CANTINI, CLAUDIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 792
AS - Asia 411
EU - Europa 117
SA - Sud America 4
AF - Africa 2
OC - Oceania 2
Totale 1.328
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 782
SG - Singapore 363
IT - Italia 61
KR - Corea 25
CN - Cina 18
FI - Finlandia 13
NL - Olanda 12
CA - Canada 10
DE - Germania 6
GB - Regno Unito 6
FR - Francia 4
BE - Belgio 3
HR - Croazia 3
AR - Argentina 2
AU - Australia 2
GR - Grecia 2
MA - Marocco 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AZ - Azerbaigian 1
BR - Brasile 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DK - Danimarca 1
EE - Estonia 1
ES - Italia 1
HK - Hong Kong 1
JP - Giappone 1
KG - Kirghizistan 1
LT - Lituania 1
NO - Norvegia 1
PE - Perù 1
SE - Svezia 1
Totale 1.328
Città #
Santa Clara 680
Singapore 206
Seoul 25
Helsinki 13
Guangzhou 5
Ottawa 5
Phoenix 5
Rome 5
Toronto 5
Frankfurt am Main 4
Milan 4
Ashburn 3
Bari 3
Brussels 3
Centallo 3
Los Angeles 3
Montpellier 3
Pontedera 3
Siena 3
Split 3
Tivoli 3
Amsterdam 2
Athens 2
Boardman 2
Cervere 2
Esquel 2
Florence 2
Forest City 2
Monte San Savino 2
Perugia 2
Reston 2
San Fermo della Battaglia 2
Sesto Fiorentino 2
Adelaide 1
Baku 1
Bishkek 1
Bolzano 1
Casablanca 1
Castellammare di Stabia 1
Cavallino 1
Córdoba 1
Dubai 1
Fort Worth 1
Hong Kong 1
Lima 1
London 1
Misterbianco 1
Oslo 1
Perth 1
Prague 1
Rabat 1
Springfield 1
Tallinn 1
Tokyo 1
Varese 1
Velletri 1
Totale 1.034
Nome #
Il germoplasma autoctono dell olivo in Toscana 20
UAV-based 3D models of olive tree crown volumes for above-ground biomass estimation 20
Zonazione olivicola e miglioramento della filiera oleicola del chianti classico 16
Olive Fruit Ripening Degree and Water Content Relationships with Phenolic Acids and Alcohols, Secoiridoids, Flavonoids and Pigments in Fruit and Oil 15
Risultati di prove sperimentali sull'impiego in olivicoltura del Cobre Nordox in comparazione ad altri formulati rameici 15
"Nuove metodologie di riutilizzo della sansa per applicazioni agricole 15
Fatty acid and phenolic composition of monocultivar oils from the Tuscan olive germplasm: health quality assessment and classification 14
L'Olivone di Montebenichi Il recupero, la salvaguardia e la valorizzazione della biodiversità olivicola in Valdambra 13
Integrating olive grove maintenance and energy biomass recovery with a single-pass pruning and harvesting machine 13
B-type cyclin modulation in response to carbon balance in callus of Populus alba 13
Presentazione risultati di prove sperimentali sull'impiego di aminoacidi nella fertilizzazione fogliare dell'olivo 13
Active composition for the treatment of olive trees 13
Le varietà autoctone di olivo utilizzabili per l'ampliamento dell'offerta produttiva toscana 13
Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana 13
Kaolin-based particle film technology reduces plant stress affecting olive growth, yield and oil quality 12
Nuove metodologie di riutilizzo della sansa per applicazioni agricole 12
Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC-MS 12
Specialized olive orchard for timber production: cultivars, planting features and initial tree-growth 12
B-type cyclin modulation in response to carbon balance in callus of Populus alba 12
Managing of a traditional olive orchard by timesaving biennial pruning 12
InnOVOlio - Innovazioni Olistiche per Valorizzare l'Olivicoltura da Olio. Processi e prodotti per accrescere la produttività dei frantoi, ridurre l'impatto ambientale, stimolare la valorizzazione dei residui - PROGETTO 11
Attività della sezione della banca regionale del germoplasma di Follonica - Azienda Agraria Sperimentale 11
Carbon sequestration capacity and productivity responses of Mediterranean olive groves under future climates and management options 11
