GONNELLA, MARIA
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 131
NA - Nord America 45
EU - Europa 24
OC - Oceania 2
Totale 202
Nazione #
SG - Singapore 111
US - Stati Uniti d'America 45
IT - Italia 24
CN - Cina 10
KR - Corea 10
NZ - Nuova Zelanda 2
Totale 202
Città #
Singapore 86
Santa Clara 14
Seoul 10
Bitonto 7
Guangzhou 4
Boardman 3
Nelson 2
Rome 2
Totale 128
Nome #
Sensor-Based Fertigation Management Enhances Resource Utilization and Crop Performance in Soilless Strawberry Cultivation 8
Ottimizzazione delle produzioni vegetali con sistemi di coltivazione senza suolo in una serra coperta con pannelli fotovoltaici "semitrasparenti" 8
Phytochemicals in Asteraceae leafy vegetables 6
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione sesto SAL 5
ADDRESSING THE BITTER TRAIT IN CHICORY "PUNTARELLE": DEVELOPMENT OF TRANSCRIPTIONAL AND SNP MARKERS WITHIN THE SESQUITERPENE PATHWAY 5
Iodine Biofortification of Four Brassica Genotypes is Effective Already at Low Rates of Potassium Iodate 4
Antioxidant properties of minimally processed endives and escaroles vary as influenced by the cultivation site, cultivar and storage time 4
Barattiere: An Italian Local Variety of Cucumis melo L. with Quality Traits between Melon and Cucumber 4
Influence of soil and soilless agricultural growing system on postharvest quality of three ready-to-use multi-leaf lettuce cultivars 4
Ethnobotany, Nutritional Traits, and Healthy Properties of Some Halophytes Used as Greens in the Mediterranean Basin 4
The Chloroplast Genome of Endive (Cichorium endivia L.): Cultivar Structural Variants and Transcriptome Responses to Stress Due to Rain Extreme Events 4
Insights into the Sesquiterpenoid Pathway by Metabolic Profiling and De novo Transcriptome Assembly of Stem-Chicory (Cichorium intybus Cultigroup "Catalogna") 4
Effects of ammonium and nitrate nutrition on yield and quality in endive. 4
Quality and Nutritional Evaluation of Regina Tomato, a Traditional Long-Storage Landrace of Puglia (Southern Italy) 3
Accumulo di nitrato nelle insalate 3
Enhancing the nutritional value of Portulaca oleracea L. by using soilless agronomic biofortification with zinc 3
Research on Moringa (Moringa oleifera Lam.) in Africa 3
Conservation and Promotion of Neglected and Underutilized Crop Species in West Africa: Policy and Governance 3
PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.) 3
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione quinto SAL 3
Valorizzazione e tracciabilità della biodiversità di "puntarelle" (Cichorium intybus, gruppo Catalogna) mediante approcci omici integrati 3
Mapping Research on Bambara Groundnut (Vigna subterranea (L.) Verdc.) in Africa: Bibliometric, Geographical, and Topical Perspectives 3
The Mediterranean diet between traditional foods and human health through culinary examples 3
VALORISATION AND TRACEABILITY OF MADE IN ITALY PRODUCTS: TRANSCRIPTOME ASSEMBLY AND MARKER DEVELOPMENT OF 'PUNTARELLE' - CHICORY STEMS. 3
Biodiversity of Vegetable Crops, A Living Heritage 3
Transcriptome driven characterization of curly- and smooth-leafed endives reveals molecular differences in the sesquiterpenoid pathway 3
Lattuga 3
Caractérisation des chaînes de valeur et des marchés des cultures négligées et sous-utilisées à l’Ouest du Niger: cas de patate douce, manioc, moringa, gombo, oseille et voandzou 3
INTEGRATED "OMICS" OF LEAF ENDIVES STRESSED BY DOWNPOURINDUCED WATERLOG REVEAL INSIGHTS IN NUTRIENT VARIATION AND MOLECULAR ASPECTS OF KESTOSE AND INULIN PATHWAY. 3
Efficacy of Combined Sous Vide-Microwave Cooking for Foodborne Pathogen Inactivation in Ready-to-Eat Chicory Stems 3
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione OR 2: Screening di specie e varietà ottimali per la trasformazione. Primo SAL 3
Morphological and Chemical Profile of Three Tomato (Solanum lycopersicum L.) Landraces of A Semi-Arid Mediterranean Environment 3
INSIGHTS INTO SUGAR AND AMINO ACID PATHWAYS OF CHICORY - STEM VEGETABLES BY METABOLOMIC AND RNA SEQUENCING INTEGRATED ANALYSIS 3
Leaf nutrient content and transcriptomic analyses of endive (Cichorium endivia) stressed by downpour-induced waterlog reveal a gene network regulating kestose and inulin contents 3
Simple and accurate allometric model for leaf area estimation in Vitis vinifera L. genotypes 3
Quality Evaluation of Wild and Cultivated Asparagus: A Comparison between Raw and Steamed Spears 2
CARATTERIZZAZIONE DI POPOLAZIONI LOCALI DI CATALOGNA PUNTARELLE (CHICORIUM INTYBUS L.) E ATTITUDINE ALLA TRASFORMAZIONE IN PRODOTTI PRONTI AL CONSUMO 2
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione Primo SAL (Stato Avanzamento Lavori) 2
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione terzo SAL 2
Sea fennel (Crithmum maritimum L.): from underutilized crop to new dried product for food use 2
Comparison between nitrate and ammonium nutrition in fennel, celery, and Swiss chard 2
Production and nitrate content in lambs lettuce grown in floating system 2
Assessment of Ionic Interferences to Nitrate and Potassium Analyses with Ion-selective Electrodes 2
Nutritive Parameters and Antioxidant Quality of Minimally Processed "Cime di Rapa" (Brassica rapa subsp. sylvestris) Vary as Influenced by Genotype and Storage Time 2
