PALUMBO, MICHELA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 144
EU - Europa 126
AS - Asia 97
AF - Africa 7
OC - Oceania 2
SA - Sud America 1
Totale 377
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 144
IT - Italia 96
SG - Singapore 89
FI - Finlandia 16
FR - Francia 10
ZA - Sudafrica 7
CN - Cina 4
DE - Germania 4
IN - India 3
AU - Australia 2
BR - Brasile 1
KR - Corea 1
Totale 377
Città #
Santa Clara 120
Singapore 76
Bari 20
Bitonto 17
Helsinki 16
Naples 9
Johannesburg 7
Falkenstein 4
Fisciano 3
Hyderabad 3
Noicattaro 3
North Charleston 3
Marigliano 2
Messina 2
Pagani 2
Sydney 2
Toulouse 2
Ashburn 1
Guangzhou 1
La Souterraine 1
Noci 1
Porto Alegre 1
Putignano 1
Seattle 1
Seoul 1
Taranto 1
Totale 300
Nome #
Reduced Fertilization to Improve Sustainable Use of Resources and Preserve Postharvest Quality of Fresh-Cut Wild Rocket (Diplotaxis tenuifolia L.) in Soil-Bound and Soilless Cultivation 34
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 30
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes 19
Establishment of the ITEM culture collection backup and development of the related disaster recovery plan 19
Qualitative and biochemical characteristics of pomegranate fruit grown using reclaimed water and low input fertigation treatments at harvest and during storage 16
A novel random forest-based approach for the non-destructive and explainable estimation of ammonia and chlorophyll in fresh-cut rocket leaves 15
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries 15
Ready-to-use broccoli raab (Brassica rapa L. subsp. sylvestris) quality and volatilome as affected by packaging 15
Volatile Metabolites to Assess the Onset of Chilling Injury in Fresh-Cut Nectarines 12
Evaluation of postharvest quality of PDO ‘Citron Santa Maria del Cedro’ under different storage condition and its valorisation in the fresh-cut market 12
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari 12
Effect of red thyme oil (Thymus vulgaris L.) vapours on fungal decay, quality parameters and shelf-life of oranges during cold storage 12
Machine learning for the identification of colour cues to estimate quality parameters of rocket leaves 11
Profiles of Volatile and Phenolic Compounds as Markers of Ripening Stage in Candonga Strawberries 11
null 11
Untargeted volatolomic approach for the identification of sensory quality markers of fresh-cut iceberg lettuce stored in modified atmosphere packaging 11
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine V SAL 10
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. III SAL 10
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari. Futuro e sostenibilità nel packaging alimentare 10
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. V SAL 9
Non-destructive and contactless estimation of chlorophyll and ammonia contents in packaged fresh-cut rocket leaves by a Computer Vision System 9
Sustaining lowimpact practices in horticulture through nondestructive approach to provide more information on fresh produce history and quality: the SUS&LOW project 9
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine II SAL 9
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine - IV SAL 8
Modified atmosphere packaging to improve the shelf-life of Goji berries during cold storage 8
Computer vision system based on conventional imaging for non-destructively evaluating quality attributes in fresh and packaged fruit and vegetables 8
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine - III SAL 8
Emerging Postharvest Technologies to Enhance the Shelf-Life of Fruit and Vegetables: An Overview 8
Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging 8
Image analysis to predict the maturity index of strawberries 7
Combined Effect of Dipping in Oxalic or in Citric Acid and Low O2 Modified Atmosphere, to Preserve the Quality of Fresh-Cut Lettuce during Storage 7
Self-Configuring CVS to Discriminate Rocket Leaves According to Cultivation Practices and to Correctly Attribute Visual Quality Level 7
null 7
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. II SAL 7
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. IV SAL 7
Sensor-Based Irrigation Reduces Water Consumption without Compromising Yield and Postharvest Quality of Soilless Green Bean 6
Rapid and Non-Destructive Techniques for the Discrimination of Ripening Stages in Candonga Strawberries 6
High CO2 short-term treatment to preserve quality of artichoke heads during cold storage 6
Antimicrobial activity of the citron essential oils against microbial pathogens contaminating fresh cut products 5
USE OF ACTIVE PACKAGING FILLED WITH ANION SALICYLATE TO PRESERVE THE SHELF-LIFE OF SEEDLESS TABLE GRAPE 4
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE CITRON ESSENTIAL OILS AGAINST MICROBIAL PATHOGENS CONTAMINATING FRESH-CUT PRODUCTS 4
Valutazione della shelf life di ortofrutta in packaging innovativi - Convenzione CARTARREDO 3
Rapporto tecnico finale Progetto Naturagri 3
Exploitation and valorisation of the PDO Citron ‘Santa Maria del Cedro’ in the fresh-cut market 1
Totale 449
Categoria #
all - tutte 1.476
article - articoli 906
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.382


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202460 0 0 0 0 0 0 0 0 12 25 23 0
2024/2025389 18 21 80 31 125 114 0 0 0 0 0 0
Totale 449