GATTI, EDOARDO
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 27
EU - Europa 19
NA - Nord America 5
Totale 51
Nazione #
IT - Italia 17
CN - Cina 14
KR - Corea 8
SG - Singapore 5
US - Stati Uniti d'America 5
SE - Svezia 1
UA - Ucraina 1
Totale 51
Città #
Seoul 8
Bologna 6
Singapore 4
Clermont 2
North Charleston 2
Arezzo 1
Milan 1
Rome 1
Totale 25
Nome #
Exploring Eating Habits, Healthy Food Awareness, and Inclination toward Functional Foods of Italian Elderly People through Computer-Assisted Telephone Interviews (CATIs) 16
Food Involvement, Food Choices, and Bioactive Compounds Consumption Correlation during COVID-19 Pandemic: How Food Engagement Influences Consumers' Food Habits 3
"Evaluation of non-intentional effects on processed carrot taste of A13224M (Force 0.5 G) formulation (Frozen carrots and heated carrots).Evaluation of the effects of A13224M on phytotoxicity, yield and quality in absence of the target pest" 3
."Effect of Fenbuconazole formulations, GF-1339 and GF-2671, on the taste of treated stone fruits after processing." 2
Progetto di collaborazione per attività di analisi di laboratorio ed analisi sensoriale per la valutazione di bevande energetiche (Energy Drink) a base vegetale 2
Orticoltura familiare e cultura del gusto 1
Proprietà sensoriali di prodotti alimentari realizzati con una farina di fagiolo (Phaseolus vulgaris L.) biofortificata e senza lectine 1
Realizzazione di panel test per l'individuazione delle caratteristiche sensoriali di MAJESTY e diverse varietà di mele tramite test sensoriali descrittivi e analisi chimico-fisiche di laboratorio 1
Qualità dei frutti di cultivar e selezioni resistenti al colpo di fuoco batterico. 1
Dalla Degustazione all'Analisi Sensoriale della "Amarena Brusca di Modena 1
Poplar and willows in phytoremediation: state of the art in 2011 and future perspectives 1
Coltura in vitro di Myrtus communis per lo studio dell'emissione e del contenuto di composti organici volatili 1
Pere:qualità garantita dall'analisi sensoriale. 1
Effect of pear production system on volatile aroma constituents of fruits 1
Consumer evaluation of pears for fresh cut production 1
Senior consumer involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients 1
Consumer evaluation of Abate Fetel pears 1
Sensory Profile of Italian Craft Beers, Beer Taster Expert versus Sensory Methods: A Comparative Study 1
Italian Consumers' Awareness of Climate Change and Willingness to Pay for Climate-Smart Food Products 1
Apricot (Prunus armeniaca L.) Quality and Breeding Perspectives 1
EWHETA (Eat Well for a HEalthy Third Age) Project: novel foods to improve the nutrition in the elderly people 1
EFFETTO DEL CONTENUTO DI SALE E SPEZIE SULLA PERCEZIONE DELLA SAPIDITA' IN UN PIATTO MEDITERRANEO 1
A sensory approach to help increasing apple appeal to teenagers 1
Daily and seasonal trends of gas exchange in Pistacia lentiscus L. 1
Intervento per la realizzazione di Panel test per l'individuazione delle caratteristiche sensoriali di diverse varietà di patate tramite test sensoriali descrittivi (metodo QDA -Quantitative Descriptive Analysis) 1
Exploring through CATA (Check-All-That-Apply) method the Italian consumers' perception towards off-season nectarine imported from Chile 1
Influence of the Physical State of Two Monofloral Honeys on Sensory Properties and Consumer Satisfaction 1
Abate Fétel: soddisfare anche il consumatore 1
Cell wall composition and transcriptomics in stem tissues of stinging nettle (Urtica dioica L.): Spotlight on a neglected fibre crop 1
Consumer evaluation of Abate Fetel pears 1
Colortest, informare il consumatore e valorizzare la qualità di Abate Fetel 1
"Study on unintentional effect of two fungicide formulations in oil olives". 1
The application of dynamic sensory analysis to honey evaluation 1
Tipicità e innovazione: aspettative e preferenze del consumatore nei confronti di pistacchi italiani e d'importazione: 1
Virgin olive oil sensory properties: comparing trained panel evaluation and consumer preferences 1
Totale 56
Categoria #
all - tutte 1.447
article - articoli 730
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 29
Totale 2.206


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202443 0 0 0 0 0 0 0 0 16 4 22 1
2024/202513 2 11 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 56