CANTINI, CLAUDIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 760
AS - Asia 356
EU - Europa 65
SA - Sud America 2
OC - Oceania 1
Totale 1.184
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 750
SG - Singapore 313
IT - Italia 30
KR - Corea 25
CN - Cina 17
FI - Finlandia 12
CA - Canada 10
GB - Regno Unito 6
DE - Germania 4
FR - Francia 4
HR - Croazia 3
AR - Argentina 2
BE - Belgio 2
AU - Australia 1
ES - Italia 1
JP - Giappone 1
LT - Lituania 1
NL - Olanda 1
SE - Svezia 1
Totale 1.184
Città #
Santa Clara 680
Singapore 206
Seoul 25
Helsinki 12
Guangzhou 5
Ottawa 5
Toronto 5
Frankfurt am Main 4
Phoenix 4
Centallo 3
Montpellier 3
Siena 3
Split 3
Boardman 2
Brussels 2
Esquel 2
Forest City 2
Monte San Savino 2
Rome 2
San Fermo della Battaglia 2
Sesto Fiorentino 2
Amsterdam 1
Bolzano 1
Castellammare di Stabia 1
Córdoba 1
Fort Worth 1
London 1
Milan 1
Misterbianco 1
Perth 1
Springfield 1
Tokyo 1
Totale 985
Nome #
Il germoplasma autoctono dell olivo in Toscana 20
Zonazione olivicola e miglioramento della filiera oleicola del chianti classico 13
B-type cyclin modulation in response to carbon balance in callus of Populus alba 12
B-type cyclin modulation in response to carbon balance in callus of Populus alba 12
"Nuove metodologie di riutilizzo della sansa per applicazioni agricole 11
Carbon sequestration capacity and productivity responses of Mediterranean olive groves under future climates and management options 11
Managing of a traditional olive orchard by timesaving biennial pruning 11
Assessment of the Tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars 11
Assessing gas exchange, sap flow and water relations using tree canopy spectral reflectance indices in irrigated and rainfed Olea europaea L. 10
Integrating olive grove maintenance and energy biomass recovery with a single-pass pruning and harvesting machine 10
InnOVOlio - Innovazioni Olistiche per Valorizzare l'Olivicoltura da Olio. Processi e prodotti per accrescere la produttività dei frantoi, ridurre l'impatto ambientale, stimolare la valorizzazione dei residui - PROGETTO 10
Applicazione di un modello integrato per la stima dell'evapotraspirazione di piante d'olivo (Olea europea L.) 10
Presentazione risultati di prove sperimentali sull'impiego di aminoacidi nella fertilizzazione fogliare dell'olivo 10
UAV-based 3D models of olive tree crown volumes for above-ground biomass estimation 10
Active composition for the treatment of olive trees 10
Fatty acid and phenolic composition of monocultivar oils from the Tuscan olive germplasm: health quality assessment and classification 10
Gestione e valorizzazione energetica della biomassa legnosa 10
Trattamento e conservazione delle castagne fresche 10
Attività della sezione della banca regionale del germoplasma di Follonica - Azienda Agraria Sperimentale 10
Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana 10
Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect 9
L'Olivone di Montebenichi Il recupero, la salvaguardia e la valorizzazione della biodiversità olivicola in Valdambra 9
Kaolin-based particle film technology reduces plant stress affecting olive growth, yield and oil quality 9
Attività della sezione della banca regionale del germoplasma di Follonica - Azienda Agraria Sperimentale 9
Le collezioni del germoplasma vegetale toscano: olivo. 9
Multivariate analysis of the Tuscan olive germplasm 9
Distinct Tomato Cultivars Are Characterized by a Differential Pattern of Biochemical Responses to Drought Stress 9
Certificazione genetica dei lotti di piante di olivo in vivaio 9
Functional Molecules in Locally-Adapted Crops: The Case Study of Tomatoes, Onions, and Sweet Cherry Fruits From Tuscany in Italy 9
Studio di zonazione nella provincia di Sassari: le peculiarità del territorio e della cultivar Bosana 9
La micorrizazione migliora la crescita delle piante 9
Nuove metodologie di riutilizzo della sansa per applicazioni agricole 9
Risultati di prove sperimentali sull'impiego in olivicoltura del Cobre Nordox in comparazione ad altri formulati rameici 9
Olivicoltura italiana tra zero e quattro punto zero 9
Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC-MS 9
Controllo biologico delle infestanti: il pirodiserbo in impianti arboricoli , Trattamenti fogliari in arboricoltura: sistemi di irrorazione delle chiome a controllo elettronico 9
Le collezioni del germoplasma vegetale toscano. Specie frutticole, ornamentali e forestali.IVaLSA-CNR. Collezioni di germoplasma di ciliegio, cotogno, feijoa, kaki, melo nocciolo, olivo, pero, pesco, 9
Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva 9
Specialized olive orchard for timber production: cultivars, planting features and initial tree-growth 9
A Novel Correction Methodology to Improve the Performance of a Low-Cost Hyperspectral Portable Snapshot Camera 9
Poco ossigeno nel silo per conservare il frumento 9
Low-Cost Hyperspectral Imaging to Detect Drought Stress in High-Throughput Phenotyping 9
Poda 8
Agrobiotechnology Goes Wild: Ancient Local Varieties as Sources of Bioactives 8
Oli extravergini più equilibrati con la prefrangitura 8
Morpho-Physiological Responses of Three Italian Olive Tree (Olea europaea L.) Cultivars to Drought Stress 8
Proprietà organoelettriche di oli extravergini monovarietali prodotti con diversa velocità del frangitore meccanico 8
Effects of Drying Methods and Temperatures on the Quality of Chestnut Flours 8