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione quarto SAL. 2
Ways of reducing rocket salad nitrate content 2
La valerianella, una nuova coltura per i prodotti di IV gamma 2
Quality and Safety of Ready-to-Eat Golden Thistle (Scolymus hispanicus L.): A New Product for Traditional Italian Dishes 2
The Evolution of Soilless Systems towards Ecological Sustainability in the Perspective of a Circular Economy. Is It Really the Opposite of Organic Agriculture? 2
NMR metabolic profiling to characterise nutritional properties of the Apulian "puntarelle" (Cichorium intybus subgroup Catalogna). 2
Effect of different nitrogen fertilizer applications on growth, yield, and quality of two type of lettuce 2
Qualità nutrizionale e merceologica: due aspetti fondamentali per la valorizzazione commerciale della patata precoce italiana. 2
Tuber quality and nutritional components of three early potato varieties subjected to chemical haulm desiccation 2
Azort: le attività di ricerca per razionalizzare la concimazione azotata di lattuga e pomodoro 2
Report attività 2020 progetto "Cambiamenti Climatici" (Fondo ordinario per gli enti e le istituzioni di ricerca FOE-2019, DTA.AD003.474) 2
Sulla coltivazione di una specie spontanea in ambiente protetto: il caso della portulaca 2
La patata primaticcia per il mercato di domani. 2
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione Secondo SAL (Stato Avanzamento Lavori) 2
Tecniche per ridurre il contenuto di nitrato in ortaggi da foglia. 2
THE ITALIAN CISIA PROJECT: TARGETING THE BRASSINESTOROID PATHWAY IN CICHORIUM SPP. 2
Ottimizzazione delle produzioni vegetali con sistemi di coltivazione senza suolo in una serra coperta con pannelli fotovoltaici "semitrasparenti" 2
Effetto su patata primaticcia del disseccamento chimico 2
The Mediterranean diet between traditional foods and human health: the culinary example of Puglia (Southern Italy) 1
Made in Italy Agroalimentare. Acqua, sole e l orto sul balcone: La produzione idroponica di ortaggi da foglia. 1
BiodiverSO: A Case Study of Integrated Project to Preserve the Biodiversity of Vegetable Crops in Puglia (Southern Italy) 1
SOILLESS GO - "Sostenibilità ambientale, Innovazioni di processo e di prodotto per la competitività deLLE coltivazioni Senza suolo in Puglia - Gruppo Operativo". Relazione intermedia - II SAL 1
Finocchio 1
Developing a fast and accurate model to estimate allometrically the total shoot leaf area in grapevines 1
Valutazione Qualitativa e Nutrizionale del Pomodoro Regina, una Varietà Locale Pugliese 1
Ortaggi da foglia arricchiti in floating system 1
Caratterizzazione di popolazioni locali di catalogna puntarelle (Cichorium intybus L.) e attitudine alla trasformazione in prodotti pronti al consumo. 1
Relazione OR 2: Screening di specie e varietà ottimali per la trasformazione. Sesto SAL 1
Quality assessment of ready-to-eat asparagus spears as affected by conventional and sous-vide cooking methods 1
Agronomic, physiological and quality response of romaine and red oak-leaf lettuce to nitrogen input 1
Biodiversity of Vegetable Crops, A Living Heritage 1
Comparison of two jam making methods to preserve the quality of colored carrots 1
Progetto Azort "La concimazione azotata degli ortaggi". Relazione III anno. 1
Nitrogen fertilization of new cultivars of lettuce 1
NMR metabolic profiling to characterise nutritional properties of the Apulian "puntarelle" (Cichorium intybus subgroup Catalogna) 1
Contribution of leafy vegetables to dietary nitrate intake and regulations. 1
L'innesto erbaceo migliora la risposta del pomodoro all'eccesso di boro 1
Caratterizzazione e valorizzazione di due tipici ortaggi pugliesi. 1
Nitrogen use efficiency, yield and quality response of lettuce crop to nitrogen in 1
Yield and quality of greenhouse multi-leaf lettuce cultivars grown in soil and soilless culture under Mediterranean conditions 1
Yield and quality of lettuce grown in floating system using different sowing density and plant spatial arrangements. 1
Qualità nutrizionale e merceologica: due aspetti fondamentali per la valorizzazione commerciale della patata precoce italiana. 1
Production and nitrate content in lamb s lettuce grown in floating system. 1
La portulaca: da pianta infestante ad alimento funzionale? 1
Effetti del substrato di Posidonia oceanica (L.) Del. su pomodoro allevato senza suolo 1
Tecniche di concimazione 1
Relazione OR 2: Screening di specie e varietà ottimali per la trasformazione. Quinto SAL 1
Effetti del substrato di posidonia oceanica (l.) del. su pomodoro allevato senza suolo 1
Effetti del substrato di posidonia oceanica (l.) del. su pomodoro allevato senza suolo 1
Response of Cherry Tomato to the Electrical Conductivity of the Nutrient Solution. 1
Valorizzazione di una specie spontanea mediterranea: il finocchio marino come nuovo prodotto per usi alimentari. 1
Yield and quality of lettuce grown in floating system using different sowing density and plant spatial arrangements 1
Orticoltura (a cura di Santamaria P., Serio F.), 199-213 1
Risonanza magnetica nucleare per la caratterizzazione della cicoria catalogna (Cichorium intybus L. gruppo Catalogna) 1
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