SORRENTINO, ALIDA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 352
AS - Asia 176
EU - Europa 74
AF - Africa 3
SA - Sud America 1
Totale 606
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 351
SG - Singapore 150
IT - Italia 37
FI - Finlandia 12
CN - Cina 11
LT - Lituania 5
NL - Olanda 4
GB - Regno Unito 3
KR - Corea 3
AT - Austria 2
AZ - Azerbaigian 2
BE - Belgio 2
DE - Germania 2
FR - Francia 2
HK - Hong Kong 2
IE - Irlanda 2
ZA - Sudafrica 2
AL - Albania 1
BD - Bangladesh 1
BO - Bolivia 1
CA - Canada 1
EG - Egitto 1
GE - Georgia 1
JO - Giordania 1
KG - Kirghizistan 1
LU - Lussemburgo 1
PK - Pakistan 1
RU - Federazione Russa 1
SA - Arabia Saudita 1
TR - Turchia 1
TW - Taiwan 1
Totale 606
Città #
Santa Clara 275
Singapore 95
Avellino 12
Helsinki 12
Naples 10
Marigliano 8
Guangzhou 6
Los Angeles 4
Seoul 3
Ashburn 2
Baku 2
Brussels 2
Città Sant'Angelo 2
Dublin 2
Hong Kong 2
Johannesburg 2
London 2
North Charleston 2
Vienna 2
Amman 1
Amsterdam 1
Bishkek 1
Cairo 1
Dhaka 1
Falkenstein 1
Islamabad 1
La Paz 1
Luxembourg 1
Newark 1
Phoenix 1
Riyadh 1
Tbilisi 1
Tirana 1
Toronto 1
Totale 460
Nome #
Non-Conventional Yeasts from Mozzarella Cheese Whey and Artisanal Sourdoughs: Leavening Capacity and Impact on Bread Sensory Profile 32
Catalogue of surface proteins of Lactiplantibacillus plantarum strains of dairy and vegetable niches 29
Active Edible Polysaccharide-Based Coating for Preservation of Fresh Figs (Ficus carica L.) 22
Proteomics for depicting the secreted protein patterns of Lactiplantibacillus plantarum strains isolated from different food matrices 18
Physicochemical characterization of a functional chestnut sweet cream enriched with carotenoids and fiber 15
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione IV SAL. 14
Utilizzo di lieviti non-Saccharomyces per la produzione di impasti per prodotti da forno 14
Utilizzo di agenti bioconservanti innovativi nell'industria alimentare 14
Selection of Non-Saccharomyces Wine Yeasts for the Production of Leavened Doughs 13
Lactobacillus acidophilus-Rutin Interplay Investigated by Proteomics 13
Chemical, Volatile Profile and Shelf Life of Muffin Enriched with Supplementation Chestnut Cream 13
Proteomic analysis of exoproteins expressed by enterotoxigenic Staphylococcus aureus strains 13
Valutazione della qualità percepita dal consumatore mediante analisi sensoriale 12
Coupling Immunomagnetic Separation on Magnetic Beads with MALDI-TOF Mass Spectrometry for the Detection of Staphylococcal Enterotoxin B 12
Analisi dell'Immagine di Pani Prodotti con Differenti Starter Microbici e Tecnologie di Cottura 12
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione III SAL. 11
CHEMICAL-NUTRITIONAL COMPOSITION, MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND VOLATILE COMPOUND CONTENT OF FOSSA CHEESE RIPENED IN DIFFERENT PITS 11
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione I-II SAL. 11
Studying probiotics - polyphenols interplay by proteomics 11
Proteomics for the elucidation of cold adaptation mechanisms in Listeria monocytogenes. 11
Active edible coating effectiveness in shelf-life enhancement of trout (Oncorhynchusmykiss) fillets 11
Nuove colture starter per il pane della tradizione 10
Selezione di lieviti autoctoni da uve e cantine irpine per la vinificazione di vino Aglianico 10
Identificazione di batteri patogeni in matrici alimentari mediante analisi MALDI-TOF-MS di cellule batteriche intatte 9
La spettrometria di massa per la qualita' totale dei prodotti alimentari 9
Confronto fra metodologie di confezionamento di patate di IV gamma 9
Impact of Saccharomyces cerevisiae and Metschnikowia fructicola autochthonous mixed starter on Aglianico wine volatile compounds 9
A comprehensive study of the extracellular proteins of different strains of Staphylococcus aureus 8
Effects of fermentation and rye flour on microstructure and volatile compounds of chestnut flour based sourdoughs 8
Identification of staphylococcal exoproteins by two dimensional gel electrophoresis and mass spectrometry 8
Natural Polysaccharide-Based Gels for Dairy Food Preservation 8
Innovative Polyamide based Packaging of fresh meat 8
Effectiveness of vacuum devices for home storage of rainbow trouts from game fishing lakes 8
Evolution of Polyphenols, Volatile Aroma Compounds and Natural Yeast Flora of Coda di Volpe White Grape 8
