PELLICANO, MARIO PAOLO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 392
AS - Asia 141
EU - Europa 40
AF - Africa 5
Totale 578
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 392
SG - Singapore 130
IT - Italia 24
CN - Cina 10
FI - Finlandia 7
DZ - Algeria 4
IE - Irlanda 3
DE - Germania 2
FR - Francia 1
GB - Regno Unito 1
KR - Corea 1
NL - Olanda 1
RO - Romania 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 578
Città #
Santa Clara 357
Singapore 61
Rome 8
Helsinki 7
Dublin 3
Bitonto 2
Catania 2
Naples 2
Adelfia 1
Ashburn 1
Falkenstein 1
Frankfurt am Main 1
Guangzhou 1
Johannesburg 1
Milan 1
Seattle 1
Seoul 1
Timișoara 1
Totale 452
Nome #
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina. 18
Sensory evaluation of different "caciocavallo" typical cheeses. 18
Volatile, quality and olfactory profiles of fresh-cut polignano carrots stored in air or in passive modified atmospheres 18
CARATTERISTICHE SENSORIALI DELL'UVA ITALIA CONSERVATA IN ATMOSFERA MODIFICATA 13
Valutazione sensoriale da parte del consumatore di campioni di castagne conservate in sciroppo. 12
Caratterizzazione sensoriale della carne bufalina e fattori che incidono sui consumatori 12
Profilo sensoriale ed accettabilita' del salame tipo Napoli privo di additivi chimici. 12
Cosa mangiano i bambini? Risultati di un'indagine CNR 12
Gender differences in the eating behaviour of Italian schoolchildren 11
Production of low-calorie apricot nectar sweetened with stevia: Impact on qualitative, sensory, and nutritional profiles 11
Caratterizzazione sensoriale della carne bufalina e fattori che incidono sui consumi. 11
Sensory properties and consumers acceptability of oils 11
Applicazione dell'Analisi Descrittiva Quantitativa a tre vini vini bianchi tipici della Campania. 11
Comparative analysis of volatile metabolites, quality and sensory attributes of Actinidia chinensis fruit 11
CARATTERIZZAZIONE SENSORIALE DI DIVERSE TIPOLOGIE DI CACIOCAVALLO 11
Assessment of the organoleptic properties of rice bran oil and its acceptability by European consumers. 11
Assessment of the organoleptic properties of rapeseed oil and its acceptability by European consumers. 10
Bread chemical and nutritional characteristics as influenced by food grade sea water 10
Profilo sensoriale della carne bufalina e motivazioni al consumo. 10
CARATTERISTICHE SENSORIALI DELL UVA ITALIA, DELL UVA RED GLOBE E DELLE PESCHE NETTARINE CONSERVATE IN ATMOSFERA MODIFICATA 10
Indagine sulle abitudini alimentari di bambini in età scolare. 9
Evaluation of the sensory qualities of Buffalo meat and identification of choice factors. 9
Valutazione sensoriale da parte dei consumatori di campioni di castagne conservate in sciroppo 9
Sensory evaluation by panel test and consumers acceptability 9
Quantitative descriptive sensory analysis of buffalo meat from animals fed with a diet containing different amounts of vitamin E. 9
Quantitative descriptive sensory analysis of buffalo meat from animals fed with a diet containing different amounts of vitamin E. 9
Assessment of the organoleptic properties of virgin olive oil and its acceptability by European consumers. 9
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina 9
Volatile metabolites, quality and sensory parameters of "Ferrovia" sweet cherry cold stored in air or packed in high Co2 modified atmospheres 9
Quality, sensory and volatile profiles of fresh-cut big top nectarines cold stored in air or modified atmosphere packaging 9
Characterisation of volatile profile and sensory analysis of fresh-cut "Radicchio di Chioggia" stored in air or modified atmosphere 9
Analisi Sensoriale di Salame Trattato con Estratti Vegetali 9
Acute lesions of the ventromedial hypothalamus reduce sympathetic activation and thermogenic changes induced by PGE1 8
Analisi descrittiva quantitativa delle caratteristiche sensoriali del Fiano di Avellino, Greco di Tufo e Falanghina 8
