LINSALATA, VITO

LINSALATA, VITO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 171 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Influence of dynamic digestion by SHIME® on bioaccessibility of polyphenols from table olives extract and human microbiota modulation 1-gen-2024 Ferrara, Massimo; Bruno, Angelica; Bavaro, ANNA RITA; Tarantini, Annamaria; Linsalata, Vito; Verrone, Laura; Mule, Giuseppina; Cardinali, Angela; Bleve, Gianluca; D’Antuono, Isabella
Polyphenols fate and impact on gut microbiota of Pomegranate Juice in Simulated Digestion Model SHIME 1-gen-2024 D’Antuono, Isabella; Bruno, Angelica; Ostante, Giorgia; Linsalata, Vito; Verrone, Laura; Mule, Giuseppina; Cardinali, Angela; Ferrara, Massimo
Potential Prebiotic Effect of Inulin-Enriched Pasta after In Vitro Gastrointestinal Digestion and Simulated Gut Fermentation 1-gen-2024 Bavaro, ANNA RITA; DI BIASE, Mariaelena; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; DI STEFANO, Vita; Lonigro, STELLA LISA; Garbetta, Antonella; Valerio, Francesca; Melilli, MARIA GRAZIA; Cardinali, Angela
SCARTI DELLA LAVORAZIONE DEI CARCIOFI PER LA REALIZZAZIONE DI PASTA ARRICCHITA IN POLIFENOLI 1-gen-2024 DE BELLIS, Palmira; Bavaro, ANNA RITA; Linsalata, Vito; Rucci, Serena; Cianciabella, Marta; Medoro, Chiara; Cardinali, Angela
Spotlight on Secondary Metabolites Produced by an Early-Flowering Apulian Artichoke Ecotype Sanitized from Virus Infection by Meristem-Tip-Culture and Thermotherapy 1-gen-2024 Spanò, Roberta; Gena, Patrizia; Linsalata, Vito; Sini, Valeria; D'Antuono, Isabella; Cardinali, Angela; Cotugno, Pietro; Calamita, Giuseppe; Mascia, Tiziana
VALORIZZAZIONE DEGLI SCARTI DELLA LAVORAZIONE DEL CARCIOFO PER LA PRODUZIONE DI PANE ARRICCHITO IN COMPOSTI BIOATTIVI 1-gen-2024 Bavaro, ANNA RITA; DE BELLIS, Palmira; Linsalata, Vito; Montemurro, Marco; D’Antuono, Isabella; Cardinali, Angela
Comparative Analysis of Bioactive Compounds in Two Globe Artichoke Ecotypes Sanitized and Non-Sanitized from Viral Infections 1-gen-2023 Spanò, Roberta; Fortunato, Stefania; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; Cardinali, Angela; Concetta de Pinto, Maria; Mascia, Tiziana
Liquid submerged fermentation by selected microbial strains for onion skins valorization and its effects on polyphenols 1-gen-2023 Anna Ramires, Francesca; Bavaro, ANNA RITA; D'Antuono, Isabella; Linsalata, Vito; D'Amico, Leone; Baruzzi, Federico; Pinto, Loris; Tarantini, Annamaria; Garbetta, Antonella; Cardinali, Angela; Bleve, Gianluca
Uso delle biotecnologie microbiche per ottenere bioingredienti ricchi in destrano per prodotti panari a ridotto contenuto di grasso aggiunto 1-gen-2023 Palmira De Bellis; Anna Rita Bavaro; Mariaelena Di Biase; Massimo Ferrara; Vito Linsalata; Stella Lisa Lonigro; Biagia Musio; Vito Gallo; Giuseppina Mulè; Francesca Valerio
Valorization of onion and chicory by-products and polyphenols recovery using liquid submerged fermentation by selected microbial strains 1-gen-2023 Bleve, Gianluca; Anna Ramires, Francesca; Bavaro, ANNA RITA; D'Antuono, Isabella; D'Amico, Leone; Linsalata, Vito; Baruzzi, Federico; Pinto, Loris; Tarantini, Annamaria; Cardinali, Angela
Valorizzazione di sottoprodotti della lavorazione del carciofo per la produzione di pane arricchito in composti health promoting 1-gen-2023 Bavaro A.R.; De Bellis P.; D'Antuono I.; Linsalata V.; Garbetta A.; Cardinali A
1° report di ricerca RoboQbo 1-gen-2022 DI BIASE, Mariaelena; Cardinali, Angela; Valerio, Francesca; D'Antuono, Isabella; Lonigro, S Lisa; Linsalata, Vito
Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging 1-gen-2022 Cozzolino, Rosaria; Palumbo, Michela; Cefola, Maria; Capotorto, Imperatrice; Linsalata, Vito; Forte, Giovanna; Petriccione, Milena; DE GIULIO, Beatrice; Pace, Bernardo
Characterization of dextran produced by the food-related strain Weissella cibaria C43-11 and of the relevant dex-transucrase gene 1-gen-2022 DE BELLIS, Palmira; Ferrara, Massimo; Bavaro, ANNA RITA; Linsalata, Vito; DI BIASE, Mariaelena; Musio, Biagia; Gallo, Vito; Mulè, Giuseppina; Valerio, Francesca
PSR-Puglia - Progetto: "CEratonia SIliqua, il carrubo, Risorsa genetica Autoctona da valorizzare: salvaguardia di biodiversità ed ambiente, sviluppo di prodotti nutraceutici"- ACRONIMO CE.SI.R.A. 1-gen-2022 DI VENERE, Donato; Baruzzi, Federico; Boari, Francesca; Cantore, Vito; Linsalata, Vito; Pinto, Loris; Quarto, Maria; Renna, Massimiliano; Sergio, Lucrezia; Valerio, Paolo
report di ricerca RoboQbo 1° anno 1-gen-2022 DI BIASE, Mariaelena; Cardinali, Angela; Valerio, Francesca; D'Antuono, Isabella; Lonigro, S Lisa; Linsalata, Vito
Antioxidant and pro-oxidant capacities as mechanisms of photoprotection of olive polyphenols on uva-damaged human keratinocytes 1-gen-2021 Lecci, Rm; D'Antuono, I; Cardinali, A; Garbetta, A; Linsalata, V; Logrieco, Af; Leone, A
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 5 Progress Report PB4 1-gen-2021 Cardinali, Angela; D'Antuono, Isabella; Baruzzi, Federico; Garbetta, Antonella; Linsalata, Vito; Quarto, Mariella
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 6 Progress Report PB4 1-gen-2021 Cardinali, Angela; D'Antuono, Isabella; Baruzzi, Federico; Garbetta, Antonella; Linsalata, Vito; Quarto, Mariella
Plasticity, exudation and microbiome-association of the root system of Pellitory-of-the-wall plants grown in environments impaired in iron availability 1-gen-2021 Tato, Liliana; Lattanzio, Vincenzo; Ercole, Enrico; Dell'Orto, Marta; Sorgonà, Agostino; Linsalata, Vito; Salvioli di Fossalunga, Alessandra; Novero, Mara; Astolfi, Stefania; Rosa Abenavoli, Maria; Murgia, Irene; Zocchi, Graziano; Vigani, Gianpiero