Differences in wood properties of Picea abies L. Karst. in relation to site of provenance and population genetics 8
Esercitazione per il riconoscimento delle varietà in campo 8
Cantieri riuniti per recuperare i residui negli oliveti intensivi 8
Le varietà autoctone di olivo utilizzabili per l'ampliamento dell'offerta produttiva toscana 8
Filtrazione dell'olio extravergine d'oliva con filtri in polipropilene 8
Quali monovarietali per il futuro: Esame Organolettico e degustazione di oli Monovarietali autoctoni toscani 8
Evolution of Minor Polar Compounds and Antioxidant Capacity during Storage of Bottled Extra Virgin Olive Oil 8
Aspetti innovativi nell'impiego del cacao associato a prodotti tipici dell'agricoltura italiana 7
Ridurre i danni da occhio di pavone intervenendo per tempo 7
Cocoa Bar Antioxidant Profile Enrichment with Underutilized Apples Varieties 7
Olive Fruit Ripening Degree and Water Content Relationships with Phenolic Acids and Alcohols, Secoiridoids, Flavonoids and Pigments in Fruit and Oil 7
Chemical Profiling of Two Italian Olea europaea (L.) Varieties Subjected to UV-B Stress 7
Pasta Enriched with Carrot and Olive Leaf Flour Retains High Levels of Accessible Bioactives after In Vitro Digestion 7
Valorizzazione della castanicoltura dell'alta maremma: Ricerche eseguite, Sguardo verso il Futuro 7
Aspetti agronomici delle produzioni vegetali nel BASIQ 7
Expert Panel Assessment of 57 Monocultivar Olive Oils Produced from the Tuscan Germplasm 7
Direct and indirect ground estimation of leaf area index to support interpretation of NDVI data from satellite images in hedgerow olive orchards 7
Nutraceutical Characteristics of Ancient Malus x domestica Borkh. Fruits Recovered across Siena in Tuscany 7
Molecular cloning of Mannose 6-phosphate reductase and its developmental expression in celery 7
Integration of Ground and Multi-Resolution Satellite Data for Predicting theWater Balance of a Mediterranean Two-Layer Agro-Ecosystem 7
preliminary results of olive zoning study in the province of sassari: the peculiarities of cv Bosana oils in different growing areas 7
Caratterizzazione genetico-molecolare delle accessioni 7
A simple model simulating development and growth of an olive grove 7
Ancient Tomato (Solanum lycopersicum L.) Varieties of Tuscany Have High Contents of Bioactive Compounds 7
Production of Plant Secondary Metabolites: Examples, Tips and Suggestions for Biotechnologists 7
Nutraceutical profile of goji (Lycium barbarum L.) berries in relation to environmental conditions and harvesting period 7
A novel method for extravirgin olive oil filtration by filter bag 7
Analisi del profilo aromatico delle farine di castagna e relazioni con le proprietà sensoriali 7
Estimation of Actual Evapotranspiration in Fragmented Mediterranean Areas by the Spatio-Temporal Fusion of NDVI Data 7
Quantitative determination of selected volatile compounds in extravirgin olive oils from tuscan olive germoplasm by SPME/GC-MS 7
Una trincia imballatrice sia in campo sia in foresta 7
I prodotti della castagna: tecnologie e sicurezza per la trasformazione 7
Olive Varieties under UV-B Stress Show Distinct Responses in Terms of Antioxidant Machinery and Isoform/Activity of RubisCO 7
Response of Philaenus spumarius and Neophilaenus campestris to potential semiochemicals 6
Effects of Extra Virgin Olive Oil and Apples Enriched-Dark Chocolate on Endothelial Progenitor Cells in Patients with Cardiovascular Risk Factors: A Randomized Cross-Over Trial 6
Study of the combined effects of ripeness and production area on Bosana oil's quality 6
Alla scoperta degli oli monovarietali del germoplasma olivicolo toscano 6
Characterization of Violetto di Toscana, a typical Italian variety of artichoke (Cynara scolymus L.). 6
Assessing the Genetic Identity of Tuscan Sweet Chestnut (Castanea sativa Mill.) 6
Yield Mapping In Chickpea Adopting A 3D Machine Vision Approach. Yield Mapping in Chickpea Adopting A 3D Machine Vision Approach 6
Metodi di controllo a garanzia dell'autenticità dei Ricciarelli IGP 6
Remotely Sensed Vegetation Indices to Discriminate Field-Grown Olive Cultivars 6
Pruning and training systems for modern olive growing 6
Profili sensoriali e accettabilità da parte dei consumatori di prodotti innovativi a base di cacao 6
Utilizzazione dell'olivo in impianti specializzati indirizzati alla produzione di legname di qualità 6
Realizzazione di una scheda di valutazione sensoriale per la farina di castagne 6
Risultati del Progetto CISIA nella Provincia di Sassari 6
Spittlebug invisibility cloak: experimental tests on the antipredatory effect of the froth of Philaenus spumarius 6
L oliveto: sistemi di allevamento e potatura 6
Molecular investigation of Tuscan sweet cherries sampled over three years: gene expression analysis coupled to metabolomics and proteomics 6
Morpho-physiological classification of italian tomato cultivars (Solanum lycopersicum l.) according to drought tolerance during vegetative and reproductive growth 6
Attractiveness of different colored sticky traps for spittlebug vectors of Xylella fastidiosa 6
Totale 819
Categoria #
all - tutte 5.584
article - articoli 2.379
book - libri 140
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 412
Totale 8.515


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202458 0 0 0 0 0 0 0 0 7 2 41 8
2024/20251.129 10 15 236 138 575 155 0 0 0 0 0 0
Totale 1.187