Assessment of the organoleptic properties of corn oil and its acceptability by European consumers. 8
Analisi sensoriale di salame trattato con estratti vegetali 8
Assessment of the organoleptic properties of peanut oil and its acceptability by European consumers. 8
Valutazione oggettiva e quantitativa della preferenza per uno specifico alimento con l'applicazione di una metodologia innovativa 8
Differential distribution, affinity and plasticity of dopamine D-1 and D-2 receptors in the target sites of the mesolimbic system in an animal model of ADHD 7
Modelli genetici per lo studio della plasticita' comportamentale 7
Valutazione della "qualità attesa" ed analisi del comportamento del consumatore 7
Tecnologie di trasformazione e di cottura del prodotto da forno: valutazione della qualità del prodotto finito 7
Differential alcohol drinking behaviour and dependence in the Naples Low- and High-Excitability rat lines. 7
Prima colazione e fuori pasto di bambini in età scolare, e valutazione sensoriale della preferenza di alimenti dolci. 6
Valutazione della qualità percepita dal consumatore mediante analisi sensoriale 6
Thermogenic changes following frontal neocortex stimulation 6
Valutazione della qualità del prodotto percepita dal consumatore mediante analisi sensoriale 6
Dextromethorphan and neuromodulation: old drug coughs up new activities 6
NMDA receptors modulate long-term habituation to spatial novelty: dose- and genotype-dependent differential effects of post-trial MK-801 and CPP in rats 6
Lysine acetylsalycilate modifies aphagia and thermogenic changes induced by lateral hypothalamic lesion 6
Ethanol addiction behavior in the Naples High and Low-Excitability rat lines 6
Heat production and motor deficit in rats lesioned in globus pallidus, entopeduncular nucleus and lateral hypothalamus 6
Assessment of the organoleptic properties of soybean oil and its acceptability by European consumers. 6
Genotype-dependent behavioral effects of alcohol in the Naples rat lines 6
L-Threonine injection into PPC modifies food intake, lateral hypothalamic activity, and sympathetic discharge. 6
Cortical control of thermogenesis induced by lateral hypothalamic lesion and overeating. 6
Distribuzione autoradiografica dei recettori per il glutammato nel cervello di ratti NLE ed NHE, modello per lo studio di funzioni ippocampali 6
Lack of diet induced thermogenesis following lesions of paraventricular nucleus in rats 6
Postprandial thermogenesis and conditioned taste aversion or preference 6
Autoradiographic localization of 3H-dextromethorphan binding sites differs from NMDA 6
Valutazione della "qualità percepita" dal consumatore mediante analisi sensoriale 6
Immediate early genes and brain DNA remodeling in the Naples High and Low Excitability rat lines following exposure to a spatial novelty 6
Breakfast food preferences in school children. 6
NMDA and non.NMDA sensitive L-3H-glutamate receptor binding in the brain of the Naples high- and low-excitability rats: an autoradiographic study 6
Nitric oxide and long term habituation to novelty in the rat 6
Distributed changes in c-Fos and c-Jun immunoreactivity in the rat brain associated with arousal and habituation to novelty 6
Evidence for and against the Naples high- and low-excitability rats as genetic model to study hippocampal functions 5
Cortical control of hypoxic suppression of thermogenesis induced by lateral hypothalamic lesion 5
Influenza degli stimoli sensoriali sull'assunzione di alimenti e sulla termogenesi indotta dalla dieta 5
Totale 587
Categoria #
all - tutte 2.198
article - articoli 1.161
book - libri 130
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.489


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202416 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 12 3
2024/2025571 6 7 97 42 347 35 37 0 0 0 0 0
Totale 587