PACE, BERNARDO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 718
AS - Asia 397
EU - Europa 193
AF - Africa 12
OC - Oceania 2
SA - Sud America 1
Totale 1.323
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 712
SG - Singapore 350
IT - Italia 131
CN - Cina 30
FI - Finlandia 26
FR - Francia 15
KR - Corea 13
ZA - Sudafrica 12
DE - Germania 10
CA - Canada 6
BE - Belgio 4
GB - Regno Unito 4
IN - India 3
AU - Australia 2
MK - Macedonia 2
BR - Brasile 1
JP - Giappone 1
LT - Lituania 1
Totale 1.323
Città #
Santa Clara 632
Singapore 266
Bari 27
Helsinki 26
Guangzhou 23
Bitonto 20
Johannesburg 12
Seoul 12
Naples 11
Council Bluffs 6
Messina 6
Falkenstein 5
Frankfurt am Main 5
North Charleston 5
Ancona 4
Brussels 4
Ottawa 4
Fisciano 3
Hyderabad 3
Marigliano 3
Milan 3
Noicattaro 3
Ashburn 2
Bitola 2
Forest City 2
Manfredonia 2
Phoenix 2
Rome 2
Sannicandro Garganico 2
Sydney 2
Toronto 2
Toulouse 2
Turin 2
Boardman 1
Casaluce 1
La Souterraine 1
Lecce 1
London 1
Noci 1
Pagani 1
Porto Alegre 1
Putignano 1
Sant'Agnello 1
Seattle 1
Taranto 1
Tokyo 1
Totale 1.118
Nome #
Reduced Fertilization to Improve Sustainable Use of Resources and Preserve Postharvest Quality of Fresh-Cut Wild Rocket (Diplotaxis tenuifolia L.) in Soil-Bound and Soilless Cultivation 34
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 30
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes 19
Volatile, quality and olfactory profiles of fresh-cut polignano carrots stored in air or in passive modified atmospheres 17
Electronic-nose as no-destructive tool to discriminate "Ferrovia" Sweet Cherries Cold Stored in Air or Packed in High CO2 Modified Atmospheres 16
Qualitative and biochemical characteristics of pomegranate fruit grown using reclaimed water and low input fertigation treatments at harvest and during storage 16
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine V SAL 16
Ready-to-use broccoli raab (Brassica rapa L. subsp. sylvestris) quality and volatilome as affected by packaging 16
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries 15
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione sesto SAL 14
Evaluation of quality, phenolic and carotenoid composition of fresh-cut purple polignano carrots stored in modified atmosphere 14
null 13
Impiego del Surround® WP per il controllo della Tignola del pomodoro, della Frankiniella occidentalis della vite, e dello stress da trapianto su orticole 13
null 13
Volatile Metabolites to Assess the Onset of Chilling Injury in Fresh-Cut Nectarines 13
null 13
Evaluation of postharvest quality of PDO ‘Citron Santa Maria del Cedro’ under different storage condition and its valorisation in the fresh-cut market 12
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari 12
Produzione e qualità di cultivar ibride di carciofo propagate per seme. 12
Effect of red thyme oil (Thymus vulgaris L.) vapours on fungal decay, quality parameters and shelf-life of oranges during cold storage 12
Machine learning for the identification of colour cues to estimate quality parameters of rocket leaves 11
Profiles of Volatile and Phenolic Compounds as Markers of Ripening Stage in Candonga Strawberries 11
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione III SAL. 11
null 11
Untargeted volatolomic approach for the identification of sensory quality markers of fresh-cut iceberg lettuce stored in modified atmosphere packaging 11
Effect of Gaseous Citral on Table Grapes Contaminated by Rhizopus oryzae ITEM 18876 11
Quality evaluation of table grapes during storage by using 1H NMR, LCHRMS, MS-eNose and multivariate statistical analysis 10
Image analysis to predict the maturity index of strawberries 10
IV SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti 10
Biochemical Relationships and Browning Index for Assessing the Storage Suitability of Artichoke Genotypes 10
Fruits and vegetables passive refrigerated transport: modelling the respiratory process 10
PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.) 10
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione V SAL. 10
Compositional analysis and antioxidant profile of yellow, orange and purple Polignano carrots 10
La IV gamma: un opportunità per la valorizzazione degli ortaggi tipici di Puglia. 10
Effects of salinity and watering regime on artichoke, Cýnara cardunculus L. subsp. scólymus (L.) Hayek. 10
Effetti della salinità sulle variabili irrigue 10
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. III SAL 10
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari. Futuro e sostenibilità nel packaging alimentare 10
Caratteristiche di broccolo in coltura biologica in funzione della cultivar e dell apporto di un biofertilizzante. 10
Effetto del caolino sull evapotraspirazione del fagiolo borlotto. 10
III SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti 10
Effects of salinity and watering regime on artichoke, Cýnara cardunculus L. subsp. scólymus (L.) Hayek. 9
Effects of salinity on new artichoke cultivars. 9
Effetto dei biofertilizzanti su cultivar di cavolo broccolo in coltura biologica. 9
Effetto dei trattamenti con antiossidanti sulla conservabilità e qualità del carciofo di IV gamma. 9
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. V SAL 9
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione Secondo SAL (Stato Avanzamento Lavori) 9
Influenza di genotipo, ambiente e tecniche agronomiche sul contenuto di licopene del pomodoro 9
Postharvest performance of fresh-cut 'Big Top' nectarine as affected by dipping in chemical preservatives and packaging in modified atmosphere 9
Evaluation of stem chicory and broccoli raab genotypes for fresh cut production. 9
Non-destructive and contactless estimation of chlorophyll and ammonia contents in packaged fresh-cut rocket leaves by a Computer Vision System 9