EVALUATION OF AUTOCHTHONOUS SELECTED YEASTS FROM GRAPES AND CELLAR IN WINEMAKING OF AGLIANICO VINE 8
Analisi dell'Immagine di Pani Prodotti con Differenti Starter Microbici e Tecnologie di Cottura 8
Identification of staphylococcal exoproteins by two-dimensional gel electrophoresis and mass spectrometry 8
Rapid discrimination of pathogens in food matrices by MALDI-TOF-MS 8
MALDI-TOF mass spectrometry for the discrimination of foodborne microorganisms 7
Comparison the quality of rainbow trouts from sport fishing lakes 7
Intact bacterial cell mass spectrometry for the discrimination of foodborne pathogens. 7
Confronto fra metodologie di confezionamento di patate di IV gamma. 7
Immune-modulating effects in mouse dendritic cells of lactobacilli and bifidobacteria isolated from individuals following omnivorous, vegetarian and vegan diets 7
Proteomics for the Elucidation of Cold Adaptation Mechanisms in Listeria monocytogenes 7
Valutazione della "qualità percepita" dal consumatore mediante analisi sensoriale 7
Analisi digitale dell' immagine di pani prodotti con differenti starter microbici e tecnologie di cottura 7
Influenza dell'alginato immobilizzante sulla vitalità e sul metabolismo di batteri lattici 7
Pathogenic Role of Associated Adherent-Invasive Escherichia coli in Crohn's Disease 6
Valutazione della qualità del prodotto percepita dal consumatore mediante analisi sensoriale 6
Purification and characterization of a beta- glucosidase by a Hanseniaspora guillermondii strain isolated from Fiano grape 6
Studio della biodiversità microbica in vitigni campani per il miglioramento della produzione di vini tipici. 6
MALDI-TOF Mass Spectrometry for rapid identification of intact microorganisms of relevant interest in food science 6
Short communication: Technological and genotypic comparison between Streptococcus macedonicus and Streptococcus thermophilus strains coming from the same dairy environment 6
Role of Adherent-Invasive Escherichia coli in Crohn's Disease 6
Autochthonous Fermentation Starters for the Production of Aglianico Wines 5
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses manufactured from raw milk. 5
Isolamento e caratterizzazione di lieviti da vitigni autoctoni irpini (Aglianico e Fiano) per la realizzazione di nuove colture starter 5
Biotrasformation of piceid to resveratrol by a beta-glucosidase from Rhodotorula spp. 5
Study of epiphytic microflora of Aglianico and Fiano Irpinian grape-vines 5
Studio della biodiversità microbica in vitigni campani per il miglioramento della produzione dei vini tipici 5
Evaluation of autochthonous selected yeasts from grapes and cellar in winemaking of aglianico vine 5
Innovative Packaging for Minimally Processed Fruits 4
A novel beta-glucosidase from Rhodotorula sp. of oenological origin 4
Characterization of Free Volatile Compounds in Fiano Wine Produced by Different Selected Autochthonous Yeasts 4
Aglianico and Fiano wines obtained with an autochthonous non-Saccharomyces yeast. 4
Characterization of volatile fraction of typical Irpinian wines fermented with a new starter yeast 4
Identificazione di batteri mediante Spettrometria di Massa MALDI-TOF: Strategie di molecular profiling 4
Studio della biodiversità microbica in vitigni campani per il miglioramento della produzione dei vini tipici 4
Characterization of the volatile fraction of Aglianico and Fiano wines obtained with an autochthonous non-Saccharomyces yeast. 4
Biotransformation of piceid to resveratrol by a ?-glucosidase from Rhodotorula spp 4
Biodiversità microbica in impasti acidi molisani 3
Volatile compounds and bacterial community dynamics of chestnut-flour-based sourdoughs 3
Nuovi sistemi di imballaggio relativi alla conservazione della mozzarella 3
Miglioramento della shelf life di filetti di trota (Oncorhynchus mykiss) mediante impiego di coating edibili attivi 3
In vitro studies on some probiotic properties of immobilsed lactic acid bacteria after freezing and freeze-drying 3
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of the ripening 2
In vitro studies on some probiotic properties of immobilised lactic acid bacteria after freezing and freeze-drying 2
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese 2
Innovative packaging for minimally processed fruits (p n/a) 2
Application of mass spectrometry in the control of food safety: Enterotoxins of Staphylococcus aureus 2
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