PELLICANO, MARIO PAOLO

PELLICANO, MARIO PAOLO  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

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Volatile, quality and olfactory profiles of fresh-cut polignano carrots stored in air or in passive modified atmospheres 1-gen-2021 Cozzolino, R.; De Giulio, B.; Pellicano, M. P.; Pace, B.; Capotorto, I.; Martignetti, A.; D'Agresti, M.; Laurino, C.; Cefola, M.
Comparative analysis of volatile metabolites, quality and sensory attributes of Actinidia chinensis fruit 1-gen-2020 Cozzolino, R; De Giulio, B; Petriccione, M; Martignetti, A; Malorni, L; Zampella, L; Laurino, C; Pellicano, Mp
Production of low-calorie apricot nectar sweetened with stevia: Impact on qualitative, sensory, and nutritional profiles 1-gen-2020 Reale, Anna; DI RENZO, Tiziana; Russo, Antonio; Niro, Serena; Ottombrino, Antonio; Pellicano, MARIO PAOLO
Bread chemical and nutritional characteristics as influenced by food grade sea water 1-gen-2019 Barbarisi, Costantina; De Vito, Valentina; Pellicano, MARIO PAOLO; Boscaino, Floriana; Balsamo, Silvia; Laurino, Carmine; Sorrentino, Giuseppe; Volpe, MARIA GRAZIA
Volatile metabolites, quality and sensory parameters of "Ferrovia" sweet cherry cold stored in air or packed in high Co2 modified atmospheres 1-gen-2019 Cozzolino, R; Martignetti, A; Cefola, M; Pace, B; Capotorto, I; DE GIULIO, Beatrice; Montemurro, N; Pellicano, Mp
Quality, sensory and volatile profiles of fresh-cut big top nectarines cold stored in air or modified atmosphere packaging 1-gen-2018 Cozzolino R; Cefola M; Pace B; Malorni L; Martignetti A; Montemurro N; Pellicano MP;
Characterisation of volatile profile and sensory analysis of fresh-cut "Radicchio di Chioggia" stored in air or modified atmosphere 1-gen-2015 Cozzolino, R; Martignetti, A; Pellicano, Mp; Stocchero, M; Cefola, M; Pace, B; De Giulio, B
Sensory evaluation of different "caciocavallo" typical cheeses. 1-gen-2014 Cammarota, G; Laurino, C; Pellicano, Mp
CARATTERISTICHE SENSORIALI DELL'UVA ITALIA CONSERVATA IN ATMOSFERA MODIFICATA 1-gen-2012 G. CAMMAROTA; C. LAURINO; L. CIPRIANO; M.P. PELLICANO
CARATTERIZZAZIONE SENSORIALE DI DIVERSE TIPOLOGIE DI CACIOCAVALLO 1-gen-2012 Pellicano, Mp; Laurino, C; Cammarota, G
CARATTERISTICHE SENSORIALI DELL UVA ITALIA, DELL UVA RED GLOBE E DELLE PESCHE NETTARINE CONSERVATE IN ATMOSFERA MODIFICATA 1-gen-2011 P PELLICANO, M; Cipriano, L; Laurino, C; Canonico, F; Cammarota, G
Profilo sensoriale ed accettabilita' del salame tipo Napoli privo di additivi chimici. 1-gen-2011 Pellicano MP; Laurino C; A Sada; Cammarota G
Analisi Sensoriale di Salame Trattato con Estratti Vegetali 1-gen-2010 Pellicano, Mp; Laurino, C; Sada, A; Cammarota, G
Analisi sensoriale di salame trattato con estratti vegetali 1-gen-2010 Pellicano, M; Laurino, C; Sada, A; Cammarota, G
Cosa mangiano i bambini? Risultati di un'indagine CNR 1-gen-2010 Cammarota, G; Graziani, Mp; Pellicano, Mp
Applicazione dell'Analisi Descrittiva Quantitativa a tre vini vini bianchi tipici della Campania. 1-gen-2009 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Sensory properties and consumers acceptability of oils 1-gen-2009 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Graziani, Mp; Aparicio, R
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina 1-gen-2008 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina 1-gen-2008 Pellicano, Mp; Cammarota, G; Laurino, C; Graziani, Mp
Assessment of the organoleptic properties of rapeseed oil and its acceptability by European consumers. 1-gen-2008 Mario Paolo Pellicano; Maria Paola Graziani; Bertrand Matthaus