Sustaining lowimpact practices in horticulture through nondestructive approach to provide more information on fresh produce history and quality: the SUS&LOW project 9
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine II SAL 9
Innovative preservation technology for the fresh fruit and vegetables 9
Valutazione produttiva e qualitativa di cultivar di melanzana per la trasformazione industriale 8
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine - IV SAL 8
Valutazione morfologica e produttiva di genotipi di zucchino e melanzana per la trasformazione industriale 8
1SAL_RAPPORTO TECNICO_DIGITALGRAPE Progetto Regionale PSR 8
Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione IV SAL. 8
Modified atmosphere packaging to improve the shelf-life of Goji berries during cold storage 8
Optimizing modified atmosphere packaging for fresh-cut broccoli raab (Brassica rapa L.) 8
Computer vision system based on conventional imaging for non-destructively evaluating quality attributes in fresh and packaged fruit and vegetables 8
Evaluation of Phenolic Constituents in fresh asparagus during cold storage : a combined electrochemical and mass-spectrometry analysis approach 8
null 8
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine - III SAL 8
Phenolic profiles and postharvest quality changes of fresh-cut radicchio (Cichorium intybus L.): nutrient value in fresh vs. stored leaves 8
Multiple regression models and Computer Vision Systems to predict antioxidant activity and total phenols in pigmented carrots 8
Emerging Postharvest Technologies to Enhance the Shelf-Life of Fruit and Vegetables: An Overview 8
Produzione e qualità di cultivar di zucchino per la trasformazione industriale. 8
Effect of modified atmosphere packaging (MAP) and gaseous ozone pre-packaging treatment on the physico-chemical, microbiological and sensory quality of small berry fruit 8
E-nose and Attenuated Total Reflectance-Fourier Transform Infrared data to estimate the shelf-life of fresh-cut Barattiere packaged in polypropylene or in biodegradable polylactic acid bags 8
IV SAL PROINNO-BIT: Sviluppo di prodotti alimentari innovativi mediante soluzioni biotecnologiche, impiantistiche e tecnologiche 8
Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging 8
Volatile metabolites, quality and sensory parameters of "Ferrovia" sweet cherry cold stored in air or packed in high Co2 modified atmospheres 8
I prodotti ortofrutticoli di IV gamma tra tradizione e innovazione 8
Effetti della fertilizzazione su cultivar di cavolo broccolo in coltura biologica. 8
Quality, sensory and volatile profiles of fresh-cut big top nectarines cold stored in air or modified atmosphere packaging 8
Characterisation of volatile profile and sensory analysis of fresh-cut "Radicchio di Chioggia" stored in air or modified atmosphere 8
Relationships among volatile metabolites, quality and sensory parameters of 'Italia' table grapes assessed during cold storage in low or high CO2 modified atmospheres 8
Postharvest application of oxalic acid to preserve overall appearance and nutritional quality of fresh -cut green and purple asparagus during cold storage: a combined electrochemical and mass-spectrometry analysis approach 8
CO2 modified atmosphere packaging: stress condition or treatment to preserve fruit and vegetable quality? 8
Tecniche per ridurre lo stress idrico e salino nel pomodoro da industria 8
Changes in visual quality, physiological and biochemical parameters assessed during the postharvest storage at chilling or non-chilling temperatures of three sweet basil (Ocimum basilicum L.) cultivars 8
Botrytis Cinerea and Table Grapes: A Review of the Main Physical, Chemical, and Bio-Based Control Treatments in Post-Harvest 7
Relazione di monitoraggio-CEDROTRACK 7
Multiplication Method of Virus-Free Artichoke Plants in Greenhouse 7
Effect of Genotype and Pre-and Post-Harvest Factors on Volatile Organic Compounds, Nutritional and Sensorial Quality of Fruits and Vegetables 7
Assessment of Table Grape Quality Levels by using Headspace Solid Phase Microextraction Mass spectrometry-based Electronic Nose (HS-SPME MS-eNose) and 1H Nuclear Magnetic Resonance spectroscopy (1H NMR) fingerprinting techniques in combination with Multivariate Statistical Analyses 7
Sistema innovativo per il mantenimento della qualità di pomodoro da mensa durante il trasporto. 7
Quality evaluation of ready to use fennel slices during storage. 7
Container innovativo isotermico intermodale con atmosfera controllata per il trasporto di prodotti ortofrutticoli freschi (CONTINNOVA) Progetto Relazione Ultimo SAL (Stato Avanzamento Lavori) 7
Sustaining low-impact practices in horticulture through non-destructive approach to provide more information on fresh produce history & quality (SUS&LOW) 7
Valutazione qualitativa di frutti di fico d India pronti all uso 7
Combined Effect of Dipping in Oxalic or in Citric Acid and Low O2 Modified Atmosphere, to Preserve the Quality of Fresh-Cut Lettuce during Storage 7
Pre-trattamenti innovativi per il controllo dell imbrunimento sul carciofo di IV gamma. 7
Influence of soil and soilless agricultural growing system on postharvest quality of three ready-to-use multi-leaf lettuce cultivars 7
Colour analysis to predict the total chlorophyll content of rocket leaves 7
Self-Configuring CVS to Discriminate Rocket Leaves According to Cultivation Practices and to Correctly Attribute Visual Quality Level 7
null 7
Totale 1.007
Categoria #
all - tutte 6.582
article - articoli 2.693
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 188
Totale 9.463


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/2024107 0 0 0 0 0 0 0 0 15 30 59 3
2024/20251.339 35 41 300 125 585 230 23 0 0 0 0 0
Totale 1.446