, S; Piergiovanni, Ar; Ponzoni, E; Brambilla, Im; Galasso, I
Ex situ conservation of plant genetic resources. An overview of chickpea (Cicer arietinum L.) and lentil (Lens culinaris Medik.) worldwide collections.
2022 Piergiovanni, Ar
LA LENTICCHIA DI ALTAMURA: ASCESA E DECLINO DI UNA VARIETA' LOCALE
2022 Piergiovanni, ANGELA ROSA
LEGU-MED: Developing Biodiversity-Based Agriculture with Legume Cropping Systems in the Mediterranean Basin
2022 Martinelli, F; Vollheyde, Al; Cebrianpiqueras, Ma; von Haaren, C; Lorenzetti, E; Barberi, P; Loreto, F; Piergiovanni, Ar; Totev, Vv; Bedini, A; Morelli, Rk; Yahia, N; Rezki, Ma; Ouslim, S; Fyadlameche, Fz; Bekki, A; Sikora, S; Rodrigueznavarro, D; Camacho, M; Nabbout, R; Amil, R; Trabelsi, D; Yucel, D; Yousefi, S
Storie di custodi di cereali e leguminose pugliesi
2022 Margiotta, Benedetta; Piergiovanni, ANGELA ROSA
Variation of seed nutritional quality in a collection of Camelina sativa varieties
2022 Pozzo, S; Piergiovanni, Ar; Ponzoni, E; Brambilla, Mi; Galasso, I
"Recovery, selection and collection of germplasm for LEGU-MED project"
2021 Piergiovanni, ANGELA ROSA
Cereali e leguminose pugliesi: due esempi Savegrainpuglia
2021 Margiotta, B; Piergiovanni, ANGELA ROSA
Due agricoltori custodi di SAVEGRAINPUGLIA in visita al CNR-IBBR
2021 Piergiovanni, Ar; Margiotta, B
Fenotipizzazione di risorse genetiche di fagiolo (Phaseolus vulgaris L.) nell'areale del "Fagiolo di Sarconi IGP".
2021 Marzario, S; Latorraca, A; Sica, R; Galante, Ma; Nuzzaci, M; Piergiovanni, Ar; Papa, R; Logozzo, G; Gioia, T
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Genotype diversity as a source of tolerance to drought stress in legumes. | 1-gen-2024 | Vergata, C.; Karalija, E.; Caleri, F.; Calvani, M.; Piergiovanni, A. R.; Martinelli, F. | |
'Grano buono di Rutigliano': un'eccellenza del territorio da tutelare e valorizzare | 1-gen-2023 | Mastrorilli, M; Piergiovanni, Ar; Sanitate, N; Gaeta, L; D'Andrea, L | |
Camelina sativa: an ancient crop worthy of re-evaluation | 1-gen-2023 | Piergiovanni, Ar; Pozzo, S; Brambilla, Im; Ponzoni, E; Alberghini, B; Zanetti, F; Galasso, I | |
Come si conserva la biodiversità vegetale. | 1-gen-2023 | Piergiovanni, ANGELA ROSA | |
Evaluation of nutritional and antinutritional compounds in a collection of Camelina sativa varieties | 1-gen-2023 | Pozzo, Sara; Piergiovanni, ANGELA ROSA; Ponzoni, Elena; Brambilla, IDA MELANIA; Galasso, Incoronata | |
Le visite guidate all'IBBR-CNR di Bari per scoprire cos'è e come funziona una banca dei semi | 1-gen-2023 | Piergiovanni, Ar | |
Relationships between antinutritional compounds and the nutritional quality of Camelina sativa (L.) Crantz meal. | 1-gen-2023 | Alberghini, B; Piergiovanni, Ar; Zanetti, F; Brambilla, Im; Ponzoni, E; Galasso, I | |
Traditional food uses of Vicia articulata (Hornem.) in Italy. | 1-gen-2023 | Piergiovanni, Ar | |
"Come si conserva la biodiversità vegetale?" | 1-gen-2022 | Piergiovanni, ANGELA ROSA | |
"Il germoplasma delle leguminose e dei cereali." | 1-gen-2022 | Piergiovanni, ANGELA ROSA | |
Effects of sowing time on seed composition in a collection of Camelina sativa varieties. | 1-gen-2022 | Pozzo, S; Piergiovanni, Ar; Ponzoni, E; Brambilla, Im; Galasso, I | |
Ex situ conservation of plant genetic resources. An overview of chickpea (Cicer arietinum L.) and lentil (Lens culinaris Medik.) worldwide collections. | 1-gen-2022 | Piergiovanni, Ar | |
LA LENTICCHIA DI ALTAMURA: ASCESA E DECLINO DI UNA VARIETA' LOCALE | 1-gen-2022 | Piergiovanni, ANGELA ROSA | |
LEGU-MED: Developing Biodiversity-Based Agriculture with Legume Cropping Systems in the Mediterranean Basin | 1-gen-2022 | Martinelli, F; Vollheyde, Al; Cebrianpiqueras, Ma; von Haaren, C; Lorenzetti, E; Barberi, P; Loreto, F; Piergiovanni, Ar; Totev, Vv; Bedini, A; Morelli, Rk; Yahia, N; Rezki, Ma; Ouslim, S; Fyadlameche, Fz; Bekki, A; Sikora, S; Rodrigueznavarro, D; Camacho, M; Nabbout, R; Amil, R; Trabelsi, D; Yucel, D; Yousefi, S | |
Storie di custodi di cereali e leguminose pugliesi | 1-gen-2022 | Margiotta, Benedetta; Piergiovanni, ANGELA ROSA | |
Variation of seed nutritional quality in a collection of Camelina sativa varieties | 1-gen-2022 | Pozzo, S; Piergiovanni, Ar; Ponzoni, E; Brambilla, Mi; Galasso, I | |
"Recovery, selection and collection of germplasm for LEGU-MED project" | 1-gen-2021 | Piergiovanni, ANGELA ROSA | |
Cereali e leguminose pugliesi: due esempi Savegrainpuglia | 1-gen-2021 | Margiotta, B; Piergiovanni, ANGELA ROSA | |
Due agricoltori custodi di SAVEGRAINPUGLIA in visita al CNR-IBBR | 1-gen-2021 | Piergiovanni, Ar; Margiotta, B | |
Fenotipizzazione di risorse genetiche di fagiolo (Phaseolus vulgaris L.) nell'areale del "Fagiolo di Sarconi IGP". | 1-gen-2021 | Marzario, S; Latorraca, A; Sica, R; Galante, Ma; Nuzzaci, M; Piergiovanni, Ar; Papa, R; Logozzo, G; Gioia, T |