LAMONACA, ANTONELLA

LAMONACA, ANTONELLA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 16 di 16 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A RAPID SOLUTION FOR TOMATO PUREES AUTHENTICATION BY FLOW INJECTION AND HIGH-RESOLUTION MASS SPECTROMETRY DETECTION 1-gen-2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Caratterizzazione proteomica di Tritordeum e valutazione del suo potenziale allergenico 1-gen-2024 De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Luparelli, A.; Quintieri, L.; Monaci, L.
Characterization of process dependent Maillard adducts and chemical modifications in wholemeal pasta by untargeted HR-MS/MS 1-gen-2024 Nitride, C.; Luparelli, A.; Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
DEVELOPMENT AND VALIDATION OF A RAPID AND GREEN ANALYTICAL TOOL FOR TOMATO PUREES AUTHENTICATION BY HIGH RESOLUTION MASS SPECTROMETRY BASED FLOW INJECTION ANALYSIS 1-gen-2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
IDENTIFICATION OF PROCESS-DEPENDENT MAILLARD ADDUCTS IN WHOLEMEAL DRY PASTA BY UNTARGETED HIGH RESOLUTION TANDEM MASS SPECTROMETRY: A COMPARATIVE ANALYSIS OF DIFFERENT DRYING CYCLES AND SEMOLINA COMPOSITION 1-gen-2024 Nitride, C.; Luparelli, A.; Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
One shot-proteomic profiling, allergenicity assessment and varietal discrimination of lentils seeds by discovery high resolution tandem mass spectrometry 1-gen-2024 Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Produzione e caratterizzazione di un prodotto da forno a base di frumento duro con potenziale ipoallergenico 1-gen-2024 Pilolli, Rosa; Lamonaca, Antonella; DE ANGELIS, Elisabetta; Monaci, Linda
Proteomic profiling of lentil varieties by discovery high-resolution tandem mass spectrometry: nutritional, safety and authenticity perspectives 1-gen-2024 Lamonaca, Antonella; DE ANGELIS, Elisabetta; Monaci, Linda; Pilolli, Rosa
Software assisted approach to identify authenticity and adulteration markers for saffron quality control. 1-gen-2024 De Angelis, E.; Luparelli, A.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Monaci, L.
SVILUPPO E VALIDAZIONE DI UN METODO RAPIDO UNTARGETED BASATO SU FIA-HRMS PER L'AUTENTICITÀ DI PASSATE DI POMODORO DATTERINO 1-gen-2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Alternative Protein Sources and Novel Foods: Benefits, Food Applications and Safety Issues 1-gen-2023 Quintieri, Laura; Nitride, Chiara; DE ANGELIS, Elisabetta; Lamonaca, Antonella; Pilolli, Rosa; Russo, Francesco; Monaci, Linda
Dalla scienza alla tavola: Nutribox eathinking, la piattaforma e-commerce di alimenti salutistici e sicuri a tutela dei consumatori vulnerabili 1-gen-2023 Quintieri L.; De Angelis E.; Lamonaca A.; Pilolli R.; Luparelli A.; Caputo L.; Monaci L.
. REPORT ON THE COMMERCIALIZATION STRATEGY 1-gen-2022 Ruoto L.; Quintieri L.; Lamonaca A.; De Angelis E.; Monaci L
Communication and dissemination report 1-gen-2022 Brandonisio, G; Guagnano, R; Tischer, C; Lamonaca, A; Quintieri, L; Monaci, L
The NUTRIBOX project: a HEALTHY & SMART EATHINKING e-commerce platform for vulnerable consumers 1-gen-2021 Laura Quintieri; Antonella Lamonaca; Elisabetta De Angelis; Antonella Garbetta; Rosa Pilolli; Leonardo Caputo; Angela Cardinali; Linda Monaci
Nutritionally balanced food-boxes 1-gen-2020 Linda Monaci; Laura Quintieri; Rosa Pilolli; Elisabetta De Angelis; Antonella Lamonaca; Domenico Genchi