Assessment of the Tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars 11
Quali monovarietali per il futuro: Esame Organolettico e degustazione di oli Monovarietali autoctoni toscani 11
Assessing gas exchange, sap flow and water relations using tree canopy spectral reflectance indices in irrigated and rainfed Olea europaea L. 10
Attività della sezione della banca regionale del germoplasma di Follonica - Azienda Agraria Sperimentale 10
Expert Panel Assessment of 57 Monocultivar Olive Oils Produced from the Tuscan Germplasm 10
Functional Molecules in Locally-Adapted Crops: The Case Study of Tomatoes, Onions, and Sweet Cherry Fruits From Tuscany in Italy 10
Studio di zonazione nella provincia di Sassari: le peculiarità del territorio e della cultivar Bosana 10
Integration of Ground and Multi-Resolution Satellite Data for Predicting theWater Balance of a Mediterranean Two-Layer Agro-Ecosystem 10
Applicazione di un modello integrato per la stima dell'evapotraspirazione di piante d'olivo (Olea europea L.) 10
A simple model simulating development and growth of an olive grove 10
Le collezioni del germoplasma vegetale toscano. Specie frutticole, ornamentali e forestali.IVaLSA-CNR. Collezioni di germoplasma di ciliegio, cotogno, feijoa, kaki, melo nocciolo, olivo, pero, pesco, 10
Gestione e valorizzazione energetica della biomassa legnosa 10
Trattamento e conservazione delle castagne fresche 10
A novel method for extravirgin olive oil filtration by filter bag 10
A Novel Correction Methodology to Improve the Performance of a Low-Cost Hyperspectral Portable Snapshot Camera 10
Quantitative determination of selected volatile compounds in extravirgin olive oils from tuscan olive germoplasm by SPME/GC-MS 10
Una trincia imballatrice sia in campo sia in foresta 10
Poco ossigeno nel silo per conservare il frumento 10
Low-Cost Hyperspectral Imaging to Detect Drought Stress in High-Throughput Phenotyping 10
Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect 9
Agrobiotechnology Goes Wild: Ancient Local Varieties as Sources of Bioactives 9
Le collezioni del germoplasma vegetale toscano: olivo. 9
Multivariate analysis of the Tuscan olive germplasm 9
Distinct Tomato Cultivars Are Characterized by a Differential Pattern of Biochemical Responses to Drought Stress 9
Certificazione genetica dei lotti di piante di olivo in vivaio 9
La micorrizazione migliora la crescita delle piante 9
Olivicoltura italiana tra zero e quattro punto zero 9
Ancient Tomato (Solanum lycopersicum L.) Varieties of Tuscany Have High Contents of Bioactive Compounds 9
Production of Plant Secondary Metabolites: Examples, Tips and Suggestions for Biotechnologists 9
Controllo biologico delle infestanti: il pirodiserbo in impianti arboricoli , Trattamenti fogliari in arboricoltura: sistemi di irrorazione delle chiome a controllo elettronico 9
Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva 9
Estimation of Actual Evapotranspiration in Fragmented Mediterranean Areas by the Spatio-Temporal Fusion of NDVI Data 9
Evolution of Minor Polar Compounds and Antioxidant Capacity during Storage of Bottled Extra Virgin Olive Oil 9
Poda 8
Cocoa Bar Antioxidant Profile Enrichment with Underutilized Apples Varieties 8
Oli extravergini più equilibrati con la prefrangitura 8
Study of the combined effects of ripeness and production area on Bosana oil's quality 8
Morpho-Physiological Responses of Three Italian Olive Tree (Olea europaea L.) Cultivars to Drought Stress 8
Alla scoperta degli oli monovarietali del germoplasma olivicolo toscano 8
Chemical Profiling of Two Italian Olea europaea (L.) Varieties Subjected to UV-B Stress 8
Aspetti agronomici delle produzioni vegetali nel BASIQ 8
