DI VENERE, DONATO

DI VENERE, DONATO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 148 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of water regime, nitrogen level and biostimulants application on yield and quality traits of wild rocket [Diplotaxis tenuifolia (L.) DC.] 1-gen-2023 Schiattone, M. I.; Boari, F.; Cantore, V.; Castronuovo, D.; Denora, M.; Di Venere, D.; Perniola, M.; Sergio, L.; Todorovic, M.; Candido, V.
Quality and Safety of Ready-to-Eat Golden Thistle (Scolymus hispanicus L.): A New Product for Traditional Italian Dishes 1-gen-2023 Sergio, Lucrezia; DI VENERE, Donato; Gonnella, Maria; D'Imperio, Massimiliano; Baruzzi, Federico; Pinto, Loris; Boari, Francesca; Cantore, Vito; Candido, Vincenzo
PSR-Puglia - Progetto: "CEratonia SIliqua, il carrubo, Risorsa genetica Autoctona da valorizzare: salvaguardia di biodiversità ed ambiente, sviluppo di prodotti nutraceutici"- ACRONIMO CE.SI.R.A. 1-gen-2022 DI VENERE, Donato; Baruzzi, Federico; Boari, Francesca; Cantore, Vito; Linsalata, Vito; Pinto, Loris; Quarto, Maria; Renna, Massimiliano; Sergio, Lucrezia; Valerio, Paolo
Effects of nitrogen, azoxystrobin and a biostimulant based on brown algae and yeast on wild rocket features at harvest and during storage 1-gen-2021 Schiattone, Mi; Boari, F; Cantore, V; Castronuovo, D; Denora, M; Di Venere, D; Perniola, M; Renna, M; Sergio, L; Candido, V
PSR-Puglia, Recupero ambientale del BOsco di Gravina in Puglia e valorizzazione della sua BIOdiversità attraverso la creazione di microfiliere GAstronomiche. ACRONIMO: BO.BIO.GA 1-gen-2021 Logrieco, ANTONIO FRANCESCO; Cantore, Vito; Sergio, Lucrezia; Boari, Francesca; Calabrese, Nicola; Casella, Francesca; DI VENERE, Donato; Renna, Massimiliano; Martena, Simonetta
Quality Evaluation of Wild and Cultivated Asparagus: A Comparison between Raw and Steamed Spears 1-gen-2021 Sergio, Lucrezia; Boari, Francesca; DI VENERE, Donato; Gonnella, Maria; Cantore, Vito; Renna, Massimiliano
Smooth golden fleece and prickly golden fleece as potential new vegetables for the ready-to-eat production chain 1-gen-2021 Anaclerio, M; Renna, M; Di Venere, D; Sergio, L; Santamaria, P
Artichoke Polyphenols Sensitize Human Breast Cancer Cells to Chemotherapeutic Drugs via a ROS-Mediated Downregulation of Flap Endonuclease 1 1-gen-2020 Mileo Anna, Maria; DI VENERE, Donato; Mardente, Stefania; Miccadei, Stefania
Bioactive Phenolics and Antioxidant Capacity of Some Wild Edible Greens as Affected by Different Cooking Treatments 1-gen-2020 Sergio, Lucrezia; Boari, Francesca; Pieralice, Maria; Linsalata, Vito; Cantore, Vito; DI VENERE, Donato
Interactive Effect of Nitrogen and Azoxystrobin on Yield, Quality, Nitrogen and Water Use Efficiency of Wild Rocket in Southern Italy 1-gen-2020 Candido V. ; Boari F. ; Cantore V. ; Castronuovo D. ; Di Venere D. ; Perniola M. ; Sergio L. ; Viggiani R. ; Schiattone M.I.
Pyraclostrobin can mitigate salinity stress in tomato crop 1-gen-2019 Boari, Francesca; Cantore, Vito; DI VENERE, Donato; Sergio, Lucrezia; Candido, Vincenzo; Schiattone Maria, Immacolata
Effect of cooking and packaging conditions on quality of semi-dried green asparagus during cold storage 1-gen-2018 Sergio, L; Cantore, V; Spremulli, L; Pinto, L; Baruzzi, F; DI VENERE, Donato; Boari, F
Different immunomodulatory effects of L. paracasei strains on dendritic cells 1-gen-2017 Sisto, Angelo; Luongo, Diomira; Treppiccione, Lucia; DE BELLIS, Palmira; Lavermicocca, Paola; DI VENERE, Donato; Rossi, Mauro
Impact of irrigation regime and nitrogen rate on yield, quality and water use efficiency of wild rocket under greenhouse conditions 1-gen-2017 Schiattone, Mi; Viggiani, R; DI VENERE, Donato; Sergio, L; Cantore, V; Todorovic, M; Perniola, M; Candido, V
Antimicrobial potential of wild edible herbaceous species 1-gen-2016 DI VENERE, Donato; Gatto, MARIA ANTONIA; Ippolito, Antonio; V Bianco, Vito
Antitumour effects of artichoke polyphenols: cell death and ROS-mediated epigenetic growth arrest 1-gen-2016 Maria Mileo, Anna; DI VENERE, Donato; Miccadei, Stefania
Biochemical evaluation of artichoke cultivars propagated by seed 1-gen-2016 Di Venere D.; Pieralice M.; Linsalata V.; Gatto M.A.; Sergio L.; Calabrese N.
CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELL'ASPARAGO IN RELAZIONE AL GENOTIPO E ALLE CONDIZIONI AMBIENTALI 1-gen-2016 Sergio, L; Boari, F; Di Venere, D; Schiattone, Mi; Gatto, Ma; Cantore, V
Effect of Lactobacillus paracasei Culture Filtrates and Artichoke Polyphenols on Cytokine Production by Dendritic Cells 1-gen-2016 Sisto, A; Luongo, D; Treppiccione, L; De Bellis, P; Di Venere, D; Lavermicocca, P; Rossi, M
Effect of packaging and storage conditions on some biochemical parameters and microbiological safety of semi-dry tomato 1-gen-2016 Gatto, Ma; Sergio, L; Pieralice, M; Linsalata, V; Spremulli, L; Di Venere, D