RICCI, ILDE
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 81
NA - Nord America 55
AS - Asia 52
AF - Africa 3
OC - Oceania 2
SA - Sud America 1
Totale 194
Nazione #
IT - Italia 64
US - Stati Uniti d'America 55
SG - Singapore 46
FI - Finlandia 8
FR - Francia 6
IN - India 3
ZA - Sudafrica 3
AU - Australia 2
CN - Cina 2
MK - Macedonia 2
BR - Brasile 1
DE - Germania 1
KR - Corea 1
Totale 194
Città #
Santa Clara 46
Singapore 39
Bari 15
Bitonto 9
Helsinki 8
Naples 8
Ancona 4
Fisciano 3
Hyderabad 3
Johannesburg 3
Noicattaro 3
Bitola 2
Guangzhou 2
Marigliano 2
Messina 2
Rome 2
Sydney 2
Toulouse 2
Ashburn 1
Falkenstein 1
La Souterraine 1
Porto Alegre 1
Putignano 1
Seattle 1
Seoul 1
Turin 1
Totale 163
Nome #
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 30
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes 19
Qualitative and biochemical characteristics of pomegranate fruit grown using reclaimed water and low input fertigation treatments at harvest and during storage 16
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine V SAL 16
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries 15
Volatile Metabolites to Assess the Onset of Chilling Injury in Fresh-Cut Nectarines 13
Evaluation of postharvest quality of PDO ‘Citron Santa Maria del Cedro’ under different storage condition and its valorisation in the fresh-cut market 13
Untargeted volatolomic approach for the identification of sensory quality markers of fresh-cut iceberg lettuce stored in modified atmosphere packaging 12
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari 12
Image analysis to predict the maturity index of strawberries 10
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. III SAL 10
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari. Futuro e sostenibilità nel packaging alimentare 10
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. V SAL 9
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine - IV SAL 8
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE CITRON ESSENTIAL OILS AGAINST MICROBIAL PATHOGENS CONTAMINATING FRESH-CUT PRODUCTS 7
Impiego di tecniche iperspettrali per predire il contenuto in zuccheri in frutti di actinidia. 7
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. II SAL 7
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. IV SAL 7
Antimicrobial activity of the citron essential oils against microbial pathogens contaminating fresh cut products 6
Impiego dell'analisi di immagine per predire il grado di maturazione delle fragole Candonga. 5
Totale 232
Categoria #
all - tutte 744
article - articoli 252
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 996


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202430 0 0 0 0 0 0 0 0 12 0 18 0
2024/2025202 9 15 40 9 50 63 16 0 0 0 0 0
Totale 232