LINSALATA, VITO

LINSALATA, VITO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Potential Prebiotic Effect of Inulin-Enriched Pasta after In Vitro Gastrointestinal Digestion and Simulated Gut Fermentation 1-gen-2024 Bavaro, ANNA RITA; DI BIASE, Mariaelena; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; DI STEFANO, Vita; Lonigro, STELLA LISA; Garbetta, Antonella; Valerio, Francesca; Melilli, MARIA GRAZIA; Cardinali, Angela
Comparative Analysis of Bioactive Compounds in Two Globe Artichoke Ecotypes Sanitized and Non-Sanitized from Viral Infections 1-gen-2023 Spanò, Roberta; Fortunato, Stefania; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; Cardinali, Angela; Concetta de Pinto, Maria; Mascia, Tiziana
Liquid submerged fermentation by selected microbial strains for onion skins valorization and its effects on polyphenols 1-gen-2023 Francesca Anna Ramires ; Anna Rita Bavaro ; Isabella D'Antuono ;Vito Linsalata ; Leone D'Amico; Federico Baruzzi; Loris Pinto; Annamaria Tarantini, Antonella Garbetta Angela Cardinali; Gianluca Bleve
Uso delle biotecnologie microbiche per ottenere bioingredienti ricchi in destrano per prodotti panari a ridotto contenuto di grasso aggiunto 1-gen-2023 Palmira De Bellis; Anna Rita Bavaro; Mariaelena Di Biase; Massimo Ferrara; Vito Linsalata; Stella Lisa Lonigro; Biagia Musio; Vito Gallo; Giuseppina Mulè; Francesca Valerio
Valorizzazione di sottoprodotti della lavorazione del carciofo per la produzione di pane arricchito in composti health promoting 1-gen-2023 Bavaro A.R.; De Bellis P.; D'Antuono I.; Linsalata V.; Garbetta A.; Cardinali A
1° report di ricerca RoboQbo 1-gen-2022 Di Biase Mariaelena; Cardinali Angela; Valerio Francesca; D'Antuono Isabella; Lonigro S. Lisa; Linsalata Vito
Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging 1-gen-2022 Cozzolino, Rosaria; Palumbo, Michela; Cefola, Maria; Capotorto, Imperatrice; Linsalata, Vito; Forte, Giovanna; Petriccione, Milena; DE GIULIO, Beatrice; Pace, Bernardo
Characterization of dextran produced by the food-related strain Weissella cibaria C43-11 and of the relevant dex-transucrase gene 1-gen-2022 Palmira De Bellis; Massimo Ferrara; Anna Rita Bavaro; Vito Linsalata; Mariaelena Di Biase; Biagia Musio; Vito Gallo; Giuseppina Mulè;Francesca Valerio
PSR-Puglia - Progetto: "CEratonia SIliqua, il carrubo, Risorsa genetica Autoctona da valorizzare: salvaguardia di biodiversità ed ambiente, sviluppo di prodotti nutraceutici"- ACRONIMO CE.SI.R.A. 1-gen-2022 DI VENERE, Donato; Baruzzi, Federico; Boari, Francesca; Cantore, Vito; Linsalata, Vito; Pinto, Loris; Quarto, Maria; Renna, Massimiliano; Sergio, Lucrezia; Valerio, Paolo
report di ricerca RoboQbo 1° anno 1-gen-2022 DI BIASE, Mariaelena; Cardinali, Angela; Valerio, Francesca; D'Antuono, Isabella; Lonigro, S Lisa; Linsalata, Vito
Antioxidant and pro-oxidant capacities as mechanisms of photoprotection of olive polyphenols on uva-damaged human keratinocytes 1-gen-2021 Lecci R.M.; D'antuono I.; Cardinali A.; Garbetta A.; Linsalata V.; Logrieco A.F.; Leone A.
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 5 Progress Report PB4 1-gen-2021 Cardinali, Angela; D'Antuono, Isabella; Baruzzi, Federico; Garbetta, Antonella; Linsalata, Vito; Quarto, Mariella
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 6 Progress Report PB4 1-gen-2021 Cardinali, Angela; D'Antuono, Isabella; Baruzzi, Federico; Garbetta, Antonella; Linsalata, Vito; Quarto, Mariella
Plasticity, exudation and microbiome-association of the root system of Pellitory-of-the-wall plants grown in environments impaired in iron availability 1-gen-2021 Tato, Liliana; Lattanzio, Vincenzo; Ercole, Enrico; Dell'Orto, Marta; Sorgonà, Agostino; Linsalata, Vito; Salvioli di Fossalunga, Alessandra; Novero, Mara; Astolfi, Stefania; Rosa Abenavoli, Maria; Murgia, Irene; Zocchi, Graziano; Vigani, Gianpiero
Bioactive Phenolics and Antioxidant Capacity of Some Wild Edible Greens as Affected by Different Cooking Treatments 1-gen-2020 Sergio, Lucrezia; Boari, Francesca; Pieralice, Maria; Linsalata, Vito; Cantore, Vito; Di Venere, Donato
Characterization of Micronutrients, Bioaccessibility and Antioxidant Activity of Prickly Pear Cladodes as Functional Ingredient 1-gen-2020 Meriam Missaoui; Isabella D'Antuono; Massimiliano D'Imperio; Vito Linsalata; Sadok Boukhchina; Antonio F Logrieco; Angela Cardinali
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 3 Progress Report PB4 1-gen-2020 Cardinali, Angela; D'Antuono, Isabella; Baruzzi, Federico; Garbetta, Antonella; Linsalata, Vito; Quarto, Mariella
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS INNOTRITION 4 Progress Report PB4 1-gen-2020 Cardinali, Angela; D'Antuono, Isabella; Baruzzi, Federico; Garbetta, Antonella; Linsalata, Vito; Quarto, Mariella
Inulin enriched durum wheat spaghetti: Effect of polymerization degree on technological and nutritional characteristics 1-gen-2020 Garbetta, Antonella; D'Antuono, Isabella; Melilli, MARIA GRAZIA; Sillitti, Carla; Linsalata, Vito; Scandurra, Salvatore; Cardinali, Angela
THE HIGH POLYMERIZATION DEGREE INFLUENCES THE INULIN BIOACCESSIBILITY IN DURUM WHEAT SPAGHETTI 1-gen-2020 Angela Cardinali; Antonella Garbetta; Isabella D'Antuono; Maria Grazia Melilli; Vito Linsalata; Salvatore Scandurra