SILVETTI, TIZIANA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 39
AS - Asia 38
NA - Nord America 1
Totale 78
Nazione #
IT - Italia 34
CN - Cina 26
SG - Singapore 12
GB - Regno Unito 2
AT - Austria 1
IE - Irlanda 1
NL - Olanda 1
US - Stati Uniti d'America 1
Totale 78
Città #
Guangzhou 22
Milan 19
Singapore 10
Bristol 2
Catania 2
Amsterdam 1
Dublin 1
Florence 1
Los Angeles 1
Monsummano Terme 1
Turin 1
Valenza 1
Vienna 1
Totale 63
Nome #
Impact of salting and ripening temperatures on late blowing defect in Valtellina Casera PDO cheese 16
Plasma Sputtered Tungsten Oxide Thin Film on Poly(lactic acid) for Food Packaging Applications 5
Use of Hen Egg White Lysozyme in the Food Industry 4
Nature-inspired antibacterial poly (butylene succinate) (PBS) by plasma etching nanotexturing for food packaging applications 3
Polysaccharides-based hydrogels as smart drug delivery systems to enhance wound healing applications 3
Paraprobiotics: A new perspective for functional foods and nutraceuticals 3
Bacteria inactivation by atmospheric pressure plasma jet treatment 3
Biodiversity, occurrence and antibiotic resistance profile of enterococci isolated in bovine raw milk and feces. 2
Polysaccharides-based hydrogels as smart drug delivery systems to enhance wound healing applications 2
"Aerogels of enzymatically oxidized galactomannans from leguminous plants: Versatile delivery systems of antimicrobial peptides and enzymes" 2
Extracellular thermostable proteolytic activity of the milk spoilage bacterium Pseudomonas fluorescens PS19 on bovine caseins 2
Aerogel from chemo-enzymatically oxidized fenugreek gum: an innovative delivery system of isothiazolinones biocides. 2
Valorizzazione di microrganismi caseari non-convenzionali per la qualità e sicurezza di formaggi a crosta edibile. 2
Efficient milking hygiene reduces bacterial spore contamination in milk 2
Lactic acid bacteria: A cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 2
Attività e purezza del lisozima presente in commercio 2
Caratterizzazione di composti volatili in latte a seguito di sviluppo di batteri psicrotrofi 1
Lysozyme in food sector: cheese, wine and beer 1
Aerogels of enzymatically oxidized galactomannans from leguminous plants: versatile delivery systems of antimicrobial peptides and enzymes 1
Caratterizzazione della Formaggella della Valle di Scalve prodotta in alpeggio ed in fondo valle - I - proprietà chimico-fisiche e microbiologiche 1
Lactic Acid Bacteria: a cell factory for delivering functional biomolecules in dairy products 1
Biotechnological and safety characterization of Enterococcus lactis, a recently described species of dairy origin. 1
Bactericidal performance of nanostructured surfaces by fluorocarbon plasma 1
Riduzione della biodiversità microbica in siero-innesti per Grana Padano 1
Enzyme oxidation of plant galactomannans yielding biomaterials with novel properties and applications, including as delivery systems 1
Biopreservation potential of E. faecalis isolated from Italian traditional raw milk cheeses 1
Assessment of possible application of an atmospheric pressure plasma jet for shelf life extension of fresh-cut salad 1
Caratterizzazione del latte di alpeggio e di fondovalle nella produzione della Formaggella della Valle di Scalve - Proprietà chimico-fisiche e microbiologiche 1
MICROBIAL COMMUNITY EVOLUTION IN ORGANIC FRACTION OF MUNICIPAL SOLID WASTE BY ANAEROBIC DIGESTION 1
IMPIEGO DI BATTERI LATTICI PRODUTTORI DI FOLATI, ACIDO LINOLEICO CONIUGATO E RIDUCENTI IL COLESTEROLO PER LO SVILUPPO DI ALIMENTI FUNZIONALI 1
Microbial population profile during ripening of Protected Designation of Origin (PDO) Silter cheese, produced with and without autochthonous starter culture 1
Clostridium spp. 1
Content and spatial distribution of dairy-related Clostridium spores in Grana Padano cheese during the ripening period 1
Molecular typing and differences in biofilm formation and antibiotic susceptibilities among Prototheca strains isolated in Italy and Brazil 1
Antibiotic resistance in wild and commercial non-enterococcal Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria strains of dairy origin: An update 1
La Formaggella della Valle di Scalve con il latte d'alpeggio 1
Biodiversità di lieviti isolati da siero-innesto di produzioni casearie italiane 1
Produzione di tossine e polimorfismi genetici in ceppi di Staphylococcus aureus isolati da prodotti lattiero-caseari 1
La stagionatura in miniera quale strategia di tipizzazione del formaggio 1
Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1
Taxonomic characterization of halotolerant bacteria from traditional Italian cheeses. 1
Screening of lactic acid bacteria producing folate and their potential use as adjunct cultures for cheese bio-enrichment 1
Can lactic acid bacteria be an efficient tool for controlling Listeria monocytogenes contamination on cheese surface? The case of Gorgonzola cheese 1
How we can improve the antimicrobial performances of lactic acid bacteria? A new strategy to control Listeria monocytogenes in Gorgonzola cheese 1
Batteri lattici: un concentrato di risorse e potenzialità 1
Valutazione del profilo microbico dei formaggi Asiago DOP e Toma Piemontese in relazione alla formazione vegetazionale del pascolo 1
Impiego di batteri lattici produttori di folati, acido linoleico coniugato e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali 1
Effects of Lysozyme on the Microbiological Stability and Organoleptic Properties of Unpasteurized Beer. 1
Totale 87
Categoria #
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2024/202522 22 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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