Direct and indirect ground estimation of leaf area index to support interpretation of NDVI data from satellite images in hedgerow olive orchards 8
Nutraceutical Characteristics of Ancient Malus x domestica Borkh. Fruits Recovered across Siena in Tuscany 8
Proprietà organoelettriche di oli extravergini monovarietali prodotti con diversa velocità del frangitore meccanico 8
Effects of Drying Methods and Temperatures on the Quality of Chestnut Flours 8
preliminary results of olive zoning study in the province of sassari: the peculiarities of cv Bosana oils in different growing areas 8
Differences in wood properties of Picea abies L. Karst. in relation to site of provenance and population genetics 8
Esercitazione per il riconoscimento delle varietà in campo 8
Cantieri riuniti per recuperare i residui negli oliveti intensivi 8
Morpho-physiological classification of italian tomato cultivars (Solanum lycopersicum l.) according to drought tolerance during vegetative and reproductive growth 8
Filtrazione dell'olio extravergine d'oliva con filtri in polipropilene 8
Aspetti innovativi nell'impiego del cacao associato a prodotti tipici dell'agricoltura italiana 7
Ridurre i danni da occhio di pavone intervenendo per tempo 7
Morphological and molecular characterization of Bova olive cultivar and aroma fingerprint of its oil 7
Response of Philaenus spumarius and Neophilaenus campestris to potential semiochemicals 7
Pasta Enriched with Carrot and Olive Leaf Flour Retains High Levels of Accessible Bioactives after In Vitro Digestion 7
Valorizzazione della castanicoltura dell'alta maremma: Ricerche eseguite, Sguardo verso il Futuro 7
Molecular cloning of Mannose 6-phosphate reductase and its developmental expression in celery 7
Remotely Sensed Vegetation Indices to Discriminate Field-Grown Olive Cultivars 7
Caratterizzazione genetico-molecolare delle accessioni 7
Risultati del Progetto CISIA nella Provincia di Sassari 7
L oliveto: sistemi di allevamento e potatura 7
Nutraceutical profile of goji (Lycium barbarum L.) berries in relation to environmental conditions and harvesting period 7
Oli monovarietali Toscani: uno studio calorimetrico 7
Nuove metodologie di riutilizzo della sansa per applicazioni agricole 7
Effetti dell utilizzazione del prodotto "Umostart-bio" sulla crescita di piante di olivo in contenitore 7
Analisi del profilo aromatico delle farine di castagna e relazioni con le proprietà sensoriali 7
I prodotti della castagna: tecnologie e sicurezza per la trasformazione 7
Olive Varieties under UV-B Stress Show Distinct Responses in Terms of Antioxidant Machinery and Isoform/Activity of RubisCO 7
Effects of Extra Virgin Olive Oil and Apples Enriched-Dark Chocolate on Endothelial Progenitor Cells in Patients with Cardiovascular Risk Factors: A Randomized Cross-Over Trial 6
Characterization of Violetto di Toscana, a typical Italian variety of artichoke (Cynara scolymus L.). 6
Assessing the Genetic Identity of Tuscan Sweet Chestnut (Castanea sativa Mill.) 6
Yield Mapping In Chickpea Adopting A 3D Machine Vision Approach. Yield Mapping in Chickpea Adopting A 3D Machine Vision Approach 6
Metodi di controllo a garanzia dell'autenticità dei Ricciarelli IGP 6
Climate-phenology relationship on olive cv. "Frantoio" 6
Pruning and training systems for modern olive growing 6
Profili sensoriali e accettabilità da parte dei consumatori di prodotti innovativi a base di cacao 6
Totale 947
Categoria #
all - tutte 6.679
article - articoli 2.859
book - libri 157
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 460
Totale 10.155


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202458 0 0 0 0 0 0 0 0 7 2 41 8
2024/20251.273 10 15 236 138 575 157 39 103 0 0 0 0
Totale 1.331